17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом се обичат - да се вземат.

Изобщо нямам късмет с такива жени.

А аз с такива мъже.

защото рускините дори родени в някое сибирско село са супер ебачки

И нека се вземат младите! Водянова е пример за много успешна златотърсачка! Само едно не разбрах от цялата история - защо не си хвана някой от богатите руснаци, а търси "златото" само на Запад?!! Пустите рушняци, никак не обичат Запада, но и да живеят в матушката Русия не искат!! Ха-ха-ха, напук на всички "русофили", много лош пример дават, ей!

Що не взе един миньор?!?

"Супергигантския" "галактически" модел на вселената, никому неизвестната рускния Наталия Водянова, платила 5 рубли за статия в дир, се сгоди за сина на неизвестния в България Бернар Арно, който пък е още по-неизвестен! Не разбирам, от какъв зор драскате в дир руски новини?

Нищо ново ! Поредната Меркантилна руска кучка отново е хванала паралия-милиардер . Щеше да е новина ако се омъжи за университетски професор . Ама едва ли !!!

щото трябва да ходи да работи за да не умре от глад, ама като за нищо не става и нищо не може...

На тази след 5 деца, шушито и е станало като ръкав на магьосник.

Както казваха в един сериал, При комунизма, само за секса не се е чакало на опашки.

Ама са красиви.

Кисело е гроздето, любителю!

О цвъ цвъ, ти пак преливаш от глупост!

Защото обичаме френски новини.

Психопат!

Заради такива жени руснаците две световки войни спечелиха... А ние - винаги теглим късата клечка. Затова пък, сме силни в коментарите.

какъв е тоя чапкънин?

И всички злобни хорица да знаят, че и с него и без него тя си е достатъчно богата. Има "само" 50 милиона долара лично нейни си пари. Пък вие си плюйте колкото си искате.

Да бъде жив и здрав и щастлив с рускинята. У да си разшири вратите в жилището за да може да минава през тях.

С Милянкова са като близначки

Ся разбирам ги жените, че гледат да се подсигурят ама понякога направо прекаляват - аритстократ пък после милиардер - да може да е случайност ама едва ли

има време и сили за още един брак.....

М-да… Като видиш манталитета ви и как злобствате и завиждате дори помежду си нищо чудно няма това на какво дередже сте като цяло – и като култура и като етика и като „успехи ” в Европа предвид последно място там и като отношение към други народи. Как се живее в такава среда, с такива хора? Байганьовщина остава с непроменен облик талантливо описан от познавача на характерните черти на българина и те са бетонирани извън времето. Как може да оскърбяваш и да мразиш успешна жена, майка, която не ти направила нищо лошо и дори не я познаваш.Това е висша степен на извраненост на морал и психика. Приличат на маниаци. Да нямаш с такива увредени хора работа.

Този изрод урко типичен маниак увренен от петите и нагоре.Опасен е.-

По-напористи и страшни са от ядрените им оръжия, ха-ха! А тоя впоследствие ще разбере с какво се е захванал......

50 млн до никъде не са. Няма да стигнат за имения, пътувания. Само данъците на Ню Йорк-ският ѝ апартамент от 800м2 не може да си плати. Колко деца имаше - 4 или 5? Нали всички трябва да живеят в лукс и да им останат милиони за когато пораснат...

Рускините обичат парите и златото. Сигурно защото живеят мизерничко в родината. Особено тази е имала доста ужасно детство. Може би това ѝ е застрахователната полица......

Красавицата получи пръстен с внушителен камък - паве от Красная Площадь?

Тази е като нашата Ирена Милянкова - от предишния 3 деца, от новия 2 деца, от седващия още две! Това не е ли най-прикритата и гнусна форма на проституция?

За рускиня се дават - 4 точки, хахаха.

Мечтата на всяка рускиня е да се ожени за чужденец. Доста успяват.

Спечелиха, но такива жени не се женят ра руснаци. Схващаш ли ми мисълта?

А за украинка -6.

Украинките са по-хубави.

абе хич не е мизерно, ама трябва да отидеш на място и да видиш.

Не е достатъчно хубава, затова. В Русия конкуренцията е жестока, има толкова ужасно много хубави млади жени, че ...

Мизерно си е, ще знаеш, зависи къде. Имат и супер лукс, съответно и супер мизерия. А и принципно руснаците са препатил народ и най-общо не робуват чак толкова на материалните неща като нас. Изключения не липсват, де. Но пък супер мизерия можеш да видиш почти навсякъде по света и в най-развитите страни - също. САЩ, Русия, Китай - ми то това са си империи, дават и много възможности, но ... по-добре да не живееш там.

Зависи каква ти е дефиницията за успех. И за омраза - също. Воднянова със сигурност не е успешна жена, освен ако под успех нямате предвид това, че е многодетна майка. И в този смисъл има доста по-преуспели от нея, дори по нашите ширини, от един малцинствен етнос, но да за българският етнос 5 деца понастоящем са наистина постижение, ако можеш да ги обезпечиш и да ги възпиташ добре. Като изключим това - няма как да е позитив преуспяването в професия, коятое е свързана основно с демонстиране на плът и проституция и е финансирана от индустрия - един от най-големите замърсители на планетата и експлоататори на детски труд. Странно е, че се е омъжила за милионер, защото милионерите не се женят за такива жени, може би още тогава е бил нарко-зависим, а може заради нея да е станал такъв или да се е задълбочил, кой знае! Наложило се е да роди още две деца след това на поредния, за да й предложи брак. Дори да е заобиколена от луксозни играчки, съдбата й изглежда нерадостна. Защо наричате тези констатации омраза? Освен ако не бленувате дъщерите ви да работят като куртизанки. Да, има и по-страшно от куртизанката - евтината проститутка, магистралката, бялата робиния, но последните често пъти проституират против волята си и го правят за да оцелеят физически буквално. Единствено медиите, които лансират подобни жени като нея и нашите плеймейтки като ВиП личности, са достойни за ненавист.

Достатъчно много са, за да се оттеглиш в родинтата или да заживееш на отдалечен остров, където никой не те познава и да живееш добре. Лошото е, че парите имат склонност да се обезценяват, а също , че да си самотна майка на 5 деца е доста уязвима позиция. Мъж си й трябва, ама такъв, който няма да злоупотреби с нея.

Защото отказваме да се възхищаваме на постиженията на Николета Лозанова и прочее "преуспели жени"?

както майка ми казва-грозна, ама с късмет

Красавец! Поне да се беше избръснал... Ама се казва Арно.

Само, че не знае с коя се е захванал. Рускините захапват и не пускат. Просто си представям как го хваща в крачка с друг модел, развежда се със 50-100 милиона обезщетение и край на сагата. Наталия водянова или коя да е си е рускиня по рождение и поведение

Кои са тези ,че ни уведомявате за техните приумици, защо трябва да се вълнуваме за тях.

Жената е хубава и добра, личи по детското излъчване. Родила е 5 деца , а изглежда като момиченце. Дано се оженят , този французин какво чака, родила му е две деца. Освен това си отиват като двойка. Дано са щастливи заедно.

Точките се дават не за красота, а за леснота.

Франсето не е глупаво да се жени. Щото рускинята след това ще му ритне канчето и отнесе доста милиони.

Ще ги отнесе, ще ги отнесе. Тва да не са два домата да ги отнесе. И къде пак. Нали пак на неговите деца ще идат. Пък и Наталия Водянова в това отношение има много добър имидж като погасяваше дълговете на бившия си мъж със синя кръв....

Коментарът ви е истинска картина буква по буква на омразата.