Свилен от "Остава" става лице на кампания, посветена на изоставените деца (видео)

Музикантът се включва в инициативата "Стани Великан" на SOS Детски селища България

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

кой ? Нова звезда някаква.

Свиленчо, помня как си пращаше снимки на пишката на разни мацки след концерт ... тарикат ... горката му съпруга хахаха

Изоставят децата си онези, които са превърнали раждането на деца в бизнес и получават помощи. Тези хора трябва да се ограмотяват и да използват противозачатъчни средства- не да създават деца и да ги изоставят безнаказано и да не носят никаква отговорност за това. Друг е въпросът с осиновяването- процедурата е много скъпа и се точи с години- докато желаещите се уморят и изтощат от ходене по институции и изследвания.

Не мога да подкрепям инициативи промотиращи поемането на отговорност от обикновения българин за безконтролното множене на малцинствени(тъмнозелени)групи. Сори!

Свилягата е пич

"инициаторите от SOS Детски селища България." покажат пълни данни, регистрация, състав, приходи и разходи, заплати и кой кой е, какви са и с каква ауторизация събират пари и КОЙ КОНТРОЛИРА ТЕЗИ СЪБИРАЧИ НА ПАРИ Тогава ОК Писна ми всякаква сволач да събира пари да те мачка да те кара да се чувстваш виновен и никога да няма ясна сметка колко и къде отиват и оооо да, космическите заплати на онези които на скоро пак събираха едни кинти Да е жив и здрав онзи накой си който е лицето, първо да видим сметките