17-11-2017 20-11-2018

Коментари

с повечко картофки и биричка бива

Ето такива хубави новини да има повече. Браво на хората!

в подножието на "Витоша” - за квартала ли става дума? Как така в подножието на квартал? Ако става дума за планината, да ви кажа, че се пише без кавички. Изобщо знаете ли за какво пишете?!

...

старци и деца се хапят до смърт, тук се говори за беззащитна сърничка. Два вида хищници има в подножието на Витоша - кучета и неинтегрирани мангусти.

Животинчето дано да се оправи. Майката, ако не е могла да го защити, го е изоставила. Но за сметка на това, че сме го прибрали, някъде ще плаче едно гладно вълче или мече.

Много благородно и умилително! Сега следва да спасите и нахапаните жертви на мутренското застрояване "на чист въздух" на придошлите от кол и въже простаци и простачки из загиващата от корояд борова гора там! Мерси за разбирането и наслука.

Кучета са хищниците, нахапали сърничката. Като ротвайлерите, нахапали трите момченца и дядо им в Железница. Затвор за кмета на Железница, и на Драгалевци, където е пълно с бездомни кучета, които преследват и лаят туристите. Ние винаги се разхождаме в Драгалевци със сабя (прикрита като бастун) в ръка.