17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Една от иконите на съвременното американско кино, безспорно. Да е жив и здрав, и все така младолик и работоспособен :)

Превода... някой с 3 клас ли превежда?? Зеленски "You are good-looking"" Круз "That pays the rent!" т.е. Зеленски "Добре изглеждате" или "Симпатичен сте" Круз "Това ми плаща наема"

Сектанти

и Тръмп и Зеленски са актьори/клоуни, но убеждават Том Круз - че да си президент не е лесно и е неблагодарно, но все пак за Том Круз няма невъзможни мисии, той ще е следващ президент

Круз обяснява на клоуна , че тази мисия , която е подхванал е невъзможна и че само на кино може да се случи.А онзи му отговаря-аз знам , но нали трябва да разигравам театро пред тълпата , че можем да направим нещо.

Толкова сервилна усмивка не бях виждал откак Десибанов беше прецедент.

Поканили са Том Круз защото един от най-ниските холивудските актъори, само кинта и 72. И пак стърчи една глава отгоре. По щеше да подхожда Дани ДеВито.

В края на Мишън импосибъл- Призрачен протокол Агентът на Руското разузнаване казва на героят на Том Круз:"А, значи ти си работил за нас"

Някой фундаментално неграмотен коментатор, възмутен, важно пояснява, че " pays the rent" се превеждало буквално като " плаща наема"...Колко типично- неграмотен и нахален в едно!