Сок с ананас и джинджифил намалява възпалението в тялото

То уврежда клетките и може да причини сърдечносъдови заболявания и артрит

Обратно в новината

Коментари - Сок с ананас и джинджифил намалява възпалението в тялото | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога повече - "възпаление в тялото. То уврежда клетките. Сок от ананас и джинджифил" :)))) Тези, които са превеждали и взели решението да публикуват тази статия, очевидно имат възпаление някъде в черепно-мозъчаната кутия. .Но джинджифил или ананас със сигурност няма да им помогнат.

Храната е храна, не е лекарство. Храната има огромно значение за благосъстоянието и здравето на всеки един, но е един миниатюрен фактор. Ако чистата храна беше толкова голямо лекарство, защо хората са умирали на по 40 години, а на 30 са се имали за старци - вдели са чисти продукти и са спортували всеки ден под формата на ходене, физическа активност в градината???? Най-голямо значение имат гените. Няма нищо на света, нито храната, нито активният начин на живот, който да бие гените. Всички те добавят, но не могат да променят това, което е заложено в човека. Затова има хора, които пият и пушат и доживяват до 100 години, имам познат, който не пушеше и пиеше много малко и си замина на 40 от рак на белите дробове... Иначе баба ми все ананас е яла, без ананас не сядаше на масата...

Прабаба ми почина през 60-те години на 20-ти век на 91 г. И това бе нормална възраст за цялото село в Тракия. Помня я тънка и висока. Не знаех в детството ме за ракови и ЛУДИ болести. Всяка къща колене прасе на Коледа и поне 1 агне на Гергьовден. Останалото време постни каши. 1 бъчва вино и 1 буренце ракия годишно. Работа от 5 сутринта до късна вечер. Бабите на село бяха баби на всички деца. Най-добрите баби на света. На залез ходеха за хляб до фурната. Огромни кръгли 2 килограмови хлябове. "Бабо дай 'ляб" викаме децата и тези мили баби чупеха краещник хляб на всяко дете. Най-вкусният хляб, защото е даден с Любов. Три или четири поколения под 1 покрив даваше Знания за Живота повече от всяка книга, социолог и психолог. Че и диетолог. Раждането и смъртта бяха нещата от Живота. Както при хората, така и при десетките животни в обора и стотици пилци. Когато идваха гости, това бе празник. Цялата Любов на къщата се даваше на дошлите ДРАГИ гости. Днес има не хора а индивиди, борещи се с лакти и нокти със себеподобни индивиди. Незачитане не правото на другите а собственото си право на достойнство. Това не се лекува със сокове и хапчета. Да живееш с хора и хармонично с околната среда се нарича ИЗКУСТВОТО на Живота. А храната е лекарство! Ти си такъв, каквото ядеш. Най-елитната козметика и хранителни добавки са на основата на естествени храни, масла, семена.

Не се занимавайте с преписвачи. Който разбира чете оригинала. Свалете си книгите на Нормън Уолкър, особено тези за соковете. Нам пише на много разбираем език какво и защо. Ако ако искате да разберете, защо месата, сирената и всички животински продукти ви правят доста по-слаби и немощни от пресните, непреработени продукти от растения ви препоръчвам: Майкъл Грегър, Може да сме здрави или оригиналното и заглавие: How not to die. Е да, трябва малко да отделиш време, да почетеш, да си напънеш мозъка. Не е като да извикаш Булгар, Булгар, да се удариш по гърдите, да се уригнеш, да викаш, че си голям мъж и да набиваш пържоли.

а ти прочети малко за вредата от лектини, оксалати и други лайна в растенията... meat heals, хипстър.

Аз си ги ям натурално, защо трябва да ги пия?

Аз също си по хапвам от тези плодове/зеленчуци и мисля, че пак ефекта да е същия.

Този доктор, като го гледам, си е възпален по рождение... Човекът не е тревопасно! За тонизиране става това сокче, но за истниска мощ предпочитаме по-тежки вина/меса... Иначе какво ще каже за ескимосите, дето зелено не виждат през живота си, а набиват само мръвки и тюленска сланина? Те би трябвало да умират на 25 от хипер-възпаление...

Меса за мощ, да дават уникална хранителна среда на всякакви патогени и увеличават риска от пневмония и рак. Хемоглобина в червеното месо например. Човекът е предимно растителноядно животно, виж останалите примати какво ядат.

Ако не го е казал Кантарджиев, не вярвам.

На мен ми прилича повече на реклама да си купя сокоизтисквачка, а в нея се отделя голяма част от плодовата маса с фибрите. По-добре си го направете с видовете миксери с ножчета на фино пюре и си го допълнете с вода.

Хора ! Моля ви внимавайте с този " здравословен " сок. Комбинацията лимон и ананас буквално ще унищожи зъбите ви.

Да пият със сламка. Ако ги притеснява природата има сламки за многократна употреба.