С какво помага спортът в ранна възраст

Спортът в ранна възраст е от изключително значение. Физическата активност при децата включва редица предимства като намаляване на риска от затлъстяване, подобрена координация и баланс, по-добър сън и социални умения.

Обратно в новината

Коментари - С какво помага спортът в ранна възраст | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Какво значи не можеш да си позволиш. Нима нямате топка, две колелета, две хилки за федербал. Удоволствие е и за мен и за детето да караме заедно, да играем заедно. Училищните площадки са перфектни за тази работа, пълни с деца които играят футбол, карат колела, градинките и парковете също. Водете си децата по паркове и площадки, вместо по кафета след работа. После като пораснат ще са свикнали там да ходят. Нищо кой знае колко не струва. А физическата култура е не по малко важна от останалата част от възпитанието на детето. не е за пренебрегване, тя е хем забавление хем здраве. Вие едно време какво толкова сте тренирали, дето струвало толкова пари и ама тогава било без пари. Същото като сега, само дето сега е по лесно детето пред компа и родителите пред телевизора.

едно време по време на "кУмунизма" татко ми каза "един спорт и един запаедн език"... имаше нещо като съревнование между хората на тема "ти това не можеш", сега съревнованието е под мото "ти това не можеш да си го позволиш"...

И какъв ти е проблема с "позволителното", бре Бабе!? Става въпрос за най обикновенна, но задължителна физическа активност! Не да седят по цял ден дечурлигата пред компа и гъзовете им да стават на баница, а да ги "организират" родителите за някаква физическа активност...не са необходими кой знае колко средства за каране на колело, скейборд и др. подобни...за игра на футбол и др. подобни в махленската градинка или улица...за разходка сред природата...необходима е само малко родителска отговорност и внимание към децата !!!

В коя махленска градинка ? Ти деца имаш ли и скоро пробвал ли си да спортуваш с тях някъде? Всичко е толкова западнало, мръсно, изоставено. А за родтиелската отговорност трябва и отговрност на работодателя, а той иска ако може да си нон-стоп на работа. Даже и отпуска ако може да не ползваш.