17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Нито е красиво, нито е здравословно това, което прави. С нищо не бива да се прекалява, даже и с глада ("здравословното" хранене според някои, което си е именно гладуване). За съжаление обаче дава пример на други момичета, най-вече подрастващи, също да се хранят по такъв начин, и да стигат до анорексия.

Пижамите естествена коприна ли са , или полиестер от склада на Мегз, некоя кифла да се е подмазала и да сие купила , да сподели?

Без да е пила "бялото сладко" на фитнес треньора?

Да вземе да си премери мозъка, там нищо няма. Такива изродки като тази промотират анорексия и хранителни разтройства, да тежиш 40 кг не е за хвалба, напротив това е поднормено тегло.

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

Е, много е грозна. Няма нищо хубаво в нея.

Хубава означава външно красива и ВЪТРЕШНО ДУХОВНО богата.

Изглежда ужасно.

По-голямата част от теглото и е силикон!!!

А Вие си пишете..не ми пречите То вероятно ви се предлага и не можете да откажете Иначе у нас се коментират предимно селски пръчки.Дружно трябва да заработваме системното затъпяване на Българите.Медийна му работа.

Ще и откача ставите на ханша от масажи

Добре, нека си носи 43 кг кокали и кожа... Но, вижте гъбясялите й нокти, особено на десния крак... Такива гъбички под ноктите сочат доста занемарена грижа...

Гущера мазен

Боже опази...!!!!

Светлето тежи точно 0,01 килограм мозък.

Гледа да се докара както Хриси иска, че иначе той ще си купи нова жена.

И това е нормално тегло, така ли???

Не е нормално човек да е под 50 килограма. И ако някой жена каже че е нормално - това се дължи на промени в психиката породени от нездравословно гладуване. Искали да са секси, да имат слаби крака и тн. Ми не е красиво, не е секси и въобще не изглежда добре. Да не говорим че не е и здравословно.

Тя е ниска. Кинта и двайсе.

Може и кинта и десет да е - пак не е нормално. На жените се гледа доста критично за това да изглеждат слаби и добре. Въпросът е че нашето съвременно общество прекалява с това жестоко. Никой не е идеален, много малко хора имат физиката да изглеждат идеално, и затова наистина ще е прекрасно ако спрем да имаме такива нереални очаквания към физиката на дамите. Лошото е че човек веднъж хлътнал в дупката на анорексията измъкването е много трудно и мъчително. Още по-лошото е че в България има много малко лекари/специалисти, които могат да помогнат с това. Затова умната и не се поддавайте на абсурдни диети и предразсъдъци.

Фастинг да се чете фистинг

Колкото и да отслабва и да се подлага на пластични операции, в лице не е приятна, дори и с PS.

Да оставим настрана как изглежда дамата. Как въобще някой може да УПРЕКВА друг, че има анорексия? Анорексията е страшно заболяване, и хората с анорексия имат нужда от подкрепа, не упрек! Как въобще този статия е одобрена за публикация с това заглавие?! Можете да си представите колко момичета и момчета с хранителни разстройства ще попаднат на тази статия. Да не говорим колко болезнени ще бъдат коментарите: злоба, критика, подигравки.

Чудя се с мойте 55 кила трябва ли да се смятам за дебела???????

Ако си висока 150

Голая киска хочет ласки - www.BG17.club

На жената има кой да и помага за децата. Тя има време за фитнес и диети. Ако по цял ден въртеше къща и деца сама, щеше да набива хляб и нямаше да успее да си върне кг.

Тъй , тъй , най-лесно е човек да си намери оправдание като теб :)

ГОНЗОвица е анорексия от много години.И не , не е нормално жена на 36 да е 40 кг.Не си мислете че изглежда както на снимките - на живо е с много гадна кожа, почти няма коса, а с тоя изпишем нос е по-страшна.Нека служи за пример какво се случва с жените отдали живота си на грим,разчекнати снимки, чалга, и ползване от знайни и незнайни мъже.Живота не и е лесен, защото е избрала да е предмет.Като се амортизира още малко ще я сменят и готово.

Двамата със съпругът дават добро средно семейно тегло.

Трябва да пази диета, но за качване на килограми Хлапе на 11 тежи толкова

Стига им набивахте тия простотии на децата. Аз на 11 бях точно 40 кг и бях най-дебелия в класа. Беше преди 25 години, когато децата не ядяха толкова боклуци.

То сложи 6 кила пластмаса и силикон, 1 кило коса, 1 кило грим, 3 кила дрехи, 1 кило злата и бижута, 400грама телефон, 2 кила лайна вътре. Ам човек не остана. Лоша работа.

Дрехите определено са ме повече от 150-200 грама.

Поне главата ѝ не натежава на кантара!!! :)))

На мен ми се струва, че от всички миски, плеймейтки, силиконки и чалгарки тази е единствената, която си дава сметка, че главата й не е толкова пълна колкото пазвата! И за да не загуби постигнатото говори само когато, както у където й разреши фамилията! Мисля, че дори публикациите й в социалните мрежи се цензурират! Луксът има своята цена!

Що и ядете г-за на жената.Има си мъж и две деца, какво повече очаквате от нея.Да завърши Харвад ли ?

Май и ти си го завършила този "Харвад" :D

Втрещена съм от тази закачалка за парцали (или дрехи). Наистина съм доста закръглена, но от тази щека лъха не човечност. Да е жива и здрава.

... освен очевидната анорексия, забелязвам и явни признаци на лоботомия... опитвам се да си представя колко трябва да си малоумен, за да напарвиш това със себе си - и някъде в много ниските регистри разбирам, че има и още надолу, но не ми стига фантазията!

Горе долу бива . Но не мога да разбера маса момичета , които прекаляват и стават изцъклени като мумии . Момичета това не е хубаво ! Подсъзнателно и безсъзнателно , такъв външен вид напомня на болен човек и на човек пътник ! Престанете . Мъжа иска и да щипне някоя красива част. Не прекалявайте с това отслабване !

Ах, какво е това заболяване което има на устните това момиче?!

На тийнейджърските ѝ снимки от Гугъл си личи колко е била пухкава. А и като физиономия няма нищо общо с пластмасовите черти, които има сега. То с глад и пластики всеки може да се промени, въпросът е доколко е за хубаво. Специално при тази... еми... какво да кажем?...

На килограми е малка, но отзад сигурно е хлабава като тунела на Витиня

Там обаче не е от "фастинга", а от "фистинга"

Да се чете: Ку@венския модел сложи край на....