17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кучета са хищниците, нахапали сърничката. Като ротвайлерите, нахапали трите момченца и дядо им в Железница. Затвор за кмета на Железница, и на Драгалевци, където е пълно с бездомни кучета, които преследват и лаят туристите. Ние винаги се разхождаме в Драгалевци със сабя (прикрита като бастун) в ръка.

Много благородно и умилително! Сега следва да спасите и нахапаните жертви на мутренското застрояване "на чист въздух" на придошлите от кол и въже простаци и простачки из загиващата от корояд борова гора там! Мерси за разбирането и наслука.

Животинчето дано да се оправи. Майката, ако не е могла да го защити, го е изоставила. Но за сметка на това, че сме го прибрали, някъде ще плаче едно гладно вълче или мече.

старци и деца се хапят до смърт, тук се говори за беззащитна сърничка. Два вида хищници има в подножието на Витоша - кучета и неинтегрирани мангусти.

в подножието на "Витоша” - за квартала ли става дума? Как така в подножието на квартал? Ако става дума за планината, да ви кажа, че се пише без кавички. Изобщо знаете ли за какво пишете?!

Ето такива хубави новини да има повече. Браво на хората!

с повечко картофки и биричка бива