17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Стивънеее, ела, баба!"

Доминик Йониславов. Йотов. Тотов. Припадъци.

Врачанския селянин си кръстил детето Доминик. Ако някой е имал съмнения, че Тотката е простак от класа, това разбива всички съмнения. Жалък палячо. Тая с него трябва да е малоумна да се навие на дете след няколкомесечна връзка. Аре у лево, псевдо звезди с псевдо творчество.

За да стане хубав овчи курбан трябва готвачът да отнема получаващата се пяна със специална перфорирана лъжица/черпак/. Ако оприличим културата през последните 10-на години с курбан, то "звездите" които дира побликува в тази рубрика са пяната която изплува отгоре ...

Едната баба била Дона а другата Николета

Това ли е този дето беше с разбито сърце и посветил песен на голямата си любов. И само след няколко месеца с нова. Връзка от около година и вече - дете. Ясна е тази работа. Момичето е хубаво, спор няма, но е влязла в ролята на жена за утеха. Но постъпката му е типична мъжка реакция от наранено его. Когато жената остави мъжа, той по най-бързия начин се хвърля в обятията на друга и то бърза с брак или дете. Обикновено правят голяма грешка, но с бързането така става. Дано издържат, защото реално още не се познават, за да пристъпят към тази крачка.

По времето на бай Тошо е имало дневник с имена ,които са давали на родителите да си изберат.Ако са искали някое име като това.Идеята е била да сме подалече от Запада.Имаше недодоволство раьбира се,това е ограничаване на свободата.Мо сега е просто простотия.

Неделчо.

Е немам думи. Отворих новината с мисълта, чакай,да видя колко им е акъла. Пък може и да имат. Ама... ядец. Доминик.

Благодаря ви ДИР!!!Вече цпокойно ще спя.

То от Тото и Криси освен един Доминик да се пръкне какво друго...Като име на кралски пудел!

Доминик доста латино звучи.

Хубаво, че се раждат деца, ама за тва бг-ско чуждопоклонничество още Паисий е писал... Джон, Ричард, Майлъл Кейси, Мейси и сие. Явно не само на мен е странно, значи има надежда. С такива хубави бг имена има! Ако щете и от Ханско време. Имах един преподавател Тервел. Ми Бирос, Калоян, Пенчо, Иванчо. То дядо ви Майкъл се е казвал...

Иван не е българско, нито Георги, нито Михаил, нито Александър, нито Християн и т.н. - това са побългарени международни имена. Български са Крум, Борис, и Цветан например.

Кажи ми как се казва детето ти, да разбера колко ти е акъла.

Доминик Йониславов мале

Само в гетото има такива имена!

Детенцето е заченато в Доминикана, бе, как искате да го кръстят?!!

Добре, че не е заченато в Занзибар

Доменик Йониславов, третото име не е съществено.Изберете Българското )))

Доминик, извинявам се на имедателите

Доминик идва от латинското Доминус, което значи нашия Бог. Та, той ще е техния Бог, но с презиме Йониславово вече става забавно, понеже ако не знаете какво е Йони - питайте Кобилкина да ви каже, аз ще си послужа с абривиатура, защото иначе ще ме цензурират - ЖПО( женски поло...). Доминик, който прославя Йонито. Хубаво име, в културите на изток, няма да се приема цинично.

Останах с много лошо впечатление от "Тото" от участито му в Брадара. Пие и е много зъл, налита и на бой, не може да се владее. Що за певец?

Доминик?! На български Неделчо. Пак по добре отколкото името на баща му в превод от гръцки....

Защо Доменик, свършиха ли вече хубавите български имена,отчаяна работа...

"Доменик" е класика в българската история- хан Доменик, цар Доменик 1- ви, кара Доменик, хаджи Доменик, Доменик воевода... Също както Патрик, Марая и разни подобни.

Seaseal

Егати измисления "певец" или каквото е там е тоя...

dadandan

Да е живо и здраво бебето!След година, две му пожелаваме едно братче-Патрик, че да е пълна картинката!

Мавриций звучи по-екзотично. Може също - Пукет, Аруба, Сейшел, Барбадос, айде - Кайман не звучи добре вече ... Защо Патрик точно?! И Дубай става, но в много краен случай.

Ще му мине , на влюбеният палячо....Утре пак ще рони сълзи и ще пише тъпи песни!

Кои са тези креатури?? Защо това е новина?

Ако беше ДомЕник, Петко Димитров щеше да има право да го съди за плагиатство :)

Кокаин ли се казва..

Катрана

Как точно и кой го набеди този, че може да пее, не стана ясно. Освен мучене и монотонно бучене в песните му друго няма.

В парка на детската площадка една баба викаше подир внучето - "Доми, Доми, Доминик, ила да апнеш баничка!"

На абитуриентката тоя е оформил оценката. Голд дигър кака, догодина са фитка.