Слуховете около "Не се тревожи, скъпа" препълниха киносалоните за премиерата на филма

При бюджет 35 млн. долара, приходи от 19,2 млн. долара през първия уикенд е солиден и над очакванията на студиата

Обратно в новината

Коментари - Слуховете около "Не се тревожи, скъпа" препълниха киносалоните за премиерата на филма | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

19 милиона са плачевен старт. За сравнение Топ гън: Маверик спечели над 120 милиона през първия си уикенд по кината в САЩ.

Откакто започнаха да излизат филми като "Жената воин" май съм станал расист. Че и по действителни събития... Аз не знам за битка между пирати/търговци на роби и черни. Да, търговците на роби не са били готини, но те са отивали при някой подкупен черен крал, който им е продавал други заловени от неговото племе черни роби. Видиш ли лошите бели измислили робството... И после не на расизЪма!!!

НЕ си никакъв расист.. Тая дума ползват САМО негрите, като ОБИДА към тия, които НЕ са негри.. По съшия начин, арабите- МЮСЮЛМАНИ са наричали всички останали с обидната дума- ГЯУР. Куршум за всички които ползват тия две думи- расист и ГЯУР !!! Да бягат обратно към Турция и Африка !!

Първия филм"" Не се тревож, скъпппя"" НАПОМНЯ на турско- негърските и мутренски фирми- А1 и ВИиваком, които РАЗБОЛЯВАТ цяла България с РАК и Левкемия !! Тоя име изобщо НЕ подхожда на такъв филм...

DIR. Вия сте платена медия, която ви плащат за промотирането на пропагандата на А. Демократична Еврейска партия.

Двата филма са несравними! Топ Гън е мегапродукция, с безбожно наляти пари. Този филм, от своя страна е с много малък бюджет и за 1 един ден в кината почти покрива разходите за направата, така че, да, брои се за добър старт.

Филмът е невъобеазимо тъп.