Свалят от ефир предаването на Милен Цветков

Водещият отказал друго предложение и напуска телевизията

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Отново ще ни заливат с турска помия-сериали де!?!???? Не че Милен ще ни липсва , но поне да се замени с нещо стойностно!!! А дано, ама на дали????

В последно време, за голямо учудване, Милен Цветков се опитваше да критикува нещата в БГ и управляващите. Беше странно. Но явно затова си отива.

На мястото на Милен Цветков Могат да възобновят едно предаване от зората на демокрацията - колко струва нещо си и поканените да отгатват. За това се иска толкова интелект, колкото и за "семейни войни". Но, затова пък, ако не се лъжа, някаква водеща от това предаване неотдавна беше народен представител от ге(Р)а

Нивото на Милен- пълен профан, що се отнася до държава, политика и икономика. Пък и човешки чувства и съдби. Нито разбираше нещо, нито се опитваше да навлезе по-дълбоко в проблемите. Той го докарваше донякъде само от жълтата страна на нещата.

Жалко, сутрин гледах повторенията, когато ставах за работа, няма да гледам Нова, това селянче Виктор и онова другото селянче, дето сега казва времето ми идват в повече, Нова напълни с журналисти, които мякат, дразнещо е, нарочно ли!!!!!!

Крайно време е да свалят и цялата тъпа Нова телевизия от излъчване. Само глупости...

... си пада малко клоун, да пробва в цирка!

Умните нямат място в ефир ..там послушни надупени пендели.

"Данните сочат, че в късните часове аудиторията на "Нова" предпочита забавни продукции, филми и сериали. През есенния сезон телевизията ще заложи на такъв тип съдържание на мястото на "Часът на Милен Цветков.", Мдаа, кат' праснат некой турски сериал и глейте кво става! Цела България ще бъде прикована към телевизорите от полунощ до 1 часа! Абе що не ви ЕПМ!!!!

Така е в това време трябва да има порно, а не сериозни предавания . Или избрано от Б и Ц

Айде не го изкарвайте жертва. Предването беше изключително тъпо и особено безсмислено. Поканили 30 госта за 1 час + 20 мин реклама... т.е. предаване-около рекламата, за да гушнат кинтите. Всеки гост говори около 1,3 мин и след това следващия. Препускане през темите. Така и аз мога. Само дайте кинтите от рекламата. То цялата ТВ служи за манипулиране и затъпяване на нацията и то успешно ама това е друга тема...

Aбсолютно си прав. Само дето няма 1 час предаване, а в рамките на единия час има поне 25 мин реклама. Та се чудя - щом толкова не се гледа това предаване в късните часове, за кого и за какво беше тази реклама? И кои кретени плащат за половин час реклама в предаване, когато хората спят. Тия от телевизиите ни взеха съвсем за балъци. И понеже винаги могат да хръцнат връзката или да изключат микрофоните, започнаха да си въобразяват, че са най-умните.

Вместо Милен Цветков ще пуснат американски нискобюджетни филми с престрелки, взривове, грабежи, насилие и автомобилни гонки. Не е важно какви са филмите, важното е да вървят рекламите.

Ами неговия асистент с широката усмивка...и той ли?

ПИПО

Миленеее, ах ти маймуно мръсна :)) Помните ли това? Култово от всякъде. Ще липсваш Милене, дано си намериш друга телевизия.

Поредният "сготвен" журналист. Тиквите започнаха с Велизар Енчев, минаха като валяк през Лили Маринкова, Калин Манолов, Петър Волгин, дойде редът и на Милен Цветков. А следващият (дано не съм прав) ще е Сашо Диков. И накрая ще останат само тези, които припяват за партията-майка "Ти права си, дори когато съгрешиш" (по комунистическия трибун Веселин Андреев). И ще остане само професор Вучков ей така, за цвят.

Христо Радевски - "към партията" Мен хулите не ме смущават, врагът с които те покри — аз знам, аз вярвам, че си права, когато съгрешиш дори!

Мунчо, що не цитираш Антон Тодоров за любимата ти партия и нейните ръководители? По-съвременно е Твоите спомени от преди 100 години просто не са актуални. И няма да излъжеш никого какъв си червей

Стига , бе. Ще оставят и беззъбите господари, за да има кой да се подиграва с Вучков и уж да има плурализъм

Спомняте ли си, кога беше първото натирване на Милен? Когато убиха Илия Павлов, той попита в ефир патолога, който е правил аутопсията, сигурен ли сте, че това е Павлов, а онзи-ми така ми казаха!

Милен Цветков не е добър журналист, дори никакв не е. Идваха при него някакви хора,някои от които, може би са си плащали за това - не знам , и разказваха ,каквото имат. Всичко това съпроводено е с невероятно тъпи въпроси , по-скоро заяждания , от страна на милен Цветков. И това кършене на ръце, събиране на данни, и това безапелационно прекъсване. Той не умее да изгради диалог, да тръгне от казаното и да покаже, да разкрие нещо. А идиотизмите с лудия репортер - капак на всичко. Макар че го махат по други причини, може би все пак са използвали този повод , за да се отърват от него. За което плаче демокрацията. И нас тук ни " махат" , като ни махат коментарите , towa ni e demokraciqta

Че то и Слави да не би да е по-стока, за мен даже е по-нагъл от Миленчо, ама него не го махат, защо ли!?

Не го махат защото ги е страх, че ще направи партия и ще влезе яко в парламента. Не, че ще е за добро, обаче хората влуднаха и само за да накажат дебилите в НС, ще гласуват за него. Между впрочем, това му е ясно и на него и затова си позволява повече, така хем лапа пари, хем се представя за свестен.

в ухото,чешит ....ама отличен журналист.

Народа не трябва да мисли. За тази работа си има "избрани". Пускай чалга и сапунки, а който не слушка - вън от чадъра, за да се знае кой - кой е.Както при Тато.

Ааааа, тръкачите са в първа очеред!

въобще няма да ми липсва това предаване, водещия пък още по-малко! Няколко пъти съм гледал предаванията му, но тоя човек не умее да изслушва и не търпи друго освен неговото мнение. Постоянно прекъсва гостите си и налага собствено си мнение.

Крайно време е вече е да се маха тая диктаторска върхушка дето потопи демокрацията и свободата на словото в България -утре ще сменя 190 място по този показател -катопочне в Румъния идва в българия

Не гледам предаването още от деня, в който го преместиха по никое време - в полунощ. Някои водещи са доста немирни и току вземат, че повярват в свободата на словото и ..."сгазят лука". Така е с П. Волгин, сега и с Цветков. В такива моменти все се сещам за вица, в който един поет критикувал султана и му отрязали главата, друг в стихове пък похвалил султана, но и на него не му простили. Когато запитали султана защо е заповядал да убият не само онзи, който го критикува, а и другия, който го хвалел, той отсякъл "Те в султанските работи да не се бъркат!" Та откак свят светува, който се бърка в "султанските работи", не му се прощава.

го гледах с удоволствие. Ако заспя, на другия ден си го гледах на запис.

Добре,че ни уведоми,че инак нямаше да спим нощеска.

безсънието.....явно вие само спите.

Най-после! Дано се усети и спре с глупостите.

Така е, беше се пообъркал и смяташе да показванякакви къщи в Барселона. Те от телевизияята го резнаха на момента, ама от Черния списък не го извадиха.

Подкрепям свалянето на предаването!

А имаш ли телевизУр?

да гледа Биг Брадър,"Еди кой си търси съпруга", "Мис гащи"... "Фолкаджийка психотерапевт",РЕКЛАМА, и между тях...индийски и турски серияли. И много, ама много....прогнози за времето.

Цветков канеше качествени и казващи истината смело гости, а също и проф. Вучков. Миленчо може да води заедно с професора.

Покрай всички останали глупости и пиар теми (които заемаха понякога 60-70% от предаването) , само там канеха хора от "улицата" (или специалисти, политици-малко по- различни от износените мутри от сутрешните блокове), за да си кажат мнението по злободневни теми и ставаше диалог. Всички други предавания са "официози"- абонирани са едни и същи хора и общо взето се знае какво да се очаква... Много хора не харесваме Цветков. Но това не означава, че той си няма и плюсовете. Все пак не се женим за него, за да го харесваме, още повече, че повечето хора, които срещаме, не харесваме. Но сигурно и те не харесват нас. Така че, оставяйки настрана личните предпочитания и харесвания, Нова ТВ за пореден път си вкарва автогол, лишавайки се от журналист, който е "цапнат" в устата...

просто се чудех как НТ държи този неприятен и изтрит тип още

Може би ще получи рубрика в новия проект на Ани Цолова. А, докато той тръгне, по Нова могат да пуснат още някое високоинтелектуално предаване тип "Семейни войни". Нали трябва да се следват предпочитанията на билетотъркащите зрители.

по-кротко със слугинските изказвания - Миленчо канеше някакви хорица, които лесно можеше да обърка, прекъсне или да опровергае с много умното"Не, не това не може да бъде! А иначе се кикотеше през половината предаване с някаква отрепка, не разбрах гей двойка ли са или какво?

Е демокрацоьо българска ????Кога ще си иде тоталитаризма. Че то при Тошо не бе по лошо.

крайно време беше!

Много скачаше на герберастката хунта/банда и беше изгонен от слугите и.

Важно е Гана да не свалите от ефир.

110 - тото място в света по свобода на словото не е случайно. Като правиш предавания за острова на Бойко ........

Хорица,дайти да напрайм едно дописка,пърдон,подписка да върнеме Меленчо обратно!М,ко ши кажите?

Та викате нова е независима медия и боко няма власт над нея. Млже би съм се объркал като съм смятал обратното.

Дано да пуснат на негово място някой як турски сериал, или повторението на предишните. Определено от това имаме нужда!!!

YouTubeTV идва дръжте се гадни слугински нереформирани телевизийки. Всички до една ще си отидете.

Днес има две новини за "божествения": - прицелил се е в шефката на Търговския регистър - вече е отстрелял Милен Цветков

Диктатура в България след 29години свобода.ВСички неудобни се махат по заповед отгоре-последното островче на свободното слово беше потопени с нелепи обяснения.остава да закрием и демокрацията и всичко е точно.срам и позор за управляващата клика и за българия

журналист. Той направо си е едно дарование. Няма друг който така да провокира и зрителите да си размърдат мозъците... и гостите да цъфнат дибидюс като политически подлоги или обективни анализатори. Такъв журналист е неудобен за властта... Аде дайте на синоптичкитеда водят политическите и публицистичните предавания да сте спокойни за властта.

Хайде сега да видим, коя "аудитория" са питали? По това време на денонощието старите TV- зрители са заспали, а младите TV-зрители са по купони. Остават средна възраст скучаещи домакини и допиващи си ракията господа. И понеже качествените филми струват пари, какво остава...поредица от тъпи и лошо дублирани сериали и реалита, за замъгляване съзнанието на непретенциозния и заспиващ зрител... Нищо ново под слънцето!

На кого ни оставяш,”маймунке мръсна”?Отиваш другаде за повече кинтьи,нали?Щот кат ти кажат ”реклами,и ти оп,реклами”....колко си ”подъл” тииииии

това костовско леке!

Съвпадение, слОчаЕност ?

контрапункт на на захаросана визия на нова. Той беше гругата гледна точка. Канеше разнообразни гости с различни гледни точки,задаваше дръзки въпроси или се умълчаваше и им гледаше сеира докъде ще им стигне нахалството. Щом Милен млъкне...знаех че госта е неспасяемо човече и няма смисъл от въпроси и диалог. Следваше едно Благодаря от Цветков.... и после "лудия репортер" Ще ми липсва,въпреки че понякога ме дразнеше със самомнението му на "умник" и "единствено прав".

ЧУДЯ СЕ КЪДЕ СА ЗАПАДНИТЕ ПОСЛАННИЦИ ДА НИ ГОВОРЯТ ЗА ДЕМОКРАЦИЯ И СВОБОДА???

Милен Цветков е човекът, който наложи сутрешния блок. И така хората гледайки го, защото им беше интересно, придобиха навика да гледат сутрин информации и анализи. Въпреки че вече доста се поизродиха този тип предавания. След това беше в следобеден блок и в най-невероятни часови зони, дори през нощта. Но винаги беше интересно да го гледаш, защото задаваше въпроси, за които други водещи нямат кураж и дупе!