Тръмп: Не съм фен на Меган, тя наранява кралицата, горкият Хари

Тя е неподходяща и неуважителна, смята бившият президент на САЩ

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Не съм фен на Меган, тя наранява кралицата, горкият Хари | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ИСТИНСКИ ИЗПОЛЗВАЧ Е ТОЙ ДА ПИТАМЕ ЖЕНА МУ.НЯМА ПРИЦОВЕ ЗА НЕГОВИТЕ ДЪЩЕРИ.МЕГАН Е ТОЛКОВА КРАСИВА КОЛКОТО И ДЪЩЕРИТЕ МУ.

ей това са гадните английски царедворци, сеят раздор сред американците

То кой ли я харесва тая бърсалка? Абсолютно долнопробна, мръсна и манипулативна.Какво ли му прави на Хари, че я търпи?

ти колко ракия си изпил с нея

Най-противната трето разрядна актриса на планетата. Нагла, нахална и лъжкиня.

Чичо Дони и ние нея харесваме. То бива да си противен ма чак пък толкова

М-р Тръмп има право да си каже мнението....като съпруг на ДВЕТЕ НАЙ-КРАСИВИ ЖЕНИ В СВЕТА. И богат, и потентен, и успешен! Ты кто такой, Засранец?

То Мегито никой не я харесва дори и бащаи......

Съвсем прав е Тръмп

Прав е дядо Дончо, а тая меган е голяма комплексарка!!!Не можа да се впише в кралското семейство!!!!!!!!!!!!!

Деебааа и а на мен не ми Аресват абизянките!!!

голям боклук тая меган. Хари да и бие ритника възможно най скоро. Ясно, че ще загуби Арчи, ама има време за още наследници с подходяща кандидатка. а тая да ходи да се жалва на Опра колкото си ще

Има едно курве от бтв то, Наталито,много ще си паснат!

Този път Тръмп е прав. Такова зло нещо като тази Меган на никого не пожелавам. Този вампир изпи кръвта на Хари. Този отврат с милионите лунички по кожата си (предполагам от кисненето по многото солариуми), само като я видя и се питам, какво толкова Хари намери в нея, човек с неговото положение е имал голям избор а той къде я хвана тази змия...?

Все пак кралицата е кралица, а Меган да не казвам, че ще ме изтъркат хахаха

Меган е превърнала принца в женски полов орган

Бай Дончо , и Хубавата млада Мелания ..ВЪОБЩЕ не е за ТЕБ !!;) Потърси си Чернокожа връстничка на Кралицата и всичко ще е ОКЕЙ !!;)

Е хитрец. Знае кои са собствениците на планетата, реално. Лиже задника на бабичката щото без тяхната подкрепа няма да има втро мандатче. Това, че кралските картели успешно са се скрили уж в "представителна" функция е тотална измама. И до днес, когато си купуваш земя в Англия, всъщност я наемаш за временно ползване от Кралицата:) От едната страна са Юдео, от другата са Масони. Останалото е парлама за плебеите.

То па щото в Китай някой може да купи земя... Само под наем от ККП за 70 години и това е. Комунизмът е повсеместен, особено на Запад. Притрябвал й е на баба Бети тоя мъглив остров - тя държи офшорните зони и пере/управлява парите на половината световни крадци. После тук било имало корупция - ха, ха. Тук корупцията е селска и ограничена. На Запад каквото е, никъде го няма - там направо е узаконена чрез лобисти, фондации и офшорки. Клинтънови и Обонго станаха милиардери и продължават да трупат.

И сто плюса бих ви сложил ако можеше... Китайците освен, че копират всички технологии и пазарни принципи от запада, копират и капитализма, марксизма и национал-социализма... Практиките и резултатите показват, че кнр е опитното зайче и след това китайските експерименти се прилагат на запад... Разликата между чичо Си, Байдън и кралицата е само във възрастта...

Да не е решил след като кралицата овдовя да се намърда при нея?