Тодор Славков разкри колко са му платили за "VIP Brother"

Внукът на Тодор Живков е получил 150 хил. лева за участието си в риалити предаването

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Малък Тошко беше готин като млад. Душата на компанията ! Всеки искаше да му е приятел, беше много забавен, с ведър и лек характер. Алкохола и другите субстанции правят хората различни, за съжаление , не му простиха и на него. Никой не е виновен заради семейството си, никой не може да отговаря за дядо си , майка си или баща си .. може са отговаря само за своите собствени действия.

Все повече прилича на Батето с годините. Във всеки случай Славков го свързвам само с Людмила Живкова и една история, която майка ми разказа за нея, докато работеше като журналистка. Людмила Живкова беше отишла в партийния дом във в. Търново, където се помещаваше и редакцията на Великотърновския вестник. Всички от редакцията, заедно с партийните другари се хранеха на обяд в партийния стол. И въпросният партиен стол се бил подготвил със страхотна вечеря-банкет, която да поднесе на Людмила Живкова. Най-добрите и известни готвачи работеха в партийните столове. Тогавашните партийни банкетни приготовления бяха равносилни на международни кулинарни състезания за звезди Мишлен. Та Людмила трябваше да отиде на банкета , в който всичко по реда си е приготвено за ядене в нейна чест. Но тя казала: О, не, не, не, аз винаги вечерям половин филийка хляб в стаята си, само това искам. Готвачът как не се разболя тогава от шок. Та.. Славков ми е симпатичен заради тази история с майка му, която знам. Сантиментално, но истина. Много скромна жена беше и се възползваше от положението си, за да дава на другите каквото може, не и на себе си.

Невероятен боклук, също като баща си.

По-жалкото е за тези които са го гледали, бавно превръщайки се в зеленчук.

След шоуту ще ги хвана богаташ и ще живея в лукс,да ми завиждат другите.

Аз без пари ще вляза да изчукам всички мъже в къщата и да ям без пари,пък колко пиене ще изпия. Само да вляза ще им покажа коя съм аз. Три месеца да съм вътре ще спестя три наема по 50 лева за мазата и още за тока.

Пращал съм над 5000 смс-са за всички шоута на Биг Брадър и Вип Брадър. Ако има Биг Брадър пак ще пращам смс да гоня квартиранти. Който не ми харесва ще гласувам против него ,да види той.

Струва ми се нормален хонорар за България, където всичко е евтинийка. Иначе 150 бона са стотинки за световните стандарти, дори за хонорар на неособено ярка "звезда", в случая, това, че е внук на дядо си, тоест нито пее като Майкъл Джексън, нито играе като Де Ниро, нито нищо, но все пак пуска някой лаф за дядо си и весели публиката, което за подобно шоу е повече от достатъчно.

Бай Тошо младши шмърка амфети и за умрелите, всички дилъри от студентски го познават, разпродал е имотите на дядо си за кафяв прашец

Болшевишки отпадък

на българина без срам тия тъпаци от нова тв

Арогантен, самозабравил се алкохолик без 1 смислен ден в живота си. Типичен "синковец".

Скапан алкохолик и курва.

150 хиляди за един деградирал, обществено вреден имбецил. Добре дошли в Република Бълхария - страната на чудесата!

Прави сметка какви са онези, които са го гледали...

То един професор го каза: 80 % дебили!!!

Платили са идиотите които гледат и гладуват / гласуват . Да ви е честито

Най-добре изобщо да не коментираме. Стига сме гледали назад, къде и как "да израсте" това момче. Да коментираме и с това да му правим реклама. Ние всички да сме здрави, да работим, да върви напред държавата ни и само напред. Стига с това "минало незабравимо".

"КОЙТО НЕ ПОЗНАВА И НЕ ТАЧИ МИНАЛОТО СИ НЯМА БЪДЕЩЕ!" За това сме и на този хал сега. ДА СА НИ ЧЕСТИТЕ ДЕМОКРАЦИЯТА, ЕВРО-АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ И НАТО!

Алохолът не прощава. Тодор деградира до степен да не се издържа. А беше забавен по едно време.

Тошко беше винаги победителят....в "Магурата". Чудя се само на 1: Тролетариата на ДИР.РУ буквално оплю невинната племенница на Ал Капоне, която заради чичо си си сменя името и бяга от Чикаго....докато на Малък Тошко, който е това, което е днес благодарения на дядо си....му целуват вожата с която опика Библиотека " Св. Св. Кирил и Методий".