Статуя на принцеса Даяна ще бъде монтирана в парка на двореца Кенсингтън догодина

Паметника ще бъде поставен по повод 60-годишнината на майката на принцовете Уилям и Хари

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

даяна е много красива жена що за простотии пишете

Англичаните за това имат много мореплаватели и пътешественици щото са им ного убави жените :)

Сигурно ще е на камила с фередже и вувузела , нали обича приказки от 1001 нощ

Духовете от отвъдното безкрайно много се смущават, когато има издигнат техен паметник. Дори не обичат тяхна снимка, поставена на гроба. Така биват спирани по някакъв начин в развитието напред в астралния свят. Истината е, че на гроба на даден човек най-добре е да няма нищо, освен един камък с имената и датите. Ама какво ли разбирате от такава сложна материя, прости хора сте...

Даяна мязаше на кон и въобще не разбирам защо минава за голямата красавица. По-скоро разни лелки й се възхищават на "класата", която уж демонстрирала и я изкарват голямата хубавица. Това нещо с голям нос, тънки устни и вечната лелченска една и съща къса прическа е всичко друго, но не и красиво. Да не говорим, че е била много студена като жена и не е правела въобще хубав секс, публична тайна в UK е, че е била пълно дърво в леглото и затова Чарлз е имал нужда от любовницата си Камила.

Не спряха да и клатят кокалите на тази жена, побъркан свят, защо идеализират един образ, който беше не повече от обикновена жена и майка, лице, което беше отвратено от ролята си в кралския двор и добре разбираше лицемерието, което се вихри там, беше наясно безсмислието на тази институция в условията на 21 век, а те за да си запазят рахатлъка я унищожиха, айде стига.

английска безлична "хубост". Но пък какво самочувствие имат там, да видите! Често казват "Може и да не сме първи хубавици, но пък имаме най-добре поддържаните коси в света!" И е истина. Техните балсами и шампоани са ненадминати в банята. Винаги си намират начин да компенсират и тушират недостатъзците си. Така правят и в политиката. Затова са оцелели толкова дълго плюс прословутите си традиции. Нямат конституция и не им трябва, защото отделните закони, приемани през вековете, още си действат и никой не ги пипа, най-паче т.нар. "Магна Харта"! Имат си и трипластов законов "филтър" - първо се обсъжда в Камарата, после проектът отива при лордовете, и накрая отгоре администрацията на кралицата си казва думата, така че е практически невъзможно да се появи и пусне ялов закон! Казвам го само за информация, да не ме обвини някой в пристрастие. Иначе мнението ми е, че са затворени и самовлюбени хора със самочувствие и външна / само външна/ изява на автохумор, но пък за сметка на това като извинение обичат много....животните! Ако искате да се адаптирате бързо, покажете им, че имате котка и храните огромните им гълъби и катерици и...са ваши!

Ще взема да си поръчам шампоан и балсам от някой английски сайт. Бихте ли ми препоръчали някоя марка?

Любов и грижа към животните бива проявена само от културни хора! Простаците са тези, които биха ритнали на улицата коте или куче. По българските села например, където хората са полупримати, е напълно нормално да застреляш десетина врабчета, да ги оскубеш набързо и да ги изпечеш на котлона, после да ги дадеш на внуците да ядат. Обичащият животни човек просто е много по-напред умствено, ИНТЕЛЕКТУАЛНО, духовно и въобще е на много по-високо ниво.

Даде ми добра идея- отивам да отстрелям няколко врабчета и катеричкита с прашката, че вече няма какво да се яде. Вчера тъкмо окосих и подкастрих храстите пред двора си и едни одухотворени хора с куче минаха и оцвъкаха тревата.

Защо на Иън Ранк-Бродли - трябваше на Вежди Рашидов!

Паметник на детска учителка, която се влачи с араби.

ай немаше нужда, а на доди кога...блм