Теди Бургазлиева говори за загубата на сестра си и живота в САЩ

"Основната причина да замина за Щатите беше моят неуспешен брак и развода ми"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Факта , че и втория съпруг е българин е достатъчен за положително отношение към това момиче.Поне от приказките и не лъха на някаква надменност.Да са живи и здрави и да се порадват на живота, че младостта бързо отлита и после идва сивата старост.Колкото и радост да има покрай теб, напредналите годинки след 45 натежават.

Защо бе хора толкова злоба и лошотия. Радвай те се на доброто и на хубавото.Тогава и то ще дойде при вас.

тази мома? Че не се сещам нещо... И май ѝ бяха отнели титлата, пак по неизвестна за мен причина...

Страхотни са , да са живи и здрави, единствено ми е тъжно че такива хубави хора напускат родината ни.

това очаквах, бръсна си г*за и отивам като финансист в САЩ!!!

А въпросните снимки от списанието кога?

Много хубава двойка са ,красиви ,синеоки ,магнетични ,само здраве и успехи им пожелавам ! Теди е най - красивата ни миска , избирана някога ! П.С. Много злоба бе хора ,как живеете ......ужас !

радвам се за момичето, че си е сбъднало мечтите. БРАВО!

Някаква нова стратегия. Хвалебствена лъжовна статия в съчетание с лъжкиви похвали. Явно дира, предлага пакет от реклама. Не, че им служи за нещо, ама си е кефф

Самовлюбените хвалебствия са явно наистина нова стратегия на избиващи комплекси индивиди в чужбина. Тези дни четох подобна статия в Труд за българка, под чието име бяха наредени 15 професии. Що за глупав самохвалко трябва да си, че да лъжеш така безогледно и що за загубен журналист трябва да си, за да не си провериш информацията? При толкова умни хора зад граница с истински кариери и постижения, медиите хвалят едни нищожества с огромно самочувствие и нулева реализация.

Конкретизирай, за да знаят хората. И е същата ситуация. Успелите хора не се интересуват да се рекламират в България.

Тази големотиквестата много на едро ги приказва. Интерсно как тя без образование и компетенции единствено на тема как се снимат голи снимки ( тя с това е известна, за това й взеха и титлата, че на 16 вече се е нащтракала) е работила "в областта на финансите" в САЩ. В америка само за едно място за teller в баникте има по 3000 кандидатури. Не ми е ясно по каква логика някой би я наел тази дори за teller. Тя дори и за това няма квалификация. Но за съжаление не е само тя- масово българите, живеещи в САЩ и Канада говорят много неистина на тема лична реализация и успех, особено като се приберат в родните села. Да мисли малко тиквата, преди да .

Александър Младенов е същият, който е отвлякъл дъщеричката си Дария от майка ѝ Александра Саркизова, от Варна , пребивал е майката на детето си. Неговата майка, баба на детето, се е държала също много грубо с Александра. Е за това се е развела Теди Бургазлиева, заради побой от Александър Младенов.

е не може да живееш в САЩ и Канада и да си обикновен работник(след като в бг си бил най малко бригадир или началник) като можеш да се пишеш финансист или имаш някаква фирма.забрани на българина да се фука и след 15 минути получава масивен инфаркт.

много обичам мнения за USA, от бг панелници, които нямат представа за живота тук!

Щото ти живееш в дъсчена барака, дето вятърът ги отнася по няколко хиляди като духне по-силно...

Хора не говорим.

Егации ноо сте зли и ограничени ве хорааа! За коментаторите хейтъри стаа въпроц.

Абе и ние сме губили сестри и братя но си седим в България. Не ми разправяйте че е много добро и мило момиче, тя е тарикатка, тънко пресметлива и комбинативна. Такива миски имат пет дявола в себе си. Решила е да осребри красотата си и българина-съпруг е само временен етап, да видим за колко време. Следващия ще е американец с много пари.

нашите миски в парламента са по комбинативни,една взе от сутеньора си(бойко)жълт диамант за 11.5 милиона долара и е по грозна от "финансистката"Бургузлиева

И кво спечели като си седяла в БГ? Голямо геройство. Всеки си взима решенията в живота сам, ако иска да емигрира, емигрира, свят широк, забрани няма.

Харесвам я. Готина двойка са. Да са здрави и щастливи! Наздраве!

Много е красива :)

"Основната причина да замина за Щатите беше моят неуспешен брак и развода ми". Ади бе,не думай?И аз искам да замина за Щатите заради неуспешен брак и развод ама не знам през колко легла трябва да премина докато ми издадат виза и да си намеря чичко паричко за спонсор.

Ей, да не си посмял да се размножаваш.

няма,обещавам

Какви спонсори, какви легла ви гонят? Толкова народ е емигрирал в Щатите, някой по-успели, други по-малко, ама за пръв път чувам някой да е преминавал през легла, за да вземе виза...

Аз пък си сЕда на брега на черното море, апвам кюфтаците, надигам биричката, боцвам картофките и ми е през оная работа как е в америката.

Ми ти май по далече от бирата и картофките не виждаш и без това!

Шкембето му пречи

А провикваш ли се “Булгар, булгар”?

Една от най-красивите ни миски изобщо. Тедито и Росито са най-най-красивите ни миски! Уникални, красиви, елегантни! Излъчват КЛАСА! А последните години лансират някакви турбо миндили за миски...

Много мило, красиво и скромно момиче. ..да не споменавам за тазгодишната миска и колосалната разлика

много са готини и двамата!

Прекрасна и миловидна, остана си любимата ми миска..другите дори не съм ги чувала, нито разпознавам...Радвам се, че е намерила щастието, дори да е толкова далеч от Родината.

Много хубава жена, късмет в живота.

"...малко познатия синдром на ХЕЛЛП .." Вие сериозно ли?? В кой век живеете?

Теди ,връщай се в България,какво толкова ти харесва този негърски кенеф САЩ. Сигурно мечтата ти е да видиш Тръмп отблизо? Ако всички като тебе дезертират какво ще остане тука?

Тъпак ти пък си стой в кочината наречена България, управлявана от прасета.

Какво ви е направила Теди?

направила ни е това че не ни интересува терасата и къде се намира(ауууу,ама тя е в аМЕРИКА) но ни се натрапва като циганка гледачка.

вредиш на себе си първо, не забравяй

Ne Teodora Burgazlieva natrapva sebe si. Tia si pravi online PR. Dir BG vi ia naprapva, kato prepisva tova, koeto kazva kato novina ili interview.

Кой я знае ква сервитьорка е там...

Защо такава злоба?

Боклук.

Теди Бургазлиева говори за загубата на сестра си и живота в САЩ Моите съболезнования, но в България няма да ни стигне жовота да изказваме съболезнования за личните трагедии на българите и техните семейства.

На кого му пука?

Тя само за това говори. Последните и поне 20 интервюта са точно едни и същи. Друго няма ли? А и никога не вярвам на хора, които неуморно се опитват да убедят другите колко са щастливи и влюбени.