"Слуга на народа" със Зеленски се излъчва отново в Netflix

Правата за сериала изкупиха и други телевизионни канали, след като Русия нахлу в Украйна

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Просто ще повърна. Като в хорър филм захклоунът-убиец, но на живо. Той и сега продължава да си мисли, че е в сериала. Иначе нямаше да задържи необучени цивилни мъже да напускат екрана, за да се сражават с оръжие във война. Ден дзъхказва, че да пращаш необучени във война, означава, че ги изпращаш на сигурна смърт. А тоя изтриха толкова хора с глупашките си решения и закони. За батальона му Азов да не говорим. Изобщо не се интересува, че умират хора, пони да не ги кара да се видят с цивилните или да не ползват цивилни сгради за прикритие, откъдето да стрелят. Тъпанар на тъпанара. Да иди в газова камера му е малко на тоя. Народът на Украйна трябва да се разграничи от тоя!

Харесва ми как Зеленски изманипулира Европа и САЩ и те като шарани се уловиха много яко! Какъв президент е този който умишлено провокира война с надеждата да влезе в ЕС и НАТО!?! А като не стана едни изказвания гръмки и едно "съжаление" предизвиква че видиш ли бедния той има нужда от помощ. Голям смешник е, но пък до тук добре си играе актьорската игра и ако вкара света в 3 световна война, само той ще е нейния инициатор! Абе, както винаги зрелища да има....

Ха,ха,ха !!! Слуга на народа !!!! Вече 3 милиона украински жени и деца са бежанци в чужбина . Както вървят нещата, дали ще остане народ в Украйна на който да слугува Зеленски ?? Съмнявам се тези украинки да се върнат вече. Щом в България им харесва, какво да говорим за Стара Европа към която настървено се стремят.

Зеленски е маркетингов продукт на украинското задкулисие като наш Славчо.

https://youtu.be/GZ-3YwVQV0M Линк към ютуб. Качеството е отлично. На руски със субтитри на английски. Заслужава си да се гледа. Ако някой се чуди кой направи комедиант президент. И защо руснаците не можаха да влязат в Киев за два три дни.

Е, това за трите дни беше украинска мечта... Руснаците в Киев а зад гърбът им десетки хиляди тежко въоръжени партизани, е руснаците приложиха тактиката на валяка напредват с по 25-40 километра на ден, но за сметка на това в тила им има само символични точки на съпротива.

Има го и в едни клип с Филип Киркоров - Просто подари. Това е от преди да се продаде на сегашните си господари

А преди войната творчестовото на Зеленски беше известно само в Украйна и Русия... и сред руската диаспора в Германия. Е, на това му се вика реклама.

ТАЯ МАРИОНЕТКА НА ЩАТИТЕ, ДА СЕ ГРЪМНЕ НАЙ-ДОБРЕ ЩЕ НАПРАВИ, ЩЕ ОСВОБОДИ НАРОДА СИ ОТ МЪКИ

НАПРАВИЛИ СА СЕРИАЛ ЗА НАРКОМАНИ СЪР

Който го интересува ако го изгледа ще види какво се говори спрямо рускоезичното население в източна Украйна. Сериала е продукция на Коломойски и Зеленски е негово творение - нищо не решава сам.

Същите, които смятят, че Украйна е слаба и трябва да се предаде на Русия. Ще получат инфарткт, ако някой предложи Русия да се предаде, защото е по-слаба от САЩ...

а кой точно ти каза, че Русия е по-слаба от ФАЩ? В лъжите са по-слаби да..

Много са добри в анимацията

Украйна не е слаба, просто никой няма интерес да се кара със съседите си особено по-големите. Никъде по света не е водило до добър резултат, И тука няма да доведе.

Честито на блЯдоликите тролове. Днес рублата пак се срути след кратко съвземане....

Съвземането е само плод на временни капиталови контроли (граждани не могат да купуват долари или да имат сметки в банки с повече от $10.000). Въобще не рефлектира истинската стойност на рублата и за бизнеса и за хората в Русия..

Скоро хартиените банкноти ще струват повече като стара хартия. А от монетите ще бъде изгодно да се правят шайби.

Руснаците да се оправят не знам какво ти помага те да са зле, проблема е че и ние и всички останали затъваме.

Един от народа, слуга на народа и ГЕРБ...егати ужаса...

Този да си беше останал актьор! Такава вреда нанесе на страната си - съсипа я! Да не се оправдава със Путин - той е виновникът за военната операция, прераснала във война, той и цялата укро-фашистка хунта, завзела страната му след платения от Америка преврат на “мегдана“!

Марш в Рашъ!

Ти пък отиди в Украйна, клавиатурна нинджа платена.

ама не им върви на любимите ти руснаци с актьори-президенти. Един друг президент - бивш актьор им събу гащите 89'та, сега този е на път да срути анимационната армия...Живот, да ге

Мръсен еврейски цирк, както винаги. И западните зомбита дори при толкова очевиден случай не се усещат как се гаврят с тях...

Трябва да се хване вълната - и да се направят парички от Запада

Туй момче е адски тъпо парче. Опитвайки се да остане на власт, ще съсипе страната си.

Путайн, що не се откаже от властта, а съсипва страната си? Или ти вярваш, че санкциите само я правят по-силна, пък Путайн бил прекалено глупав сам да се сети?