17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Разбрах, че моята представа за естетика, красота и финес, е доста неадекватна.

Изстървахме коня, коня!

Манекенките нарочно ги избират безлични и без грам месце, да са като закачалки и хората да гледат само дрехите, без да се разсейват с хубави жени.

Станахме двама...

аз мисля да си траем. въпросната дама никак не се вписва в лафовете, че "българките са най-красиви на света". може и да не са най-красиви, но и това на снимката... отделен е въпросът, що за натрапване на откровената грозота върви напоследък. вчера попаднах на снимки на майката на ума търман (nena von schlebrügge) , която е била много известна манекенка през 60-те на миналия век. манекенките от края на века също си ги биваше. но това на снимката какво точно има общо с красотата...

Трима!

тия манакенки като бройлерите не виждат ли слънцето през живота си че са такива бледи и плоски

Младо момче пита дядо си който цял живот е бил моряк : Дядо , в момента съм с две гаджета и трябва да си оставя само едно . Едното е доста слабичко , а другото си е пълничко като моделите на Рубенс . Кое да избера според теб !? Дядото отвърнал : - Сине , сине ... По-добре цял живот да се люшкаш по вълните , отколкото всяка вечер да се блъскаш във скалите !!!

Чия дъщеря е момата? ...друг коментар нямам!

може би не разбирам от красота,но това девойче ще го сложа в категория -грозота.искрено съжалявам за което

Четирима!

Манекените на дрехи трябва да са високи минимум 170 см/ има много малко с такъв ръст/, желателно е да са между 175 - 180 ... и оснвно изискване е да са атлетичен тип, слаби, стегнати без телеса, лицето е на второ място - бонус е когато е интересно и различно. Много от коментиращите бъркат мнекените на световни брандове със собственат си представа за красота и сексапил ... а като се прибави и просташкия, вулгарен чалга модел, наложен като еталон за красота у нас ... напълно е разбираемо, че млади, естествени момичета, гримирани според концепцията на дизайнера - ни изглеждат странни, непривлекателни и дори грозни. Всяка от тях, гримирана, облечена и фотошопирана подходящо - ще отвее вашите наблъскани със силикон, филъри, коси, мигли и ... фолкпевачки и плейтмейки!!!

Трудно ми е да определя София Маджарова като красива. Да си модел§манекен и да си красив, са две различни неща. А и критериите за тях са различни. Моделите не винаги са красиви! Както и обратното“ красивите не винаги стават за манекени.

Всичките снимки на една и съща девойка ли са? На снимката с червеното цвете мога да кажа, че изглежда прилично. Обаче първата снимка ме оставя в захлас. Може би дрехите я правят доста ...хммм, непропорционална. А татуировките са абсолютно неподходящи за тази професия.

имаше една моделка Пламена Халачева, от Франция :) Някои си умират от срам да се нарекат Българи

Само първите две снимки са нейни, тези, които са ти харесали са на Белослава Хинова. Тя е хубаво момиче за разлика от въпросната в статията.

наистина бяха хубавици. И самите дрехи бяха на високо ниво. Не може да става и дума за сравнение с тези изпосталели девойки с постни физиономии на учителки.

коригирам се. не ила.

№5.

Някога бяха красиви. Не знам защо, но от много време вече са на мода грозните /не само жени/.

Не са, на първите две е тя. На останалите е Белослава Хинова, която е хубаво момиче.

Съжалявам да го кажа, но момичето изглежда доста сдухано. На 20-ина години да мязаш на 40-годишна, значи нещо не е в ред.

Тази все едно е от етноса.

Или чия любовница?

Мартин Марджела, който е създателят на модната къща, чийто стил очевидно не всеки възприема, е избрал София Маджарова именно защото лицето й не е с класическите пропорции на традиционното красиво лице, каквото е това на Белослава Хинова. Трябва да сме щастливи, че такива големи дизайнери избират българки, а не да ги противопоставяме и да плюем едното момиче. Първо се пообразовайте за мода, а после пишете глупости. Страхотни са и двете - всяка по своя си начин. Браво на момичетата!