17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Т.е. излиза се с диплом "Журналистка- психолог на частна практика". Тинто Брас от десетилетия има такъв филм....как се взима "интервю" от венозен микрофон от кандидатка за елитна новинарка. Както казват комшиите: ачик, ачик пред зрителите с всички подробности. На английски звучи: full frontal nudity.

Малко странно е термин като "лайфстайл" да се въвежда, при това съзнателно и преднамерено и не от кого да е, а от Алма Матер. Някакси е приемливо отделният журналист, поради невежество или келешлък, да използва "лайфстайл" /преведено от английски "начин на живот"/, защото все пак става дума за отделна личност. Но да ни се натрапват ненужни чуждици от авторитетна институция е нагло.

да очакваме скоро в секцията "Лайф" на дир да дойдат професионалистки

Хахахаха, дипломирани вишисти по лайфстайл, майно льо

А ядрена гинекология в провинциална лайфстайл среда що не пуснат?

А Джендърс стадийс кога ! Кога най-после !

Само се чудя откога светските хроникьори имат нужда от каквото и да е образование.

Журналистки и журналисти първо искат парите за "интервюто". А "интервюираният" първо трябва да бъде предразположен и отпуснат. Чак тогава да му бъркат в дюкяна....

Дир БГ, защо 2020-та пускате "новина" от 2014-та? Тази специалност я има от тогава и това е водно с едно кликване в сайта на СУ. Именно в този факултет се учи какво е новина и какво не и ви съветвам да следвате тези принципи, ако изобщо са ви познати. В медиит не не е важен трафикът на ВСЯКА ЦЕНА

Вярно е, че сте затъпели и оглупели, но е малко. ОЩе по-тъпи трябва да станете, за да не мислите, за да не анализирате, а светът на Азис и Мара отварачката да се превърне в първа ценност за вас. И да ги описвате в пълния им блясък, за следващите поколения, населяващи територията на глухите и слепите духом. Оле...

Има един филм. Нарича се "Идиокрация". Въпросните "журналисти" са първите симпоми на това, което ни чака. Днес хората се интересуват повече от това кой какво срал, ял и ебал, от това, което се случва в света около тях.

А, всъщност, ще ги учат как да си осигуряват висок стандарт без да вършат грам работа. Казано иначе, ще ги учат как да си продават задниците и да публикуват пропаганда като новини :D

Ще подготвят професионални безработни .

Не е зле всички минете по три семестъра там, ама преди това да си изкарате пак начално и средно, че никакви ви нема с граматика и правопис! Жалци!

muhahahaha!

Дира да им прати лектори

Лууд Минчев, ака лоод на трамвая, или просто чичо манчо ватмана.

Това, че го правят за пари е ясно. Но защо му викат магистратура!? На времето беше ФОП. По съвременните стандарти имам някъде между 8 и 12 "висши"

Преподаватели ще са гл. ас. д-р Златка 1, доц. д-р Златка 2 и проф. д.л.н. Мегз, а декан на Лайфстайл ФакултетО ще е проф. д.л.н. Николета (д-р на лайфстайл нАуките). Хонорувани преподаватели - доц. д-р Божинката и баджанака му гл.ас. д-р Ники Михайлов. Гостуващ професор ще бъде проф. Филип Плейн с настоящата си грешна асистентка с големите бомби.

Леле, това по-пропаднало и от фитнес инструктор да станеш.

е далеч по-добре да изучавате.

Как ви се откъснаха от сърцето само три семестъра, не знам.

няма специалност, която да ви се опре - от медицина до плеймейткивизъм. Платено, де.

Противно!

Боже, ЛАЙФСТАЙЛ СКУУЛ. Замърсихте ни езика . А преди недоволствахме че в петък даваха половин ден руска телевизия.

Аре бе. Дипломи не гледам, назначавам по цици.

Трябва някой да ги научи как се прави селфи на задник...

със стари...преподаватели. Резултатът - както досега. Ако преподавателите са от западни университети, резултатът ще е друг.

Т.е. това трябва да завършиш ако искаш да работиш в жълт вестник?

Искаш ли да си намериш жена за една нощ? Влез в >>> Sexcris.Com

къф лайфстаил ше бъде, хайлайф или лоулайф

СУ определено пропада. Първо в право се влиза без изпит, а сега и специалност с предмети секс, гурме и не знам си какви други глупости. Ужас!

Ste ima specialisti po silikoni i drugi prostotii. Za totalnoto oprostiavane na naroda se raboti zdravo.

тъкмо са чудих ко да уча

Аз искам, да видяпреподавателите :)

боже прибери си вересиите. и 111 място е много за булгаристанските медии....

Легитимират жълто-кафявото течение в бранша;)) Вече на издания и сайтове от типа на Шоу, Блиц и тн, няма да се гледа както на зацапани кюлоти, а както на абстрактен принт върху дантелени прашки. НиЛо и Венета ще си скубят косите в кулоарите на университета за хорариум, а лорд Минчев ще събира екстеншъни , мигли и акрилни нокти, т пода за практически упражнения :))

Ето това е една хубава специалност с голямо бъдеще. Аз предлагам да въведат специалност Светски паникьор.

Магистър мисирка

Специалност Инфлуенсър и Социолит няма ли да открият най-накрая!?

Всички вече са социопати, така че нема смисъл.

С това ставаш Мондьо демек.

Да, всичкото манга се кръщава на некакви божества или цветя, а ухае на л..на.