17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но дядото дали е наясно кой е той, коя е тази до него, и защо и двамата се въртят в Белия дом? Той е вече толкова дементен, че става сериозен проблем за американците, а и за света...

И за какво този грозен бабунгер е там?! Просто политически коректно и ВОГ , както и голяма част от американската преса се натягат на демокраДите заради пари и интерси.

Вие да не си избирате първа дама по красота, дировци? Това не е Мис Свят и се очаква жената до президента да има образование и кариера. Мелания не беше на корицата на Вог, защото освен с външен вид, с друго няма какво да се похвали.

Мелания много вдигна летвата.

Има грешка в заглавието. Това е "Първата баба на САЩ".

разлика от предишната първа дама, в която имаше и все още има доста хляб - в тази са останали само дребни трохички. Извинявам се на бабоебците, но то си е така. Но все пак - лоша реклама няма, може и да се изложим, но след разпродажбата на тиража - все нещо ще изкараме!

поне да си беше зел Лили Иванова - нея отдавна я снимахме даже у Плейбоя

Скоро ще позира до ковчега на Джо алцхаймера..

Мелания нямаше нужд а от представяне. Тя беше красива,умна,интилигентна ,успешен дизайнер и винаги перфектна облечена и най ВАЖНОТО - ЕВРОПЕЙКА. ТОВА ГИ ВБЕСЯВАШЕ.

Хубавата Мелания нямаше нужда да бъде популяризирана чрез модни списания.

са уникални хора - естествени, непринудени и скромни във величието си. само си представете намусените джуки на нашите първенки. такава снобария ни тресе голия тумбак, че на човек му се повръща.

На кой му пука за тези провалени списания! Ако искат и марсиянци да снимат, все едно!

Те май двете С Макронката на Макарончо са на едни години.И на един акъл.

Hе са на един акъл. Тази е по-интелигентна, а Марконовица е по-алчна.