17-11-2017 20-11-2018

Коментари

I tozi iztreshtia

Полковник Гундяев е покръстил еврейна Сегал в новата Путинославна руска ГРУ религия. Интересно е какъв чин са му дали?

Аве вие чалгочираците сте големи всезнайковци ве, всичко знаете. Сегал се бил накиснал в лайна!!!ХАХАХАХА Що не погледнеш себе си ве миризливец кюмюрджасъл , в какви лайна то си се накиснал, и в вкакви кални еврониви си се насадил, па тогавпи квичи за Сегал. Сегал го знае половината свят като артист, а тебе чирака само евро плантатора те знан, ама като слуга и чирак.мбухахаха Голем си балък.!.

Яж ми уя въшльо.Стой си у кочината и си пий лосиона за вана

Сегал не заработва никакви рубли! Той има достатъчно долари! Той финансови проблеми няма. Точно затова изказването му е честно и справедливо. Схванал е нещо, което не всеки чужденец може да разбере. Духовният мир на православието!

Сегал обяви фалит още преди близо 15 години.В момента е Безпарко комерс.Затова почна да снима всякакви бози в бившите соц страни.Взима по 20000 хилади долара на филм.Холивуд отдавна му би шута.

Ако не знаеш какви мръсници са били руските попове и как са предавали вярващите трябва да си голям наивник един руски полковник да възвеличаваш до велик духовник. Още по- срамно е да говориш за великото руско православие. Стивън Сегал е артист, който стана руснак, а сега се опитва да се отърве от руското гражданство, защото се е накиснал в лайна отвсякъде.

Аве вие чалгочираците сте големи всезнайковци ве, всичко знаете. Сегал се бил накиснал в лайна!!!ХАХАХАХА Що не погледнеш себе си ве миризливец кюмюрджасъл , в какви лайна то си се накиснал, и в вкакви кални еврониви си се насадил, па тогавпи квичи за Сегал. Сегал го знае половината свят като артист, а тебе чирака само евро плантатора те знан, ама като слуга и чирак.мбухахаха Голем си балък.!.

Точно така. Жалък продажник, товарищ Segal. Да си гледа католицизма или протестантството.

Стивън също беше добър комик. Смял съм се от сърце на филмите му.

Никога не е късно да станеш за резил.

Сиигал, си заработва рублите. И аз съм вярващ ,но не толкова религии и богове са слизали на Земята. По добре е да се преподава Психология за всяко живо човешко същество, отколкото отделни писания, които дават възможност да се противопоставят народите един на друг в интерест на управляващите върхушки и държат същите в подчинение.

Не си прав. И Стоичков е Бог с левачката си.

Има една интересна книжка за нравите в руската православана църква: "Исповедь бывшей послушницы". Решила една девойка да стане монахиня и се сблъскала с нещо като РПЦ АД. За съжаление и у нас комерсиализацията е превзела църквата. Днес бях на помен и първото нещо, което направи попа, беше да даде визитка на организатора на събитието (беше повикан чрез агенция и реши да си създаде и директен контакт).

Полковник Гундяев е ръкоположил Сегал в ГРУ.

атак се компроментира сред айкидообществото и като цяло бойните изкуства, че тва му остана в Рашистан... да тества ив Боливуд....

Този е с руско-еврейски ген, ориентирал се е към Русия, за да не плаща гигантските данъци на Америка

Забърсващият с гумичка да се прояви.

Дядо Киро е велик толкова колкото Дядо Стиви е велик айкидист (седми дан)

...и Така ! : - След Доказано Манипулираните +/-, Домакини/Дир.бг + Доказано Неправомерните "изчезвания" Коментари ++ Доказано Толерираните "коментари" +++ Доказано Недопустимия език в "коментарите" на Доказани проКремъл "коментари" - Днес - Вече "въведохте" И Незабавно ре"адресиране" към Други материали при ДоказаноНеутрално Коментиране ! ...абре, Серсеми задунайШитски ! --> абе вие Сте ЗА НовияНюрнбергски бре, ЕЙ !

Този го държим с видео как прави секс с малки момченца, сега ще хвалли нашата Рашка Говняшка и пляски ще танцует!

Абе, тва таксиметровите шофьори сте много осведомени по руските секретни дела! Евала!

Даже и дипломатически паспорт (руски) има! Брей,брей !

Стивън Сегал за руския патриарх Кирил: Той е велик духовен лидер Досега не бях чувал ,че има велики духовни лидери от КГБ. Този и Депардийо големи свирки направиха на Путин и духовният генерал от КГБ,патриарх Кирил. Предполагам,че и заплащането е добро.

Да бе,духовен,тоя е агент на руските тайни служби и няма нищо общо с с духовен лидер...

Стивън е велик глупак. А поп Киро го знаем - велико кагебейско ченге

В Стивън Сегал заговори родината на родителите му, Русия. Още от историята около Крим, Сегал е в първите редици. Достоен артист.

И велик трафикант на нелегални цигари !