Стотици голдън ретривъри се събраха в родината на породата за 115-я ѝ рожден ден

Първото кучило голдън ретривъри е родено през 1868 г. от воден туид шпаньол, изчезнала сега порода, и ретривър с жълта вълниста козина

Обратно в новината

Коментари - Стотици голдън ретривъри се събраха в родината на породата за 115-я ѝ рожден ден | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Браво, тъкмо си взех един

Изключително интелигенти животни, обучавани за кучета водачи.

Дъдли Марджърибанкс, бизнесмен и депутат, известен също като лорд Туидмут, развъжда ретривъри в своето имение Гисачан. Къщата е започнала да се разрушава през 60-те години на миналия век. И така ли статията завършва наистина? Не трябваше ли да разкажете какво се е случило след като къщата е почнала да се руши, какво е продължението? Това не е нормален край на иначе хубавата статия

Много дружелюбни милш животви...душинки

Голдън Ретривер - номер 1

Суперяки лигльовци :)))) Най-якото куче на света е ЛАБРАДОР РЕТРИВЪР :) - 50години подред порода номер 1 :) А номер 3 е Голдън, което е Лабрадор под прикритие. :)

Така си е.

Всъщност 1820г.се смята за начало на съвременните лабрадор ретривъри. А предците им от 16в.в Нюфаундленд, Канада. Когато фактите говорят и боговете мълчат. Малко хора знаят, че има 6 вида ретривъри!

Научете се да смятате, жалки дирници.

аз си мислех, че дебилната порода е създадена задОкеана

Щеше да е прекрасно, ако ти не беше създаден въобще, но уви, някой се е объркал...

Акушерката те изпраска с черпака по канчето, като тръгна да се показваш, нали? Приеми го и се научи да живееш с това. Ще свикнеш!

Ти виждал ли си Голдън Ретривери ?Пишеш наизуст.