17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ма тя на христова възраст тая Теди? какво е тръгнала да ми се прави на тийнейджърка?

След една година брак съпрузите си остават любовници. Да продължат да се пецкат - какво по-хубаво от това?

радвам се за нея. Но трябва ли да прави достояние пред всички - важното е човекът до нея да го знае, а иначе по всичко си личи, ако си щастлива. Но животът е многообразен и непредвидим. Сега "ах-ох - ти си всичко за мен, аз съм всичко за теб", а после почти винаги си обръщат гръб и пак "ах-ох" като при Плевнелиев и синоптичката. Помня как охкаше при първият си. А иначе на снимката момчето е прекрасно с тези сини очи и надявам се да не е богат, за да мислим че е за парите - те не са всичко. Да са живи и здрави и да се обичат както се казва пред венчило до края си и да се подъдржат.

има много фанфари и барабани, обикновено се прикрива липсата на нещото, за което се тръби... (народна мъдрост)

Никак не е богат , баща му е от основателите на фалиралата КТБ :)

Изглеждат щастливи.

Теди Бургазлиева след 5г брак: "Всеки ден с тебе а Ад"; )))) Шегувам се дано и след 50г да се обичат искрено.

Та всеки ден да им гледам гроЗните мутри....и тоя ако се мисли за мъж, да вземе да си разгледа женствените снимки и да внимава с пудрата

И аз не съм им фен, но айде по-обективно.

Фотошопирано позьорство.Нищо друго.

Хубави са и двамата, и доста приятни хора изглеждат. Желая им десетилетия щастие!

Красавица, но носа си го е преправяла май май. Иначе хубаво момиче и то доста. Но едно не мога да разбера като толкова с еобичат защо винаги гледат в камерата... Сигурно аз не разбирам от позиране, ама....

От постоянните им постове не се личи нас ли искат да ни убеждават или себе си в щастието си!? Ако не са щастливи заедно да се разделят, ако се чувстват като немили-недраги емигранти далече от семействата си - да се върнат....какво искат нас , никой не може да им помогне

Колко години ще ми заливате с тия досадни стари снимки отпреди години...та тея двамата нямат и една нова снимка, кой знае заедно и ли са или не са , а лъжат

Захаросано, захаросано та чак горчи....Толкова ли не се срещнахте из стаите у вас, за да споделите чувствените си клишета, че ги демонстрирате пред хиляди непознати? Трябва да си много глупав, за да превръщаш интимни моменти в шир потреба.

Имам усещането че нищо няма естествено по нея!

Клиентките на д-р Енчев си приличат като 2 000 капки вода.

при условие че е от модния бранш и има много контакти с професионални фотографи , толкова гнъсъви снимки ... брррр

Време е да си смени името на Теди Американлиева.

Тъй е, търят си принцове, ама то е до време, докато увисне и се сбръчка. После да видим каква поезия и любов ще има. Чудя се дали работи по осем часа, готви, гледа деца или чисти вкъщи. Мъжете ни направиха на нищо с тоя феминизъм, само моделки или претенции, няма кой една баница да направи, а мъжо, разбира се, трябва да работи като вол и да носи парите, за него прошка няма!

Мъжете сами се направихте такива. Искате хем добре изглеждаща и подържана жена и домакиня, хем да работи като вол. Моят бивш постоянно натякваше, че не добринасям финансово, после проблема беше че остарявм и напълнявам. Сега съм сама, нищо че работя по 12-14ч на ден, почивам един в седмицата и съм слаба. Е, това сте мъжете -не може да ви се угоди.

май вината е двустранна! Но истината боли, както и признаването на собствените грешки - за това всеки сочи другия с пръст и му се сърди. А истинският проблем е, че направихме изключително рязък завой към материалното (защото то е видимото), без да направим и съответната духовна крачка... Всеки иска да живее лесно - не му се работи, та ако ще и "работата" да включва грижата за собственото му семейство... Мога да пиша много, но няма смисъл. Докато всеки не се обърне към себе си, и не види колко е гешен, гузен и насран - нищо няма да се промени...

Хубаво момиче беше, ама много прекаляваш с фотошопа. Вместо да се чекнеш по селфита се замисли, че 2002 беше преди цели 16 години и часовникът цъка все по-предупредително и там фотошоп не помага. И още един съвет, не се напъвай повече с романтичните излияния, че не са ти силната страна. Твоят безработен съпруг вместо да си приписва смешни титли, да започне от теб и себе си първо с развитието и самоусъвършенстването, че то консумацията, без да дадеш живот не води до нищо добро - примери милиони. Айде със здраве и умната този път и по-зряло, че нали имаш опит, какво става, когато акото удари вентилатора.

Познавам няколко българки ''треньорки по личностно развитие'' тук. Всичките са не особено образовани индивиди от България, неуспели да се реализират в Америка, до една дълго безработни скучаещи домакини, които живеят на гърба на съпрузите си, които опъват на тръстиката. Всички до една от скука се записаха по разни курсове за нещастни незадоволени дебелани, йога (нищо против истинските йоги-та) и от мотаене и махленско говорене с други себеподобни, и по едно четири седмично онлайн курсче за скучаещи идиоти, се титулуваха - треньор по личностно развитие. раздават го по компетентни от всички психолози, психотерапевти и шамани взети на куп заедно, а всъщност продължават да бъдат трайно безработни под прикритие. Та така и с този мъж на Тедито, нерде автомобилен състезател, нерде Personal Coach.

Ако не ви нацъкаме поне 10 плюса ще се разведете ли, бе? Какво се обяснявате по български сайтове, ще се връщате ли? Нали сте в САЩ, и се е оказало, че там само вас чакат. Треноьор по личностно развитие? В САЩ?, Айде да конкретизираме - или ти, Теди, го храниш, или майка ти и баща ти, или неговите майка и баща. Други роднини не мисля, че биха се заели с тази нелека задача. Не мога да ви видя издръжката в САЩ откъде идва някак си. Все си мисля, че е свързана с външния ви вид... Не казвам, че се продавате по някакъв начин. Ама треньор по личностно изпед... израстване?

Не искам да "валя на вашия празник", както се казва, но това е вторит брак на Бургазлиева. Първият беше доста батален като разстрогване... Биеха се, скубаха се. Всяка престаряла вуйна след една година втори брак няма какво друго да каже, освен че е чудесно и прекрасно. Иначе, ако и втория иде зян, ще излезе, че е виновна за разтурването и на първия брак.

Много красива двойка!

Двойка, да. Ама до шестица или десятка... Път труден и дълъг.

Много красиво момиче!

момиче е било преди четвърт век :)

Чудех се дали има снимка, на която лицето на въпросната Бургазлиева да не е яко Фотошоп. След доста търсене забелязах, че на снимката със сърцата на едната снимка са пропуснали да ретушират шията ѝ. Какъв пропуск! ;)

Бе яла та шибна с гегата през лицето коте!

Заеби, явно е добър щом му е вързала! Евала!

".... треньор по личностно развитие...." Има ли кукувици има и такива треньори...

Каква поезия, каква възвишеност! А какво да кажем ние с гайдите...