17-11-2017 20-11-2018

Коментари

За тези, които не знаят, Паулина бе един от първите, а може би и първият, модел от Източния Блок да пробие в Америка. Изключително нежна красота на млади години. Но се вкопчи в този Рик, доста по-възрастен от нея и в общи линии той й провали живота. До последно бившият й мъж е контролирал финансите й, а тя на млади години печели милиони като модел. Мисля в завещанието не й остави нищо... от собствените й пари. Които използва за погасяване на дълговете си. Ако не се лъжа дори разведени, двамата продължават да живеят в една къща. Той болен на легло старец, тя запазена свободна жена ....

как ги завъртате само. Била е успешна на младини и е печелела добре, но и е харчела много. тази професия е до време, и дълги години не е работела а е подържала висок стандарт благодарение на мъжа си. Така ли му викате вече? Финансов контрол? да не работиш по собствена воля, да си презадоволена благодарение на мъжа си, но същевременно жертва. как и е котролирал финансите, като тя ги е нямала.

Еми защо вие си ги измисляте? Порижкова наистина залезе като модел, но продължи да работи в телевизия като жури в различни програми. Просто не е известна в България. Между другото уччаства във филма на Костурица Аризонска мечта... За другото има Гугъл . Лек ден

Трябва ли да ме боли грездея за тая "новина" ?

На стари години човек да си гледа спокойствието.....

супер модел миналия век, но е добре запазена

Следващата новина ще е как на 60 е окрилена от любовта с 40 годишен, а след 3 месеца как е разочорована и колко били различни.

То беше ясно. Скоро имаше статия тук как се снимала разголена. Почнат ли да се снимат и публикуват наляво надясно значи са на тезгяха за продажба. Или прикриват депресията си от раздялата. За справка - Саня Борисова.

Ей, а каква голяма любафф беше...

Тая новина ми развали деня

Малииии, как ша я опънаааа !!!

Бръчките?

Не се тревожи - после няма да може нито да ходи, нито да седне !

Вярно е, че често се лигавим "Кой е Графа", "Коя беше Анелия" и т.н. Но има ли някой, който наистина да знае кои са тези двамата?

Нея, разбира се, че знам коя е, тъй като беше топ модел. Него никога не го бях чувал.

Различни поколения сме явно, в което няма нищо лошо. Нито съм я чувал нито съм я виждал. Или не я помня, де. За разлика от Клаудия Шифер, Линда Еванджелиста, Наоми Кембъл, Синди Кроуфорд, Ел Макферсън.