17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако жената направи и една шопска салатка, и сипе по една ракийка ... ехееййй ...

Огъзване, оцицване, джукене и фалшив смях. Класическото огъзване е от навеждане да се подчертае дупето до форма в която се виждат гащите и какво изпускаш.. Оцицването на дамите е в зависимост от деколтето и товара. Джукенето ноздренйето и фалшивият смях са част от Муцки и фръцки показващи интерес

За салата и ракия жена не ти трябва. Трепе кефа

Жената е естествен придатък към .........! Останалого е химия.

Имах позната, която за 5 минути стигаше до хайвера. Супер, но

Всяка жена сърце, която има - стара градска песен . Жени има много красиви по света но не всеки търси красивата жена жени има много безумни в любовта но пак всеки търси любимата жена Всяка жена сърце,която има може да люби и да е щастлива тя всяка жена, когато е любима бързо пленява без да е красива тя Мъж, който търси навред само жените красиви може би измамен ще остане измамен в любовта Мъж , който търси красивата жена той остава вечно нещастен в любовта Всяка жена сърце, която има може да люби и да е щастлива тя всяка жена, когато е любима бързо пленява без да е красива тя.

Виждал съм побъркани мъже от трикове на жени. А дамите с повече татуировки по телата си, с пиърсинг и т.н. действат анти-възбуждащо по много причини.

БЕЗ КОЖЕНИ ПАНТАЛОНИ, ШАЛВАРИ И ТАТУИРОВКИ

мойта пие ракия псува и пърди като магарица..истинско злато!

Ако си направиш една шопска салатка, и си сипеш ракийка, ей, жена ти не требе, защото ще ти утрепе кефа !!!

Много е важно дупето да не е плоско.

...но беше омъжена!

И да не е два декара.

Тия с татуировките пиърсинг и зелено лилавите бои по косата обикновено са много грозновати и отчаяно търсят внимание. А тези "екстри" само ги правят по отблъскващи. Плюса е че са много лесни, но пък кой търси развъдник на бацили

Айде само без тутуровки, че ще повърна.

Тази първата снимка няма нужда от трикове. Ще я правя където и колкото поиска докато се претрия и умра от изтощение. Ех, мечти.

Това е химна на грозните жени! Ако "сърцето" се смени с "дълбоко гърло", по-вярно ще бъде.

От много по-голям интерес би била статия "ТИКОВЕТЕ на жените, които побъркват (в буквалния смисъл) мъжете". Тук има мнооого-много какво да се пише и изследва...

Трикове мрикове. Перфектната жена: 1. Да си мълчи 2. Да прави хубава мусака 3. Да прави добро дълбоко гърло всеки ден

Мъжете сме тъпи парчета, повечето от нас сме устройства за предвижване на полов орган, страх ни е от собствените ни емоции, които подтискаме, щото това е масовата представа "за мъж - да бучи, да е елементарен за контрол от майките си и бащите си". Като добавим социалният натиск да сме магарета - плащачи е логично да ни избие на някъде. Естествено, че неосъзчнатият мъж ще харесва всякаква форма на курварлък. Това със татуировките на жените праща ясен сигнал за "лека" жена. Още японците са го открили, всичките им скъпо - платени компаньонки са били яко нарисувани. Масовата проституция е била форма на оцеляване. Относно сексапила: Осъзнатият мъж търси осъзнати жени. Осъзнатата жена няма нужда да манипулира, търгува и натрапва сексуалността си. Тя е достатъчно убедена в качествата си за да си губи времето със стратегии за власт върху мъжете и "трикове" за привличане на вниманието. Осъзнатият мъж надраства първичният импулс да търси леките жени като форма на себедоказване. Той знае да се пази от такива прости и обикновено лишени от бащино внимание при порастване представителки на женският пол. Тези статии всъщност играят лоша роля на жените, като ги превръщат в пасивен сексуален обект - мечта за онанисти и олигофрени и създават модел на поведение в младите момичета, който рано или късно ще ги доведе до избор на грешен партньор. Масовизирането на "леката" жена като достъпна форма на поведение води само до допълнително разбиване на без това ошашавеното общество. А господата, които си мислят, че това е мечтата им, заслужават рогата и драмите си в последствие.

абе като ви чета ..хаха хем ми е смешно хем тъжно...аз пък така търся един истински мъж да ме побърка Без Трикове;)

Ами изчакай такава статия и дерзай ;)

Прочетох аз удоволствие коментара Ви! Радвам се да видя, че все още има много интелигентни мъже, достойни за уважение! Дано срещна такъв, който да ме накара да се възхищавам на ума и възпитанието му. Масовката са за "триковете" за леки жени от статийката.

Жени които четете, няма нищо по отблъсквашо от цветна татуировка върху млада женска кожа, където и да е. Почти същото важи за пиърсинга. Невър.

Голям майстор на голям тезгях работи.

за всеки влак си има пътници:)

И най-хубавата е омръзнала на някой.

Нафърфории. Я да идеш да видиш статистика. Ето ти тука нещо от 2015 та. https://dariknews.bg/novini/bylgariia/nad-400-000-samotni-roditeli-v-bylgariq-1380652 Това ще да е от придатъци като тебе.

май ти също обичаш да правиш дълбоко гърло да не забравиш и лучеш да си хапваш

Направо не мога да повярвам кви глупости се пишат тука. Даже Бойко разказва по интересни истории.

Харесах ти коментара до момента с "лишаването от бащино внимание при порастване". Никой не си избира родителите и няма вина, че някой от тях е решил, че няма нужда да си изпълнява задълженията. Освен това познавам доста лекета, отгледани от двама читави родители, както и обратното. Всичко е въпрос на лично желание за осъзнаване или липсата на такова. За другите неща си прав.

За родителите - изключенията не премахват правилото. Правилото е, че в процеса на порастване се създават подсъзнателните модели към света през родителите. Има генетично силни индивиди, които осъзнават нанесените вреди от родителите си и ги коригират, но масата не са така. За жената първият мъж в живота е бащата, ако той е безотговорен и няма активна роля във възпитанието и, в съзнанието и образа на мъжа е създаден от реакцията на майка и към бащата или мъжете по принцип. Модела работи и при мъжете огледално. Така, че масовият курварлък си е директен резултат от разбити семейства или семейства с недостатъчно адекватен баланс. Не случайно си има термин: Daddy issues.

За накои има повече

Само бройте плюсовете и ще видите колко много хора мислят така. .. Хеле пък розички на огромниоТ ГЪЗ - от това по-убаво нЕма.

Видя ли жена подгъвам колена, нооо по никоя не си губя ума...вече! Научих се! :)

Татуировките не са секси, за другото съм съглсен.

Ти пък си много тесногръд и не можеш да излезеш от малкото си пространство! Отпусни се! Приеми хората,каквито са! С техните желания и с това,което харесват! Защо всички да са елементарни като теб?

Иве, дай е-мейл.

Този материал е писан от жена и е за предназначен за четене от жени. Моля мъжете да го коментираме със снизхождение.

Уточнение: Писан е от глупаво момиченце, което си мисли, че е жена защото ползва "трикове" за себеподобни. Дефиницията на жена е далече от дефиницията за "лека жена". Всички искат да са "фаталните" звезди, да намерят някой, който да ги "обича", като дефиницията за това е: Някой, който заради това, че му пускам да ми търпи простотиите и да ми плаща сметките. А аз да съм "себе си". Тъжното е, че масово има такива идиоти, които клякат с оправдание "сантимент" а всъшност са психично болни с "едипов комплекс".

Като магаре и ща апя за врато

Най обичам кат си пийвам водката да ми прай свирка-божественно е

Сакън бре -най обичам водачка да пия и дда ми прай свирка-божественно е

Много е важно путето да не е влажно

Аз пък още не мога да разбера защо ми харесва Ким Кардашиян...

защото ти изглежда леснодостъпна и евтина, затова :)