Жената на Цветан Цветанов танцувала на концерта на Гага

Цветан Цветанов гледал засрамено по време на цветистите ругатни на Лейди Гага по време на концерта й в София. Това призна самият вътрешен министър пред БТВ.

Обратно в новината

Коментари - Жената на Цветан Цветанов танцувала на концерта на Гага | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тъщата с апартаментите? И тя ли танцува с Гаргата?

прилицно са си изкарали нали са на концерт браво на тях хора са и са били сред хора.

Ах недей

Много тъпи заглавия, наистина! Но тези заглавия се пишат с цел да предизвикат злобни коментари. То е ясно. Какво лошо има, че министърът е бил на концерт на Гага?! Ами ще отиде, разбира се, нали има дъщеря - тийнейджър, отишъл е с нея. Аз също не бих пуснала детето си само на такова събитие с толкова много хора. Жалки сте и търсите сензации от елементарните и естествени човешки неща....Отвратена съм от журналистическото съсловие!

Напълно ви подкрепям!

А пречи ли и като е танцувала, на концерт е отишла като паметник ли да стои ?! И тя е човек, предполага се че има емоции.. Само глупости ръсите аман вече

Прав е Бойко. Лош материал сме. Един баща на 3 деца в БЪЛГАРИЯ днес се самоуби от отчаяние и мизерия. А платените журналета и цялата им останала долна гилдия ни занимават с това, къде жената на Цветанов е танцувала . Е какъв материал да сме ?

Ллеля Гага не може да се поти като Веско. Он много се поти на концерта и е гола вода към края на песента. Ама на каката щои знае "гагата". Като студент не си ял толкова кренвирши,колоко она е "поела" дотука.

един министар си печеше задните части на плая и си отиде...а този на концерти ходи вместо престапниците да лови.... снощи пак ми обраха двора...:( *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

И до мен една жена на средна възраст явно беше дошла за сеира, а към третата четвъртата песен вече пееше наравно с децата наоколо. Шоуто трябва да се види, а не да се коментира наслуки

МинистЪреее, остави дъщеря си да диша... на 17-се да не може на един концерт сама да иде... Ужас!

Дир-а, защо се излагате да помествате подобни новини? Вие знаете как да цензурирате мненията във форума, а не знаете как да спрете простотии, поместени на главната страница.

ами как да пусне само детето си, като си знае колко неработещо е минитерството, което оглавява...

М.ДА ПО-ДОБРЕ ДА Е ДО ЩЕРКА СИ НАЛИ ГО ОХРАНЯВАТ . А НАШТЕ ДЕЦА НИКОЙ НЕ ЗАЩИТАВА Е И

Ами и ЦЦ да вземе да потанцува, тъста е осигурил билетите.....

Да ходят където си искат, взимат си парички, позволяват си.

Дъщерята може и да е голяма, ама таткото е полицай номер 1 и не бива да се рискува излишна да я пускат с приятелки на голямо мероприятие. Какво да прави човека.

Престанете с тези заглавия "Жената на .... танцувала..." Ами ще танцува жената, човек е. Омръзнаха ми подобен тип заглавия. Ами ще отиде министъра с дъщеря си. Баща е, човек е. Какво като е Цветанов - нормално е да се притеснява. Превръщате нормални човеки реакции и отношения в новина.

Права сте! И въпреки това за мен в статията има новина! :) Дъщерята има по- добър музикален вкус от баща си! Лично аз, която не мога да кажа, че харесвам Гага, се УЖАСЯВАМ (не преувеличавам!!!) от Веселин Маринов, така че ми подейства успокоително, че дъщерята слуша нещо различно! :) Дано не позволи на баща си музикално да я инвалидизира!!!

и какво като са отишли и са потанцували?голяма работа, и те са хора!

жената и дъщерята СА хора.....

дори и те не са хора