Официално: Кали заменя Вихра

И този сезон едно от най-рейтинговите предавания на TV7 ще изненада феновете с нов водещ.

Обратно в новината

Коментари - Официално: Кали заменя Вихра | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ужас и безумие! Току що гледах във Фейсбук клипче със нейно участие в "Това го знае всяко хлапе". Въпросът беше за "бозайник от Южна Америка,който лови мравки с дългия си език и се храни с тях". Кали първо изтърси,че не знае къде е Южна Америка,май била някъде под Северна,после каза,че там "има негри". Върхът обаче беше,когато каза,че верния отговор е "жаба"! Тогава дори опосумите бяха потресени,цялата зала се скъса да се смее,а Кали се опитваше да остроумничи, с което се излагаше още повече! Уникално проста жена,но защо ли не съм изненадана,че и нея я правят водеща! Единственото спасение според мен е човек да сведе гледането на телевизия до минимум,и да си намери други занимания!

То си е наистина страшно...Простотия и ужас....

Поредната чалга простачка намерила чичко паричко, родила му дете, кръстила го Марк Антонии Антонов Краус. Как ви звучи? Като Лоренцо Софкин и Патрик Тишов... И тази ще "води" предаване купено от спонсора и. И ще раздава ум който и липсва. После коя следва?

Добре казано!

Платил е добре настоящия мъж на Кали на продуцентите на предаването и биха шута на изоставената Вихра.Времето ще покаже докага ще се задържи на екран новата"споделена"...водеща,

От цялата чалгаджийска гилдия тази ми е най-неприятната, противна женичка с типичното селско-циганско излъчване и манталитет. Песните й напълно съответстват на този профил!

За такива случаи ние си имаме приказка - от единия джоб в другия.

Терефициите /без Канала/ носят най-голяма вина за опростачването на нацията. Но какво можем да направим - 90% от мненията за "новината" тук са отрицателни, но кой ще се съобрази с това!?

+1

Вихра опраделено е по интелигентна от тази .

Краус, Краус баджанак пребери си боклука в къщи .Не ни я бутай по екраните .Тя няма средно , та чак пък висше .А бе то е смях да се пръснеш.

Подкрепям!

Абсолютно съм съгласен - аман от простакеси по тия телевизии. А като се случи и да има такова цинаго-селско излъчване ееееееее имайте милост де! Ни акъл, ни външен вид!!!

Вие добре ли сте. Най-рейтинговото предаване! И не ни слагайте пенсионерките навсякъде. Много от нас са с висше образование, които не понасят чалга за разлика от по-младите. Стига с тези мяукащи чалгаджийки. Особено "блондито" преди Вихра.Тези ток- шоута ни бяха интересни в началото. А сега под една или друга форма са нонстоп във всички телевизии. Но както се казва за всеки влак си има пътник

Махайте я Кали докато е време...и още не е почнала...да тресе простотиите си в ефир

Боже опази ! Тая и тя се взе на сериозно.Простафула.

То това предаване въобще кой го гледа??? Знам му името само покрай скандалите около него, за толкова време така и не разбрах какво може да се види в предаването, а дори не знам в колко часа е тази бльоджност.

САМО КАМИ!САМО КАМИ!САМО КАМИ!САМО КАМИ!САМО КАМИ!САМО КАМИ!САМО КАМИ! САМО КАМИ!САМО КАМИ!САМО КАМИ! САМО КАМИ! САМО КАМИ! САМО КАМИ!

Поредната простачка на екран.

Ужас!Голяма грешка.Тая е рядко простичка.Тя за нищо не става ,Вие за водеща .Да си вилнее по масите в чалга клубовете ,какво ни я натрапвате.Искаме интелигентни физиономии с нормална и културна реч, а не каруцарки. Видя ли жабата ,че подковават коня и тя вдигнала краката.

Кали е отвратителна!На всяка тенджера похлупак!Само мячи като коте и се мисли за много знаеща, а всъщност е куха лейка!

Кали е доста нахална и противна !И каква водеща като е доста простичка?

Калито е много истинска и неприхудена,за разлика от многото фръцли по телевизиите ... Включително водещи,новинарки,синоптички и други по всички телевизии...

...четящите прогнозите за времето не са синоптички! И западните телевизии са пълни с ток-шоу, но водещите са забавни и интелигентни хора, не че лаладжийницата в нечие студио е интесна.

А бе продуцентите луди ли сте ?Тая чалгаджийска певачка ли ще направите водещ.То е простотия след простотия при нея с този каруцарски речник.Поредната смешница, че чак и диплома за философия си купила тази година .Кой ще ви гледа тъпата водеща в предаването ?

барзо им се насищате бе мачос

Кали е готина и свежарка. Относно предаването - никога не съм го гледала, но пък що статии се изписаха за него - ужас!

тази тъпа кръчмарска издънка я пробутва и яко плаща мъжът,дето му харчи парите- Антон Краус.Тя за нищо не става и кой ли ще я гледа дущата ,дето завършвала философия - висше без средно,пък и вече е доста дъртичка,за пеене не става,пък за говорене-горката,поне да беше по=хубавка

всяка яба трябва да си знае гиола тая не е за там вихра е по добра от кали *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

,,,,,няма ли кадърни водещи българки и не чалгарки или те се спасиха в чужбина ......и сега ,ами няма да гледаме такива,вие си ги нагласяйте колкото си искате

кой ли, ами не знаете ли чия жена е?

Прави впечатление,че чалгаджийките започнаха да завземат местата на водещи в телевизиите.Което никак не е добре.Знаем до къде ни "доведе" чалгата.

Отново се показва публично, че няма смисъл младите момичета да се мъчат да учат журналистика, а трябва да наблегнат на късите полички и старите чичовци.

За съжаление си много права. Колко момичета всяка година завършват журналистика, но за тях няма място в телевизиите, защото не са с протекции. За продуцентите не е важно, че те са учили поведение пред камера. По-важното е да се известни с известността си.

За съжаление си много права. Колко момичета всяка година завършват журналистика, но за тях няма място в телевизиите, защото не са с протекции. За продуцентите не е важно, че те са учили поведение пред камера. По-важното е да се известни с известността си.

До вчера куфееше с гъзОт а сега тв водеща...страхотна държава.

Специални поздрави за Надя, изказала се много правилно! Махнете я тази Кали, ужасно неприятно същество!

КАЛИ, УСПЕХ!!!!!!!!!!!! 4-4-2.............ТИ СИ ХИТА!!!!!!!!! МНОГО СИ ГОТИНА!

О, отвратително, тази ми е още по-противна!

Кали ми е супер антипатична личност, прави се на много отворена, обаче е супер проста.Самата и физиономия е на нахална, груба жена.

Съмнявам се, че има по-противни особи от опулената Вихра и невротичката Мая Савова. Всяка друга се изтрайва в това следобедно предаване за домакини и пенсионерки.

Я се замислете всички вие критикари, що за стока сте и тогава раздавайте оценките си! Комплексари!

Има да се леят едни фе Калии....

Фолкаджииките превземат екрана!И завършила философия??Просто не е истина,тия дипломи да не ги продават вече на пазара КИРКОВ?

тая такива глупости ръси , разби като каза , че влизала с социума на хората , в техните домове:) И има най-грозните , големи , груби ръце които съм виждал в жена.

Майко мила .... това ли е най рейтинговото им предаване ? Тъпи чалгарки се опитват да свържат 4 думи в смислено изречение. Мъка, голяма мъка ...

вече няма да гледам това предаване-живи и здрави

ех да мога да й преподам поне една лекция на тая Кали....малиии какъв успех ще има само!!!

Кали не трябва да си отваря устата-нито да пее, а за говоренето--съвсем без цедка ги ръси едни-----ужас и безумие в тв ефира--И КОЙ ПОСТОЯННО Я ПРОБУТВА ТАЗИ СМЕШНА КРЪЧМАРСКА ИЗДЪНКА!!!!

Е как кой я пробутва? Не знаеш ли с кой живее....с някой от малките Вилхелм Краусчета..

Как кой ??? - Антон Краус !

сменят една чучарка с друга

ТВ 7 не е в упадьк, за да предлага такива пропаднали " крьчмарски певици " за водещи в национален ефир. Ще се появи надрусана пред екрана и ще изговори хиляди псувни и ругатни - това е нейния речник. Горко на всички зринели !