Тяло, създадено за грях: Алекс Петканова съблазни мрежата със секси кадри

Моделът за пореден път нажежи виртуалното пространство, демонстрирайки стегнатата си фигура

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Напрао да си кае тарифата и да се почваме, че неам време за глупости, треба да бегам на раота.....

Тяло, създадено за шибане на разпоретина

Е, такива кокали и ъгли просто няма начин да ме съблазнят. Като кобила е!

Че те и надуваемите кукли са така:))))

Преведеното заглавие на тази “статия” гласи Алекс Петканова стартира кампания за набиране на нови спонсори. На тезгяха са изложени последните тунинги по иначе ефтината база. За предпочитане крупни бизнесмени пред посредствени телевизионери. За цени и инфо на лично хахах

защо на "нови спонсори"? Не е ли по-точно "на наови клиенти на предлаганите от нея услуги"?

Цялата фото сесия може да мине под надслов,-сергията е наредена ,стоката е презентирана,чакат се участници и да започне наддаването за изложената стока.

Тая само иска да трупа слава

Каква слава бе, продава се, не виждате ли?

Зависи какво разбираш под красиви жени. Вече стандартите за красота се промениха. Момите в "Ергенът" ги налагат като красиви. Всъщност са доста невзрачни, някои направо грозни. А без грим са откровено страшни или напълно безлични и умити физиономии. Вече всяка грозна жена с пластични интервенции и пет пласта шпакловка /тежък грим/ минава за красавица. Алекс беше естествено красива, но и тя залитна в тази насока. След ринопластиката вече не е същата. Голяма грешка, загуби своята индивидуалност. Дано не си пипа устните, че не съм виждала жена, която да не се е обезобразила след "надути джуки", а и имат много вулгарно и провинциално излъчване. То не се иска много акъл да си надуеш джуките.

И тях и тая тука, трезвен - трудно :(

Нищо особено. Грозновата, с изпито, сухо тяло. Интелект на кафе машина, морал на сериен убиец. Евентуално, става за един път след пиянски запой. Нищо повече.

Мъж ли е това?

Това не е ли Галена? Ако си смали още малко носа ще заприлича на Преслава, а ако резне още 2 мм направо на Калина Сакск. Какво става сега, мина развода и търсим спонсори? Не че Данито беше баровец, но тая грешка няма да се повтори.

Прочетох по надолу в коментарите, че мъжете харесвали- "" ЛЕКИ жени"".. Такива ги харесват мъже, които са "" НЕ особено интелигентни"", както написа и самия автор/ рка на коментара.. Или като се съберат изреченяита"" НЕ особено интелигентни мъже харесват леки жени""' .. Обаче, България я има, щото НЕ сме давали жени на богат араби, дори и през Мюсюлманското РОБСТВО.. Иначе, щяхме да сме изчезнали като народ и като- държава.... Богатите араби искат да правят жените в чужди държави на просякини, проститутки, щото иначе НИКОЯ жена не ги иска, а хората в други държави убиват богатите араби и им взимат парите, откакто свят светува, от 2000 години...

Такава жена ще ти харчи парите, а когато свършат, ще каже, че нещата не се получават

Така е с красивите жени особено манекенките. Но който мъж иска жена-трофей трябва да си плати сметката. В живота всяко нещо си има цена и трябва да си я плащаш.

Проблема е, че тази не е красива :D

Тази персона,ако повърне всичкият еякулат дето е изпила, София ще стане като Венеция!

Разголени боклуци много, облечени няма как да им се обърне внимание!

Това платено обявление за някакви услуги ли е?

Има два основни типа жени : едните с мозък и достойнство ,а другият със седалищни части и продажноност.Първите преминават през живота с вдигната глава,а вторите в поза "по гръб", поне до известна възраст

Така е, но повечето мъже си падат по втория тип. Макар все да се оплакват, че няма свестни жени. Но често залитат по леките. Разбира се и мъжете не са особено интелигентни и лесно могат да бъдат манипулирани от обиграни хиени.

Без да се правя на Фройд, но като цяло както Вие казате ,мъжете са лесни за манипулиране,а жените са прекрасни манипулаторки,може би това е свързано с това ,че като цяло те са физически по-слаби и това тяхно умение донякъде балансира силите.Аз също съм лесен за манипулиране, изпадам в дълбок дискомфорт ,ако видя плачеща жена или момиче, все едно някаква ръка ми сграбчва сърцето ,та таже случката, да е на филм.А съм възпитаван доста строго и би трябвало по-леко да ги преживявам,даже и казармата някак не ми ги промени , а бях в старшина -школник в десантно поделение ,а там определено лесно.Но в така наречената статия става въпрос за нещо по различно,за появяване и съществуване на странна прослойка от странни жени. Някога преди много години едно съседско момиче,с което заедно сме израснали от 3-ти клас искаше да И давам томовете на Ги дьо Мопасан,чешеше ги и казваше ,че са много хубави.Аз предпочитам фантастика ,приключения ,криминални,исторически ,физика и математика.След като дълго време ме убеждаваше колко са интересни ,реших и аз да ги чета,което не беше лесна работа ,виждаха ми се "тъпи" и безинтересни.След няколко опита и под нейното ръководство започнах да ги чета.Тогава се сблъсках с нещо ,което не го разбирах и нямаше и да го разбера ,ако тя не ми го разясняваше,все пак беше по-голяма от мен,а и момичетата израстват емоционално по-бързо.Та в разказите, а като ,че ли и в "Бел Ами" ,попаднах на неща ,които трудно осмислях ,как един човек може да има толкова пари ,че да подарява на любовницата си колие, пръстен или гривна със стойност, която едно семейство може да живее цяла година.Същото е и в "Тютюн" на Димов,е сега го виждаме при настъпилите неолиберални и демократични промени всеки ден.Едни ровят в кофите за боклук с цел ежедневна прехрана ,а други щедро дават крупни суми на странни същества ,които трудно може да причислим към човешкият род .Все пак и двете страни даващата и получаващата не формират народа , а се явяват страничен /отпадъчен/ продукт

Мойто Айше по хубаво.

Алекс, бих ви любил 45 мин на доги стайл. Също така бих предложил освежаващо пръскане по гърба.

То и Алекс така харесва, кучешката…

Пластмаса пластмасова

Колко е цената на час на тялото за извършване на процедурата "грях"?

Дир само рекламират. Не предлагат търговска комуникация и съпорт:)

кой е телефонът за връзка с тялото?

Нека дойде при мен. Стругар съм на минимална заплата, но с последен модел айфон на изплащане.

Пак я сърби между палците на краката....

е цената за час? Телефон?

Кой луд ще го прибере това нахално дразнещо нещо , което кой знае, дали прилича и на тия фотошопирани снимки в действителност.....плюс влачи дете, който я е изритал въпреки общото им дете....правете си сметка колко струва тая, щом и некув като Петканов избЕга....прилича ли ви на нещо супер "секси" или на нещо, което плаши!?!?

То май тя го остави. Но тако или иначе за една раздяла винаги вина имат и двамата. Хората вече са егоисти и децата растат в разбити семейства. Затова цари пълна деградация и тотално опростачване на нацията. Когато семейството не е ценност и хората не искат да поемат отговорност расте осакатено поколение. Нищо добро не ни чака.

Тя го остави, защото не бил достатъчно амбициозен. В превод: не изкарва достатъчно ПАРИ. Такива са жените - меркантилни. Дори да излъжеш някоя и с дете да я вържеш, не печелиш ли достатъчно следва шут в г.з. и децата не ги спират. Ще намерят следващия балък, който да им ги гледа. Мъжът е просто инструмент, а детето гаранция за издръжка и осигурен живот. Особено, ако е от някой баровец.

Алекс е красавица. Само да не си прави интервенции. До тези, които я обиждат че е кобила - ще кажа, че височината винаги е предимство. Високите хора винаги се открояват от тълпата. А когато е в комбинация с красота и стройна фигура си е дар от бога. В модата има наложени стандарти и няма място за ниски и късокраки. Няма как ниска жена да е по-атрактивна от висока, красива и дългокрака жена.

И аз забелязвам баскетболистките и волейболистките....

Още малко ще наречеш дирника списание Вог.. Хаха

Готина е, ако не се беше родила в България, спокойно може да дефилира до световни топмодели. Българите са ниски, набити и късокраки. Не сме висока нация, така че не завиждайте. Мацката си е хубава.

Даа, във връзка с дългите и високите.В северната ни съседка Румъния имат един лаф. - Бой яре, минти наре! В превод ще рече. На високия , вторият етаж е празен.

А за ниските казват, че са злобни и комплексирани. "Дребен - вреден".

сама ли си пише тия "статийки".....хаха

Хубава жена е. Жалко че е к..ва.

Стига с тази платена мастия.Проститутка интернационална.

Наскоро се разведе и сега тръгна на лов...

Ако човек е слаб според мен не е задължително да е нещо по….. такива стойки чупи тази дама, че направо ме гнуси….

Егати селската пръчка от село Долно Лешко...

Мрежата съгреши ли с тялото на Алекс Петканова или не се получи?

е "свободна". Явно наддаванията трябва да започват. ) Хубава, но Пропаднала жена.

Такива сме курвите, достъпни за всеки който желае да си изхвърли семето в нас!

Такива сте комплескарите.Намусени,зли и мрънкащи.Но пък явно сте и мечтатели. Ама кой ша ви пусне на вас? Злобни кретени.

Какво да им гледам на тез кокали?

Няма никаква нормална икономика и тази жена трябва да си изкарва хляба с продажба на тялото си. Толкова прокълнат свят си остана този хиляди години след светлината на Христовия живот.

Не е така, Тя просто друго не може да прави. Както има жени, които работят нон стоп независимо от икономическата ситуация, така има и жени, като нея, които могат само да се продават, но пък скъпо

Сайт създаден за платена реклама и тролове.

Нищо не разбираш. Дира е "топ бранд". Награди получават.:)

Можеше по един козунак и по 10-на яйца да даде на неплатените си коментатори. Стиснатяци.

Продава се, кой колко дава

Поредната Скъпо- платена п...тутка Само някой да ми каже ?? Колко струва силикона , носа и джуките. И защо вип бродър плати сватбата?? Кой Й купи колата , сега ?? Пален шит

Защо сте сложили снимки на Михаела Маринова? Всъщност няма значение.

На Алекс Петканова и мирише путката, смаради та се не трае, вервайте ми.

Това ми напомня на история от един филм - героят разказва за девойка, която кандидатства за секретарка и носи на шефа писмо от предишен работодател. Човекът отваря писмото и вътре пишe "Тя не може да стенографира, не я знае и езици, обаче прави уникални свирки!". Човекът я взима на работа, след месец среща предишния работодател и му благодари, че му е изпратил такава референция. А онзи му казва, че не му е изпращал никакво писмо. Та и тук кощрамбата си е написала всичко сама.

Аз работя с много хора. И вчера се срещнах с едно момиче, което беше толкова естествено красива, никакъв грим, никаква изкуствена маска. На всичките отгоре се държеше толкова мило. Сега гледам тоя скъпоплатен пластмавов "модел" и се чудя как изобщо се допуска да се лансират подобни неша.

Ако някой смята секса за грях, има пълното право да се кастрира.

Жена висока 2м, няма как да ми е секси! На истинския мъж му трябва нежно,крехко създание, а не кобила !

но разликата е в краката. Като ги вдигне и нещата си идват по местата.

Дългите крака са друго нещо .....

За Алекс съм чувала, че е доста скъпа. Аз я намирах за симпатяга преди операциите, ама сега е много състарена, съсухрена и пластмасова. Предполагам, че начина ѝ на живот се отразява и затова прилича на 40 годишна, а не 30 ако ги има...

В БЪЛГАРИЯ Е ПЪЛНО С КРАСИВИ ЖЕНИ, КОИТО СИ ЗНАЯТ ЦЕНАТА И НЕ СЕ НАТРАПВАТ СЪС "СЕКСИ" СНИМКИ ЗА ДА ПРЕДИЗВИКАТ ВНИМАНИЕ!

Е добре да има и снимки на хубави жени.

Пластични операции + фотошоп = слава