17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той стефчо пръщи от красота! Та чак искри излъчва лицетому

Грозна е - То затова не ти става !!!

Добре бе хора , щом пък е толкова грозна - Дайте ми я на мен , аз ще я взема !!!!

Ами че грозна си е, много добре й го е казал. Егати и съществото е тая.

Стефано, ти па си 'ноо убаФ...

Грозна, сериозно болна, но пее и хората я купуват/харесват.

Прав е за Селена Гомес, ама преди да коментира друга, нека се погледне в огледалото Стефана Габана - тя има... прекалено мъжко излъчване!

Този коментарна Габана може да се отнася за качеството на снимката,а не за лицето на нея.

Не е грозна, но не е и красива. Просто има детско излъчване, за Дисни е идеална. А Dolce&Gabbana са доказан световен моден бранд. Още повече, че гейовете, като се абстрахираме от сексуалната им ориентация са много по-изтънчени и чувствителни от останалите мъже. Така че, за да каже такова нещо, явно Стефано Габана я е виждал на живо и нещо не му е харесало в нея - чисто физически, като външност.

Леле, той щом нея смята за грозна, сигурно ще получи удар, ако види нашите селски кранти с дънките, високите курвенски ботуши, затъпелите им погледи и 1 тон грим, с които са като 50-годишни баби, а като бонус - евтиното им долнопробно курвенско излъчване......Един приятел дойде на Варна, после вика "Абе, тия ваши жени нещо.....посланието, което излъчват е "Ела и ме изчукай, ако можеш да си платиш"......"

"'кранти с дънките, високите курвенски ботуши, затъпелите им погледи и 1 тон грим, с които са като 50-годишни баби, а като бонус - евтиното им долнопробно курвенско излъчване"'=току що описа визията на типичната италианска жена-аз живея в Италия:). Трябва да добавим към описанито, че всяка една има фейс на Вук Дражкович, черни са като малцинсвен елемент, но не им пречи да се изрусяват, но мислят за неземна красавица и получаваме италианска женка! Това от своя страна обяснява защо красавица като Селена му се види грозна на дърт педьо!!

израз "..дойде НА Варна..." може да използва само човек, който единствено в сънищата си се мисли за варналия. "ВЪВ Варна", не "НА Варна". Бегом на село!

Не съм я срещал на живо.на снимките изглежда добре?Явно има нещо което не се вижда на снимките.

E, някой е казал истината.

Траверс

Истината боли

Изключително съм разочарована от този коментар на Доменико Долче, не съм знаела и че и друг път е правил подобни изказвания, занапред ще се дистанцирам от бранда.

Другият, Стефано е направил грозния коментар не че има някакво значение кой от двамата, изключитено грозна проява.

Ти пък сигурно досега все от Dolce & Gabbana си пазаруваше... С тоя манталитет на средношколска даскалица едва ли можеш да си позволиш да си купиш нещо повече от испанска конфекция, и то само по време на намаленията.

Много вероятно е да не ме разбереш но светът е доста по-голям от твоето обкръжение с което е ограничен мирогледа ти включитено и по отношение на пазаруването.

От приказките на този амбреаж тя не е станала нито по-красива, нито по-грозна.

Сплескана, инфантилна физиономия

Селена е секси,а ти - ти си дърт пендехо !

Един педал на 55г. дава оценка на красива млада жена. Изводите оставям на вас.

Този "педал" е основател и дизайнер на една от най-успешните модни къщи - със сигурност естетическият му критерий е на светлинни години от този на тук коментиращите. А наблягането на сексуалната му ориентация и обидните синоними на гей говорят за състоянието на обществото ни.

Ти толерираш и приемаш една жена да бъде наречена грозна, шом това е изречено от известния дизайнер?! Модните къщи съществуват с основна цел да накарат жените и мъжете да се чувстват красиви и добре за себе си чрез дрехите и аксесоарите които предлагат но и чрез имиджа си. Тези негови мисли и думи говорят че естетическият му критерий е доста замъглен и объркан. Славата и известността са докато хората те харесват, одобряват и следват - спрат ли, славата и известността изчезват.

Ти па си Ален Делон!

ЕТО ТЕКЪф ШЕ Е СВЕТА КАТО ОСТАНАТ САМУ ДЖЕНДЪРИ, ГЕЮВЕ И ЛАТИНОСИ ДА РАЖДЪТ НА ГЕЮВЕТЕ БЕБЕТА ЩОТО БЕЛИ ОРА НЕМА ДА ИМА, А ЧЕРНИТЕ СЕ ТЕКА ШЕ СА СИ ЧЕРНИ АФРИКАНЦИ НЕСПОСОБНИ ДА НАПРАВЪТ КОТО И ДА Е. А КА КЗАБРАВИХ ЦИГАНИТЕ, Е ДОБРЕ ДЕ, СЕЛЕНА Е ЦИГАНКА, НА ВИ ИДЕАТА, ДЕРЗАЙТЕ.