Вихра: Иван е настоявал да ме уволнят

Вихра се съмнява, че Иван е развалил отношенията й с последните й работодатели.

Обратно в новината

Коментари - Вихра: Иван е настоявал да ме уволнят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вихра не търси под вола теле, просто си скучна и рейтинга пада.

Много неприятен подход от страна на Кошлуков и Тв7, но пък и Съдбата изигра хубав номер на Вихра - още я помня колко беше ухилена, като разкараха Камелия по същият груб начин. Но Камелия нали е фолк-певица - дай да й се хилим..

Стига бе жена!!!!Много ти е голяма устата и затова си на това дередже. Пак много те е ииздържал опосума! Некадърна и много неприятна си - това е истината за теб. Скрий се и не се паказвай, че на всички им писна от теб.

Да й имам самочувствието на тази! Естествено, че ще я махнат, след като стана ясно, че никой не се интересува от нея. Хора като Вихра и Иван се взеха за български супер звезди и си мислят, че каквото и да направят, ще привлекат внимание. Продуцентите са осъзнали, че от тази лимонка повече не могат да изстискат и я разкарват. Пък тя да си мисли каквото ще: че е твърде кадърна, и затова всички й завиждат; че не се е провалила, а бившият й пречи и така нататък, и така нататък.

Това момиче не разбра ли, че не става за водеща. Омръзна ми от шуробаджанащина в ТВ. Всичко се върти около две неясни личности с неясни идеи - И и А. да ги махат и тях.

Тези двамата още воюват и ще продължават да воюват, само дето Иван е с по-силни оръжия от нея! Ама па нас това какво ни интереснува е основният въпрос!

Те и на Камелия прекратиха съвсем неочаквано договора ако си спомняш

Какъв Иван те пита?! Просто не ставаш: не си интересна, не си хубава, не си "зрелищна", не си остроумна....какво общо има Иван /не че и той ства за нещо.../ Камелия поне ставаше отвреме навреме "за окото", ти - не...какво се чудиш?

Извинете, но тази виолета и прехваления кошлуков, какво ли щяха да правят ако не бяха ПАРИТЕ на Сашо Сталийски??? Егати и нахалните гъсеници, прилепчиви, а после се рапореждат и се мислят за много велики... Такъв подкупен цирк е цялата ни държава...Срам и резил.

Не ни пука за теб бе момиче :)

Кошлука си е мекичък. Това ясно се видя при протестите срещу закона за горите. Кака само го гледаха с влажни погледи депотатите от ГЕРБ. Но за съжеление той има 0 авторитет сред малдите и колкото и да се опитваше милия, ние спечелихме :)

Говоренето от името на всички е тоталитарен навик, характерен за времето на комунизма и др. Тодор Живков. Говори само и единствено от свое лице, не представляваш никого освен себе си.

Вихре, не забравяй , че Иван те направи водеща(никой не те познаваше преди това), и след като ти си навири носа и му взе детето...ами съвсем нормално е да ти духне под опашката ... и там където ти е мястото...

Вихре, аз държа тоалетната на една гарова спирка (спирка, не гара, да не се заблудиш). Имам предложение за работа за теб. Ела да работиш при мен! Ще късаш билетчетата и ще раздаваш тоалетна хартия. Ще направим голям фурор двамата. Хайде, обади се! П.П. Ама, да знаеш, че ще бъдеш на шестмесечен изпитателен срок, де....

аман ве`е от тия двамата.

В България първо търсим вината за случилото се в някой друг,но никога ние не сме виновни. Момиче замисли се че на телевизията не и дреме за теб, а от рейтинга и продажбата на реклама :)

Ванко гледай накрая ти да не фалираш. Неведуми са пътищата Господни! Амин!

Много дразнеща и като човек и като водещ. Все някой друг и виновен........Нали така цъфна на Камелия на мястото, по същия начин, сега какво се оплаква.......

Преди месец бях болна, останах си вкъщи и се излъгах да гледам това уникално тъпо предаване по ТВ7. Но по-големият ми потрес беще от лигавото и бездарно водене на Вихра. Основно се кокореше, за да се възхитим на "големите" й очи и поведението й беше на суетна кокошка. Казах си, че никога вече няма да си хабя ценното време за да гледам подобни недоразумения!

Едни съвет от мен Вихра,СПРИ СЕ-движеш се по инерция и до нищо добро няма да стигнеш така.помисли , колко жалко изглеждаш така, подходи с повече разбиране спряма Иван-той просто се е влюбил в друга жена , теб не те иска.Животът не свършва с това.ДЕТЕТО ТИ СТРАДА ОТ ТВОИТЕ ИЗЦЕПКИ !!

спират ме да ти пиша, но и така да ти каза, че мозеш да разчиташ на мен и ще се вихриме както иван не е и санувал...ти кошлуковци и сечковзи ли ще слишаш или мен? тоя е трябвало да е луд да остави такава зена= *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И какво стана - то не било приятно, а? На теб все някой ти е виновен. На крила ракета и космоса й пречи. Моли се някой да се прежали и да те вземе някъде. И без това в телевизиите се напълниха от половинки на разни псевдо известни хора.

Поредната амбициозна провинциалистка.Ама той сам си е виновен Иванчо, за какво му трябваше да се жени за нея и да я лансира, като беше ясно що за стока е!?

Нормално да те махнат - хората търсят промяна - отделно явно си некадърна........

Една от многото самозабравили се "водещи". Никой не го интересува "многострадални '' Вихра, Венетка, Камелия , Кали,Иринка и така безброй нароили се безмозъчни глупачки който безсмислено пълнят телевизионно време.

Вихра, ти можеш!Продължавай напред и докажи на безмозъчни същества като Иван,баща на детето ти,че си над простотията и унижението,на които те подлага!!!

Вихра, прави си в много неща.Лошото е ,че колежка ти изигра най-лошата шега в живота.Как твоя Иван реши,че тя е перфектната жена.Нищо лошо към теб и Иван ,но същият в момента е обсебен от Ирина-такива са двуличните жени-нали така.Трява му време на Иван,но дано не е късно.

Момиче, за нищо не ставаш! Скучна си! Ако не беше мъжо ти и тая тъпа работа няма да имаш. Връщай се на село и не се показвай повече по медиите, смешна си :)

Боже, тия Иван и Вихра са такива селяндури, писна ми от тях!!!

Пише се "неведоми"

И аз настоявах! Писна ми от нея.....

Момиче, хайде ходи си в Харманли на чист въздух и екологична храна и стига си ни занимавала със себе си! А що се отнася до Кали - аман от чалгарки. Ако не са парите на мъжа й, едвали ще направи връзка между чалга, философия и водеща в телевизия.

Провери в Библията как се пише и тогава се изказвай. Това е чисто библейска дума.

Вихре моето момиче, понеже съм добронамерен ще ти кажа - щом се смяташ за толкова кадърна, че да търсиш причините за уволнението си само в бившия съпруг, тогава няма за какво да се притесняваш - телевизии колкото искаш. Навсякъде ще те вземат ... ако си кадърна!

Все някой ти е виновен на теб. Виж се, че за нищо не ставаш. Сама, какво си постигнала - НИЩО! И това, че сега се пише за теб го дължиш на хлабарката. Не го ли осъзнаваш? Засрами се заради детето си нещастнице. Любовницата на мъжа ти е класи над теб, като визия, маниер и излъчване.

Ако си прочел всички мнения ще ти е ясно всеобщото мнение за тази опулена особа от снимката. А със твоите сравнения си личи, колко си ограничен.

Не харесвам Иван, но подкрепям махането на Вихра. И нека спре да ни занимава с личните си истории, защото е смешна и безинтересна и като водеща и като личност! Безкрайното писане къде ли не е не журналистика, а диагноза.

Незнам колко е виновен Иван, но ти достатъчно се постара да ревеш по пресата срещу него и Ирина, а това не води до рейтинг на предаването ти. Работодателите ти са си направили сметка, че семейните Ви войни не са им от полза, лошото е, че сега няма как да плащаш на слугинята-детегледачка и да живееш на широка нога и пак опираш до опосума.

Вихра прекалява, за всеки проблем Иван и е крив!

с тези продуценти????????ха ха ха *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ОФФФ!Почна се пак :обвинения,хленч и "друг ми е виновен".Вихре,случи ти се това,което преди време се случи на Камелия.Но Камелия е силна жена и след кратък отдих започна да работи .Вихра не пилей сили в излишен хленч,а си потърси работа ,за да издържаш детето и себе си.Не забравяй,че ти си пример за поведение на малката Ава,бъди силна,търпелива и борбена,за да се гордее момиченцето ти със СВОЯТА МАМА.Успех!

КЪМ "МЛАД" -НАУЧИ СЕ КАК СЕ ПИШЕ ДУМАТА ДЕПУТАТ! МАЙ ТИ СИ ДЕ - ПОТАТ . НАУЧИ ПРАВОПИСА,ПЪК ТОГАВА ДАВАЙ ОЦЕНКА НА ТВ ВОДЕЩИ.

някой мисли,че това неинтересно предаване ще се гледа повече,като се сменят водещите.Но всяка следваща е по-зле от предходната.Страх ме е да си помисля за "таланта на водеща" на Кали,в тази връзка.Иначе-на Вихра й се случва същото,което се случи на Камелия и ,което ще се случи на Кали.Мръсното бельо,което се показва в случая ,е само добавка.И стига сте делили хората на столичани и провинциалисти-има два вида водещи-с връзки и без връзки.Талантът и качествата нямат значение.

Ако не ме лъже паметта и Камелия беше сменена най- неочаквано от Вихра.Ама не и дойде на акъла да обвини Иван.

И аз мисля че си мноооого некадърна, Вихре. Може и на Камелия да се оплачеш какво ти се е случило. Да се готви Кали. :))))

"........да ме уволнят, за да бъда зависима от него" Е, докажи му, че можеш да бъдеш независима.

Ужасна е! Иван за добро е настоявал да я махнат, да не се излага повече.

Е,по-добре Вихра отколкото Кали-тази вече наистина е отвратителна.Да си пее там,ако няко и подхвърли някоя песен.Има си богат мъж,защо ще взима хляба на Вихра?