Социалните мрежи призовават звездите да слязат от частните си самолети

Полетите им се следят внимателно: от Тейлър Суифт до Бернар Арно, натискът върху известни личности, политици и бизнесмени се увеличава да ограничават пътуванията си заради големия въглероден отпечатък

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то ние ги правим звезди тези палячивци. Стадото явно има нужда от някой, на когото да се прекланя и по този начин само си създава "звезди". 95% от тях са такива аборигени, че сигурно като останат сами със себе си умират от смях, как толкова посредствени личности като тях, така са успели да заблудят обществото.

Ако имах частен самолет и го ползвах, изобщо нямаше да се съобразявам с тези глупости. Ясно е, че се води политика за допълнително подтисничество на хората. Пробваха се досега с медицински терор, сега ще ни наложат и въглероден такъв. Ще ни наложат ограничения за пътувания, за пазаруване и за какво ли не, за да намалим индивидуалния си въглероден отпечатък. Разбира се, за елита това няма да се отнася

Това не се отнася за Корпорациите , които изнасят оръжия за Украйна . Само от България 60 полета за три месеца. Ама иначе Тейлър Суифт им пречи. Аре у левУ мръсни либирастки дженъри педалски.

Стълбищата се метат отгоре надолу, а не обратното.

Теоретично има резон, но това трябва да се отнесе, първо към глистосерите в ЕС, и задоекансите "миротворци", дето това изцяло им е от фосилни горива, и с огрмните им кораби, дето бълват като парни локомотиви, дето за щяло и нещяло ползват огромни частни самолети, и 10-12 цилиндрови лимузини. ЧААААК след това, след като дадат ВСИЧКИТЕ тия бо.клуци личен пример, и траен във времето, би следвало да се ориентират към следващите по веригата. Иначе е бля-бля, и репресиране. Обикновените хора дават едва 10% от цялото огромно замърсяване, още повече колите са безумно чисти след 2008 особено, като емисии, и това е неофициален факт.

Ооох, как искам да имам собствен самолет... Изкарам ли първия милиард - това ще ми е първата покупка. Да го духат активистите.

Като прокарат закони в цял свят богати и бедни да карат коли с 1.5л двигателчета, тогава ще приема, че нещата са наистина сериозни и зелена $делка може да имаме. А не аз със шейната и 6-те ми еленчета с 6 торби зоб да обикалям цял континент, а те да се фръцкат с 8-10-12 цилиндрови брички за щяло и нещяло до бакалията и за гъзария да идат на 200км да пият кафе :-)))

Няма проблем, директно вадя ВТС-ката, с 1.4 95 коня двигател. Абсолютен дразнител е на магистралата, пълни километража точно на 190.

Чий го е дирила в Тайван??? Байдън що е дирил при арабите??? Двама изкукали дърти дебили само летят напред-назад, вместо да са вързани в старчески дом

Мога да сляза пт личния ми самолет защото нямам

Да го духат бедните!

Ами ако спрете да пушите и вие ще имате пари за самолети.

lu4ka

Пушиш ли?

lu4ka

Само за производството на екипировката на Грета Лудото, са произведени толкова въглеродни емисии, колкото от самолета за 300 души отиване и връщане.

Ужас Земята ще спре да се върти от няколко самолета. Кравите пърдят прекалено много. Опитват се да ни занимават с глупава пропаганда.

Да премахнем богатите търтеи ,

и кво ще ядеш?

Социализъм

Уйове

Звездите са на небето, всички тия са обикновени комплексари с пари

Давоските милиардери, които ни чертаят светлото бъдеще на синтетични храни, локдауни, ваксинации и дигитален контрол? Пак грешна мишена, да замажем положението. Иначе Давос са Богове и Фараони. Те може.

Едно Давос лгбт трансхуманистично зомби веднага ти е набило минусче. Реалността не е приятна за миньоните.:)

Като кацна, ще сляза от самолета си!