След ваксина и бустерна доза Елтън Джон се зарази с Covid и за втори път отложи прощалното си турне

Изпълнтелят на "I'm Still Standing" изпитва само леки симптоми и с нетърпение очаква скоро да се завърне на сцената

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А Миле Китич добре ли е?

Joe69

И какъв е изводът? Хайде ваксърчета кажете!

Изводът е, че дори дърта развалина бивш наркоман и алкохолик като Елтън Джон ще прекара короната леко, щото е ваксиниран и бустериран. А ти какво си помисли?

когато те "набустират" изодзад....ти е гарантирано "бяло сладко" с Ковид. Ти какво друго си помисли?

Знам ваксъри, които го караха тежко и тези тъпаци обаче си мислят, че без ваксина щяло да е по зле. И защо мислят така - ами по телевизора това им повтарят. Нищо, че покрай тях неваксинирани болни нямаше.

Елтън гарантирано се е бустирал но вместо орално е приемал анално "илача".

Ваксините не предпазват от заразяване, а спомагат за по-лекото протичане на заболяването. Втора година си говорим едно и също.

Леки симптоми - това е новината, никой никога не е твърдял, че ваксините предпазват на 100% от заразяване с вируса бе малоумници. Ваксините снижиха хоспитализацията и смъртността във 70 милионна Великобритания до нива по-ниски от тези в България.

В 1 милиардна Индия не са много ваксани ама и там смъртността е колкото в Бг малоумник.

Бърза справка с Гугъл - Индия - % напълно ваксинирано население 52,7% Къде ти е опорката сега малоумник ? нека не са много

Ганьовците пак обсъждат в коментарите какво трябвало или не трябвало да прави 74-годишния британец. Сетете се, че очакваната продължителност на живота на българина е 71,1 години и замълчете – не сте в позиция да давате акъл на никой. Ганьо никога, ама никога, не е имал нито чувство за мяра, нито представа за собствения си акъл.

Добре че го каза вуте. Ходи виж и жена ти какви ги върши, че и тя няма мяра.

И за траштолкър не ставаш, нубе неграмотен...

В Брюксел не се опират на такива, по-скоро черпят вдъхновение и си мислят, че вършат нешо хубаво и правилно, и се зареждат положително след такива изводи. Мани ги тия изроди от Брюксел, нека си пропагандират поне НЯКАКВА медицина е имало преди 16.03.2020г, сега всичко е псевдо. по-страшното е когато един лекар загуби всичко свято, което му дава професията - да лекува, да спасява, да дава шанс за живот - и се продаде на такива изроди и излезе да плямпа по националните телевизии лъжи и пропаганда... Хубаво, ако факцините помагат, защо в държави при 80-90% надупчени има висок брой заразени? Мерки, локдауни, забрани и т.п Нека отговорят на един простичек въпрос. На хората им е писнало правителствата да ги лъжат, да ги дупчат принудително. Преди съм гледал видеа и съм виждал кадри от протести, където имаше съвсем нормални хора, седнали върху тревичка явно да си починат, идва една тумба полицаи с кучета и започват да ги бият. Това ли е грижата за здравето? По темата: до редакторите на dir - Елтън Джон е изпълнителят не само на "I'm Still Standing" и ми е странно защо посочвате точно тази песен Поне да бяхте написали, макар и в няколко изречения, колко издадени албума има, от кога е на сцената и т.н. Не че не можем да проверим в интернет, но все пак статията е за него и така написано излиза, че той е известен само с тази песен, което далеч не е така.

Изпълнтелят на "I'm Still Standing" изпитва само леки симптоми - Не е трябвало да се ваксинира и сега щеше да се наслади на пълната красота на Ковид19 - задух, треска, умора, маркуч в гърлоти и влизане в черен чувал!

Като се чувства толкова прекрасно и след като е набоден не може да заразява други защо не изнася концертите си? То и аз 2 месеца и нещо лежах във ВМА с Ковид след ваксина и се чувствах прекрасно.

ГЕЙОВЕТЕ МНОГО ОБИЧАТ ДА ГИ БУСТЕРИРАТ! ПО НЯКОЛКО ПЪТИ, ПРЕЗ КРАТКО ВРЕМЕ!

Имам колега ваксер. След втората доза беше четири дни в интензивното и поне една седмица в болница. И като написа мейла, описвайки стстоянието си, накрая писа: "От което заключавам че: 1. Господ все още има нужда от мен. 2. Че ваксините са това, което ще ни спаси, защото след като ваксината ми направи това, представяте ли си какво щеше са е ако се бях разболял." Ето на такива се опират фашистите в Брюксел и техните мекерета в България.

И след като официално няма документиран нито един такъв случай пряко свързан с ваксините в България как ще докажеш простотията, която си написал ?

Ами драги защото в болниците докторята имат нареждане от 9 кладенеца вода да извадят, но да не свързват по никакъв начин тромбози и миокардити с ваксините и ако някой оживее да прокламират как това е заради ваксините, а ако някой почине да го запишат директно невакснат. Поговори си с някоя сестра или лекар от подобно отделение на маса и го чуй какво ще ти каже.

И кой е издал това нареждане ? Къде го има в писмен вид ? Питам за един приятел, лекар който няма такава информация. P.S. никой не те задължава да се ваксинираш, пробвай си късмета на воля.

Аз имам трима познати на 30 и 40 години, без здравословни проблеми, които умряха от Ковид и оставиха сираци. Не бяха ваксинирани. Кои са повече, как мислиш ?

А аз имам съсед,млад на 40 г,който почина след ваксинация от автоимунно заболяване,напълно здрав преди и 5 човека,които са ваксинирани и пак са болни.Ще кажете ,ама леко го прекарват.Повечето хора-неваксинирани,също леко или безсимптомно го прекарват,така че ..................различни хора.

Подобни "хора" са неспасяеми.

Сипи си една белина да разпуснеш малко ;)

Явно е че вируса, ваксината и мерките са чиста политика и нямат нищо общо с болестта. Кунчев и аптекарката на бунището и вън от европейските фашистки правила.

Но има зелен сертификат. Цялата тая идиотщина трябва да приключи!

Ако хората не я приключат няма да приключи. В Холандия вече махат мерките. Но след доста демонстрации при това без да ги организира юмручков жаден за власт. В България просто хората заобикалят всичко.

В Холандия ваксинираните са 75% и не влизат в болниците

Е коментарът е излишен...Ваксините първо не са ваксини ,а вредни за човека съмнителни субстанции. Задължителното ваксиниране не дава резултати...Най-много се разболяват ваксинираните , те заразяват другшите, къде отиде призива за отговорност към обществото. Най-опасни за нашето здраве са ваксинираните. ама едни еврейски фашаци откраднаха милиарди от всички национални бюджети. Гнус ме е от лекари, които са положили хипократова клетва и продължават да ни убеждават за ваксиниране...

....което за 146233456 път доказва "ефикастността" на "ваксините" и бустерните дози. Те не са предназначени за здравето на хората, със сигурност. Явно имат друго предназначение.

Бог Пфайзер каза че помага да не се заразяваме. Само срещу 35 евро. И в ЕК по закон помага. Сертифицирано. И за аптекарката помага даже и в мола. Значи помага. Тези са дефектни пациенти, които са хванали контрабанден грип. Да му мислят.

Ако не са му били бустера отзад, то не се брои. Затова се е заразил сигурно, инжекциите не са били на точното място

Да си поплаче на рамото на Адел. Или тя да си поплаче на неговото. Абе да си поплачат и двамата. Нали се бустерираха, за да си върнат живота. Честит им върнат живот! За съжаление съм сигурна, че не схващат иронията на Съдбата.

Сега като станах премиер и вече си пишем с Елтън в Grindr.

Не може да бъде ! Абсурд . Не вярвам . Няма как да стане !!! Та той е нашибан три пъти с вирус бе как няма да е болен . Поредния пед@л !!!

Следващия бустер ще му го "сложи" лично Сатанаил в курорта с име Ад...!!! Ха, ха, ха... :::)))

Да,но сега ще го кара по леко нали така?

Точно така. Аз се заразих 2 седмици след бустерната си доза и два дни бях със запушен нос. Нищо повече.

И аз така го изкарах …. Е нямам ваксина де .

Запушения нос е само началото. Сега гледай да не ти се запушат вените, че тогава става страшно.

Аз като преболедувал, ме болят корема. Сега, това тежко боледуване ли се води, или леко?

Два пъти го караме цялото семейство и роднини. Миналия януари и този пак.Миналата година имахме загуба на вкус и мирис и леки мускулни болки , тази година хрема и дразнещо гърло.Нищо страшно и при всички по един и същи начин протича.Били сме много по-зле при други грипове преди да се появи ковид.

Oooo само ако знаете аз колко инжекции съм поел ...

са му набустири дозата? Затова някои хора са крайно внимателни като чуят думата "бустер" и се пазят отвсякъде, а най-вече отзад.

Така е без 4-т и 5-та игла. Иначе, доколкото може да се вярва на американските медии: леки симптоми - само двойна пневмония и малко неразположение.

Поне една хубава новина, свързана с ковид

В Австралия ще влезе без проблем. Там пускат болни от ковид, щом са ваксинирани. Да почне турнето си оттам.

Тъй като психозата се вихри от декември 2019 г., се налага пояснение за тези, дето не мислят с горната глава: Препаратите, насила налагани по цялото земно кълбо, не са ваксини, поради което, дори и да искате, няма как да разделите безмозъчната популация на ваксъри и анти-. Набор 71 съм, тренирам усилено и редовно, като зимата се органичавам до вдигане на тежести и навън само до кросчета, защото футболче и тенисче е малко трудно да се упражняват, знаете. Не съм "ваксиниран" и си нося парцала на носа и устата, спазвайки разпоредбите, колкото и малоуми да са те. Приятен ден и бъдете здрави.

Шкембо, ти на ходенето до фантастико за кебабчета и хлеб, кросче и вдигане на тежести ли му викаш?

WTF

Оли, ти на плочките, ако викаш шкембе, значи специализираната помощ е изпаднала в забава. А кебаПчета и хляб не консумирам. Бъди здрав, полезен идиоте.

Боцлай 4-та, Елтъне

Не е ясно как са му положени ваксините...Може активното вещество да е изтекло на гърбът или да го е приел през устата което намалява ефективността ! Иначе... дано се оправи без последствиая!

хахах :)

много е яко как бустерите си се раболяват като стой та гледай, ама си вярват... и са още по-ублашени и с още по-дебели маски :))))))

Бързо възстановяване на Сър-а. Велик!

Може би най-великият Сър … гей

Ха,ха

Ами да се е ваксинирал бе!

А Миле Китич нали е добре?

Живея в Гърци.С 2 ваксини се разболях от КОВИД.Изкарах го не леко,но сега съм почти добре. 25 дни след като ми свърши карантината ми дойде СМС да си бия бустирна доза иначе мога да ходя само в магазин за храна и аптека!!! Не мога да разбера що за идиотия!!! Та аз съм с антитела от заболяването! Явно на някой му е важно само да си ваксиниран! Какво ще стане с хората не ги интересува!

Там нямате ли си един Костадиноу Костадинакис

само зомбита са там.. няма нормални

Ако се ваксинираш с високи антитела ще си изпатиш. Ваксината ще иде в произволни клетки и антителата ще атакуват тези клетки предизвиквайки некроза. В Испания забраниха изкаралите го да се ваксинират до 5 месеца. Използвай по някакъв начин че си българин за да се отъървеш.

Това за кой ли път потвърждава неефективността на ваксините, колкото и да се опитват да ни втълпят обратното. И с бустер и пак! Вече не е интересно да се коментира даже

Него го е хванал педалски ковид. Затова ваксината не го е предпазила. Врем е да се пусне ваксина и за педали, че те се увеличават от 1 на 1.3. Ама Витанов по хубаво смята.

неточно са предали новината. Не е "след" бустерна доза и ваксина, а "заради". И не е "вапреки че е ваксиниран", а е "тъй като" е ваксиниран.

Обаче точно така няма да го напишат, естествено. Не е съгласно пропагандата

Внимавайте с тея статии, че ше вземе някой сиропиран да пукне и ви замина ваксинационната кампания, която и без друго вече едвам се крепи.

Чудно заглавие. При цялото тръбене, че ваксините не предпазват от заразяване, а осигуряват вероятно по-леко протичане на болестта, какво странно има, че този сладур се е заразил?!

Точно това пише в статията: "Изпълнтелят на "I'm Still Standing" изпитва само леки симптоми..."

Е не е така бе г-н Язовец. Нали беше, че могат да пренасят вируса, но не се разболяват:))))))Спомни си добре, не се прави на луд. ЕЙ ТРОЛ.

Ей лигльо - говоря с факти, аз агитация не правя. Трол ще викаш на някой друг.

Язовец, ваксина с 90% успеваемост означава, че при среща с вируса 9 от 10 ваксинирани трябва да НЕ се заразят, а евентуално 1 да се зарази. Не 9 от 10 да го карат по-леко, а да не се заразят. При тези ваксини е точно обратното - при среща с вируса 9 от 10 ваксинирани се заразяват. Вече трябва да се каже истината, че ваксините са с 10-20 % успеваемост. И са по-скоро Препарати за стимулиране на имунния отговор.

То даже не бих ги нарекъл и точно ваксини при такава постановка.

1. ИЗСТРЕЛ - ПРИСПИВА ИМУННАТА СИСТЕМА 2. ИЗСТРЕЛ - ТЕЧНОСТТА, ПРОНИКВА ДО ВСИЧКИ ОРГАНИ НА ТЯЛОТО 3. ------------ - СЪБУЖДА ИМУННАТА СИСТЕМА И СЕ ПОЛУЧАВА Т.Н. ЦИТОКИНОВА БУРЯ.

не може да бъде, това е конспирация!

Газим! Газим!!!

Пенделска му работа.....СПИН барнал ли е?

Аз също се заразих без да съм ваксиниран и изпитвах само леки симптоми,минах през ковид супер леко...

Карал си грип, ковид не съществува.

А други просто умряха. При различни хора протича различно. В това е цялата работа. Един приятел го изкара като лека настинка, друг беше на вентилатор в болница.

Твоето разсъждение е като следното например: "Има хора, дето умират при пресичане на пътя /удрят ги коли/. Да забраним пресичането и няма да има умрели в такова ПТП!" Както е казал Сталин: "Има човек - има проблем! Няма човек - няма проблем!" Или логиката на един наш "умен" футболист - "Който не играе - не пИчелИ. Извод - който играе ще спИчелИ!"

за СПИН тествал ли се е?

И този е с дефектна имунна система, Петрунов вече му се е обадил да го извести

Заглавие, подклаждащо антиваксърството и за неинформираните- ТОТАЛНА заблуда.

То се вижда по броя на минусите кой е тотално заблуден.

И въпреки годините си има леки симптоми благодарение на тва, че е ваксиниран. Неговите набори, които не се ваксинират влизат в болница...някои не излизат, но все пак ваксините са доброволни, всеки може да си тества късмета.

Познавам човек на 94, който го изкара с леки симтоми и не беше сиропиран.

Всеки е свободен да си тества късмета. Аз се сещам за хора на по-млако години, чийто късмет не проработи, но вече е късно за тях...така или иначе ваксините са доброволни, никой не те задължава.

малоумник, как така не излизат от болницата???? Не съм видял досега в човешката история някой да е оставен завинаги в болница. Както и да е .. ти си малко тъп и трябва да ти се говори на много нисък език, че да схванеш каквото и да е. Аз познавам и хора в автомобил, които не са извадили късмет.. какво да правим??

ТЕСТВАНЕТО НА КЪСМЕТА И С РУСКАТА РУЛЕТКА, НА КОЯТО СИ ИГРАЕТЕ СЪС ЗДРАВЕТО СИ! МОЖЕ ДА ВИ ИЗНЕВЕРИ ВСЕКИ МОМЕНТ!

Разболял се е защото в Кралството няма ограничителни мерки. Няма ограничителни мерки, защото рисковите групи са изцяло ваксинирани. Когато си ваксиниран го изкарваш с леки симптоми. За да е ясно на плоскоземците го описвам по-простичко.

Няма доказателство че земята е кръгла, както и че всичките тези измислени болести и ваксини за тях са смъртоносни. Костадин е истински българин!

Земята е квадратна ! Знам го, защото лично вълшебната катерица Беатрис и извънземното Рупърт ми го казаха !

Знам всичко ! И за чиповете и за 5G !

Смешник, каква Англия бе, знаеш ли къде се намира Бевърли хилс, Калифорния? Ха,ха,ха!

Основното жилище на Елтън е в Уиндзор - Обединено Кралство. Има жилища в Калифорния, Атланта и Франция

Елтън Джов е британец и живее постоянно там. Другите му жилища са за повече комфорт.

НЕ знам какъв тъпанар трябва да си, че да се ваксинираш, особено виждайки закономерността: колкото повече наваксвани - толкова повече настинали.

И аз се чудя какъв тъпанар трябва да си за да пиеш белина и да гласуваш за Коста копейката, ама ей на...

Не е белина бе тъпунгер, чети и се образовай.

Образовах се, когато му беше времето и поради това предпочитам да се доверя на науката, вместо на някакъв шпакловчик, който пие дезинфекциращи разтвори, но все пак призовавам всички които пият тази белина или там както го наричате този дезинфекциращ разтвор да продължават да го правят с пълна сила ! Все пак естественият подбор е в основата на еволюцията !

малоумник, пиехте белина, защото нямаше още експрименталки... сега като ви ги направиха всички сте на бустерчета и болни.