17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Прекрасна си, Теодора! Слава на Бога, че си се справила... Желая ти дълъг живот, изпълнен с любов !

При мъжете може ли да се развие тази болест?

Да, може, доста по-рядко, но може.

За съжаление да, при това съм чувал, че е много сериозно.

за малко да си оправдае фамилията!

Идиот!

Огромна част от кошмара на рака е начина му на лечение. Затова и хората чест закъсняват с лечението - което е ампутация на органи!? и вредни процедури. Това е едно диво средновековие в лечението на рака.

Всъщност много малко хора биха отказали "ампутация" ако това ще ги спаси, главният проблем е късната диагноза.

ГЛАВНИЯТ ПРОБЛЕМ Е В НАЧИНА НА ЛЕЧЕНИЕ !!!!!

ХОМЕОПАТИЯ??

Вероятно предлага адекватно и съвременно лечение, а не източване на здравната каса за сметка на онкоболни пациенти, лекувани с лекарства с изтекъл срок на годност или такива, отречени от преди 20 години.

дир, къде са останалите коментари?

в дирника...

Не е за първи път. Редовно някои побегват...

Където е текло пак ще тече. Карценом все още не се лекува, само се вкарва в ремисия.

Идиот, да ти дойде до главата

Всеки случай е индивидуален, баща ми живя след рак на дебелото черво 20 години, умря на 87. Дори рак на стомаха се лекува с гастректомия ако се открие достатъчно рано.

Клизма

Не знам нито актрисата нито сериала но и не разбирам какви са тия мъже за които говори дето "просто си тръгват" в такава ситуация. Да си тръгнеш и да оставиш най-близкия си човек в такава ситуация е толкова жалка постъпка, че не знам как да я нарека та да проличи колко жалка я намирам.

На Луната ли живееш? Познавам три такива изоставени в болестта си съпруги.

Не знам къде живея откак миличката ми съпруга си отиде от рак след 18 месеца борба но знам, че не ми е и хрумвало подобно нещо. Борихме се с всички налични средства за които се сетихме и това беше, какво друго би могъл да прави човек в такава ситуация и после да живее в кожата си. И така ми е повече от достатъчно трудно да се примиря, че аз си живея а нея я няма, всъщност не съм се примирил и няма да се примиря докато съм жив.

Моят съпруг се раздели с мен един месец след химиотерапията и заживя с друга жена. Аз останах сама с дете на 6 години и с диагнозата си.

Не съжалявай за него, отървала си се от негодник. Пожелавам ти сила и кураж, ще се справиш. Заради себе си, и за да има детето мама.

И аз преживявам този кошмар вече 7 месеца, ужасно е!

Кураж, мила! Пожелавам ти от сърце да оздравееш.

Какво значи мила? Мила си и чиниите ли? Не си позволявайте такъв просташки тон. Имайте уважение към хората, към болните. Болният не се нуждае от лицемерие.

Вярвай! Вярвай, че ще живееш и живей на 100% тук и сега. И никога не се предавай! Късмет!

И майка ми, и по-голямата ми сестра са с карцином на гърдата, оперирани и оздравяли. Минали са мнооого години от операциите, при едната тотална мастектомия, при другата - частична. Различните болници практикуват различни методи. Аз съм на тръни, естествено, знам, че има ген, който си го нося.

Кураж! Ракът се лекува с добри лекари и висок дух. Не се предавайте и ще успеете.