17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Жената е хубава и добра, личи по детското излъчване. Родила е 5 деца , а изглежда като момиченце. Дано се оженят , този французин какво чака, родила му е две деца. Освен това си отиват като двойка. Дано са щастливи заедно.

Франсето не е глупаво да се жени. Щото рускинята след това ще му ритне канчето и отнесе доста милиони.

Ще ги отнесе, ще ги отнесе. Тва да не са два домата да ги отнесе. И къде пак. Нали пак на неговите деца ще идат. Пък и Наталия Водянова в това отношение има много добър имидж като погасяваше дълговете на бившия си мъж със синя кръв....

Кои са тези ,че ни уведомявате за техните приумици, защо трябва да се вълнуваме за тях.

Само, че не знае с коя се е захванал. Рускините захапват и не пускат. Просто си представям как го хваща в крачка с друг модел, развежда се със 50-100 милиона обезщетение и край на сагата. Наталия водянова или коя да е си е рускиня по рождение и поведение

Красавец! Поне да се беше избръснал... Ама се казва Арно.

както майка ми казва-грозна, ама с късмет

За рускиня се дават - 4 точки, хахаха.

А за украинка -6.

Украинките са по-хубави.

Точките се дават не за красота, а за леснота.

Тази е като нашата Ирена Милянкова - от предишния 3 деца, от новия 2 деца, от седващия още две! Това не е ли най-прикритата и гнусна форма на проституция?

Влязох тук да напиша същия коментар. Те двечките си приличат и визуално даже. Явно един е калъпа

Красавицата получи пръстен с внушителен камък - паве от Красная Площадь?

Рускините обичат парите и златото. Сигурно защото живеят мизерничко в родината. Особено тази е имала доста ужасно детство. Може би това ѝ е застрахователната полица......

Мечтата на всяка рускиня е да се ожени за чужденец. Доста успяват.

абе хич не е мизерно, ама трябва да отидеш на място и да видиш.

Мизерно си е, ще знаеш, зависи къде. Имат и супер лукс, съответно и супер мизерия. А и принципно руснаците са препатил народ и най-общо не робуват чак толкова на материалните неща като нас. Изключения не липсват, де. Но пък супер мизерия можеш да видиш почти навсякъде по света и в най-развитите страни - също. САЩ, Русия, Китай - ми то това са си империи, дават и много възможности, но ... по-добре да не живееш там.

По-напористи и страшни са от ядрените им оръжия, ха-ха! А тоя впоследствие ще разбере с какво се е захванал......

М-да… Като видиш манталитета ви и как злобствате и завиждате дори помежду си нищо чудно няма това на какво дередже сте като цяло – и като култура и като етика и като „успехи ” в Европа предвид последно място там и като отношение към други народи. Как се живее в такава среда, с такива хора? Байганьовщина остава с непроменен облик талантливо описан от познавача на характерните черти на българина и те са бетонирани извън времето. Как може да оскърбяваш и да мразиш успешна жена, майка, която не ти направила нищо лошо и дори не я познаваш.Това е висша степен на извраненост на морал и психика. Приличат на маниаци. Да нямаш с такива увредени хора работа.

Зависи каква ти е дефиницията за успех. И за омраза - също. Воднянова със сигурност не е успешна жена, освен ако под успех нямате предвид това, че е многодетна майка. И в този смисъл има доста по-преуспели от нея, дори по нашите ширини, от един малцинствен етнос, но да за българският етнос 5 деца понастоящем са наистина постижение, ако можеш да ги обезпечиш и да ги възпиташ добре. Като изключим това - няма как да е позитив преуспяването в професия, коятое е свързана основно с демонстиране на плът и проституция и е финансирана от индустрия - един от най-големите замърсители на планетата и експлоататори на детски труд. Странно е, че се е омъжила за милионер, защото милионерите не се женят за такива жени, може би още тогава е бил нарко-зависим, а може заради нея да е станал такъв или да се е задълбочил, кой знае! Наложило се е да роди още две деца след това на поредния, за да й предложи брак. Дори да е заобиколена от луксозни играчки, съдбата й изглежда нерадостна. Защо наричате тези констатации омраза? Освен ако не бленувате дъщерите ви да работят като куртизанки. Да, има и по-страшно от куртизанката - евтината проститутка, магистралката, бялата робиния, но последните често пъти проституират против волята си и го правят за да оцелеят физически буквално. Единствено медиите, които лансират подобни жени като нея и нашите плеймейтки като ВиП личности, са достойни за ненавист.

Коментарът ви е истинска картина буква по буква на омразата.

има време и сили за още един брак.....

Ся разбирам ги жените, че гледат да се подсигурят ама понякога направо прекаляват - аритстократ пък после милиардер - да може да е случайност ама едва ли

Милиардерът я взима когато тя е само на 18-19 млада, красива, известна. Не се дрогира както това правят повечето от английските момичета. Добър избор, а и самият той признава, че е виновен за развода им.

С Милянкова са като близначки

Да бъде жив и здрав и щастлив с рускинята. У да си разшири вратите в жилището за да може да минава през тях.

И всички злобни хорица да знаят, че и с него и без него тя си е достатъчно богата. Има "само" 50 милиона долара лично нейни си пари. Пък вие си плюйте колкото си искате.

50 млн до никъде не са. Няма да стигнат за имения, пътувания. Само данъците на Ню Йорк-ският ѝ апартамент от 800м2 не може да си плати. Колко деца имаше - 4 или 5? Нали всички трябва да живеят в лукс и да им останат милиони за когато пораснат...

Достатъчно много са, за да се оттеглиш в родинтата или да заживееш на отдалечен остров, където никой не те познава и да живееш добре. Лошото е, че парите имат склонност да се обезценяват, а също , че да си самотна майка на 5 деца е доста уязвима позиция. Мъж си й трябва, ама такъв, който няма да злоупотреби с нея.

какъв е тоя чапкънин?

Заради такива жени руснаците две световки войни спечелиха... А ние - винаги теглим късата клечка. Затова пък, сме силни в коментарите.

Спечелиха, но такива жени не се женят ра руснаци. Схващаш ли ми мисълта?

Ама са красиви.

На тази след 5 деца, шушито и е станало като ръкав на магьосник.

Кисело е гроздето, любителю!

Психопат!

Нищо ново ! Поредната Меркантилна руска кучка отново е хванала паралия-милиардер . Щеше да е новина ако се омъжи за университетски професор . Ама едва ли !!!

Тя и да беше се омъжила за обиковен мъж, пак тебе нямаше да те огрее. Така че продължавай да блееш по меркантилните кучки от всички етноси. Може и да те огрее ама едва ли хахахаха

"Супергигантския" "галактически" модел на вселената, никому неизвестната рускния Наталия Водянова, платила 5 рубли за статия в дир, се сгоди за сина на неизвестния в България Бернар Арно, който пък е още по-неизвестен! Не разбирам, от какъв зор драскате в дир руски новини?

Защото обичаме френски новини.

Що не взе един миньор?!?

щото трябва да ходи да работи за да не умре от глад, ама като за нищо не става и нищо не може...

И нека се вземат младите! Водянова е пример за много успешна златотърсачка! Само едно не разбрах от цялата история - защо не си хвана някой от богатите руснаци, а търси "златото" само на Запад?!! Пустите рушняци, никак не обичат Запада, но и да живеят в матушката Русия не искат!! Ха-ха-ха, напук на всички "русофили", много лош пример дават, ей!

О цвъ цвъ, ти пак преливаш от глупост!

Не е достатъчно хубава, затова. В Русия конкуренцията е жестока, има толкова ужасно много хубави млади жени, че ...

защото рускините дори родени в някое сибирско село са супер ебачки

Както казваха в един сериал, При комунизма, само за секса не се е чакало на опашки.

Изобщо нямам късмет с такива жени.

А аз с такива мъже.

Щом се обичат - да се вземат.