Супер новина за меломаните: Концертите не увеличават риска от Covid

Експерименталният концерт на френската група "Ендошин" беше проведен на 29 май в Париж

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Питам се само дали и сами си вярват на лъжите? А колко от близките на тези, които са били на концерт без маски, дистанция и какво още там беше, са били заразени? По-нагли сте и от кръчмарите! Добре, че в България концертите не са чак толкова масова форма на забавление, както е на запад, че да им липсвате на хората, ама хайде да не лъжете толкова, че нямало опасност от зараза, а?

Но за сметка на това молитвите в църква го увеличават. Църквите да стоят затворени, докато всички попове и миряни се ваксинират. Поне в Гърция така направиха.

т.нар мерки срещу Ковид са всъщност мерки за съзнателно увреждане на здравето на стотици милиони човешки същества тоест престъпление срещу Човечеството

Гледам успели са да те увредят, прав си...

Най - везе на психическото здраве на хората и преди всичко децата...

Като утрепят в ТЪМНОТО, арабин, негър- маймуна или китаец, хем РАЗЧИСТВА всякакви ВИРУСИ, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и ще има Пари и Работа за нас- българите. Служебното Правителство, за какво дойдоха- да МАХНАТ боклуците на Боклук Борисов или да СЕДНАТ на неговото място, за да КРАДАТ ??? Ако на някой олигофрен му е СТУДЕНО и при 40 градуса температура на въздуха, може да облече ВЪЛНЕН КОЖУХ, вълнена шапка и шал през лятото. Но НЕ и да принуждава останалите в България да носят Кожух посред лято !! Всички с АРАБСКИ маски ( бурки, фереджета) да се махат от Парламента и от Магазините ( Аптеките имат разделителен прозорец), а също и арабите, които Боклук Борисов сложи да гледат дали българите носят АРАБСКИ маски, в държавните фирми... Да бягат към Саудитска Арабия... Само такива се заразяват с вируси, или разни педдерази, еббали се с араби и китайци... Вече РАЗБРАХМЕ че Боклук Б.Б. Банкя-лията е Педдераз и затова носи АРАБСКА маска, както Евнух, Педдераз, Роб в Харема на араби- Мюсюлмани.. И точно затова, Фандъкова пуска групи от педдерази да се събират, да обикалят из София и да РАЗВРАЩАВАТ малките деца... На изборите за парламент, в изборните секции, НЕ трябва да има МАСКИ, за да можем да ВИДИМ - Кой иска да гласува... Чух че Боклук Б.Б. давал БГ паспорти на маймуни и китайци.. Така че , ако някой види такива да приближават Изборните секции, трябва да ги ИЗГОНЯТ към Турция.. САМО араби, негри и КРАДЦИ, и мошеници може да влязат да гласуват с маски !!

На концертите всички са ваксинирани ,но не казват

В края на май, бяхме на концерт в София, в зала Универсиада,без маски, без дистанция, без тестове, само бира и рок,. От там насетне заразените намаляват. То и на морето така...По-малко населено място, по-нормални хора!

Няма по-голяма гавра с рока и свободата. Все едно, да се отпусне малко повода на кучето при разходка. Тррябва им Metallica в действие: Seek & Destroy!

по време на концерта при правостояща публика на закрито, без физическа дистанция на хора с предпазни маски и отрицателен антигенен тест", тези са наистина пълни идиоти!

Това е също като да заключиш че секса без презерватив не увеличава риска от СПИН. Само участниците трябва да са с отрицателни резултати от тестовете.

това си е вариант да се живее по-нормално. Всички подобни неща ги приветствам.

не е точно така. Както се отбелязва в статията, но не и в заглавието: хора с предпазни маски и отрицателен антигенен тест това не е равнозначано на концерт, а си е концерт с маски с предварителна проверка