Коментари - Слушането на музика сутринта прави с човека чудеса | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Преди години, когато се върнах от бракоразводно дело, разведох се със съпруга си.Не съжалявах, дори напротив, но ми беше мъчно за самата мен, че сгреших в живота, че губя вяра в мъжете, а това е лошо, да загубиш вярата.Та като се върнах и пуснах музика песента "Жив е живота" Просто ми идваше отвътре без да знам тази подробност, че помага за стреса.

"Той (Ocama) ги призовавал да не обсъждат в интернет никакви въпроси, свързани с дейността на групировката, и да използват за тази цел само куриери." това изречение определено доказва, че осама пръв е въвел цензурата в интернет, а не както ние погрешно смятахме, че това са мега концерните, като гейгъл, бил гейс и режимите на диктатурите на "демократите". :-)))

дедото от 2021-05-01 09:39:09 разбира се е прав, но и авторът на статията е прав. аз предпочитам двете в комбинация, но преди това миене на зъбите, че лошият дъх може да убие всичко положително, представено ни по-горе... ето ви и една песен, която комбинира двете. а именно доброто настроение от музиката и секса, както и радостта от живота, което е щастието, наречено най-просто. тази песен е от едни много по-добри времена от днешните скучни, банални, досадни, извратени и пълни със забрани лгбт времена на психопатите с маски и ваксини... приятно слушане Jane Birkin et Serge Gainsbourg - Je T'aime https://www.youtube.com/watch?v=k3Fa4lOQfbA&list=PL515D7F07EC8A23FC&index=1

Си шабан и дръннвам две бързи ракии за отскок

Две бързи ракии за отскок и сядаш зад волана.

.

И с "Има такъв народ" също не стават.

Аз чета след сън утринното молиъвено правило !

Внимавайте с тез статии, че чалгарите ще решат, че и тяхната музика действа вдъхнавяващо и кат надуят децибелите сутрин...

"бийтът" е уникално красива българска дума!

"Уникално" също. "Красива" също. Комплексар.

Разбират ви на вас празните тикви. Чудеса с човека прави сутрешното ебане!

Много си остроумен и креативен. Сега всички питекантропи ще ти ударим плюсовете за този невероятен хумор, с който ни удостои.

Хвърлянето на зарове и таро карти. Чудничко е.

Чесането на топки и дупки също е чудотворно. Особено като в горната част на тялото тире главата е пълно с чорба.