U2 дават "зелена светлина" на Боно за солова кариера

"Ако Боно иска да направи соло запис, бих го окуражил, а със сигурност и другите биха го направили", каза басистът на групата Адам Клейтън

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

U2 са уникална група, Музиканти с главна буква! Ама, на Ганьо как да му обясниш... Хайде, със здраве! И поздрави на всички фенове!

"Without the-e-m.." ? Да не праи дует с наша Бони?

И откъде накъде с първата срещната циганка селянка.

Тия са най-надценената група в историята, но за сметка на това са активисти, общественици и ултра левичари, с две думи - смъртоносни досадници. Тоя ибушен ирландец още навремето по концертите си ревеш за Мандела и против апартейда. Сега да вземе да пореве, че ЮАР в последните седмици е на ръба на гражданската война, а скоро ако не се изпотрепят ще са провалена държава в хуманитарна катастрофа. Солова "кареира" щял да прави тепърва - ха, ха. Че той е на 60 и кусур години тоя чичак, при това не е да кажем композитор или велик оперен певец, за да има още хляб в него, ами е бездарен попаджия, та не ми е много обособена аудиторията му.

То добре, че са те за да свирят хубаео, защото Боно така и не се научи да пее заеалийката! Щял солова кариера да прави, хахаха Аз се чудя как още не са го изгонили!

Боно снася златни акита. Каквото и да изкара все ще го превъзнасят определена група почитатели.

С новия си албум Боно ще плаща на хората ако го слушат!!!

U2 са пълни педали подкрепящи ковид фашизма и дементирталия сатанист Байдън!