Убедена в невинността си: Шакира е сигурна, че няма неплатени задължения към Испания

Певицата твърди, че вече е внесла повече от 17 млн. евро, които данъчните са ѝ поискали,

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Испанците са големи хиени. Гледат да рекетират де що богат и известен човек мине покрай тях.

И все пак, ако не си гражданин на една страна и не живееш официално в нея, още повече, че не работиш в нея, какви данъци аджеба ѝ дължиш? Малко нагли ми изглеждат тези искания на данъчните! По-логично би било да я съдят примерно за нелегално пребиваване, ако туристическата ѝ виза е била с по-кратък срок от този на пребиваването, но това тяхното прилича в момента на някакъв мутренски рекет!

То същата работа като в САЩ, независимо къде живееш в момента, за колко време или от колко време, къде изкарваш парите си, дали в Тимбукту или Чукотка, ако си американски гражданин, дължиш федерални данъци в САЩ върху всичките си доходи.

От данъчните спасение няма

Само в България може да не плащаш данъци примери бол! Един столичен футболен клуб от квартал" Подуене" съществува благодарение на неплащане към НАП и други институции !

Дълговете се изплащат ,,разбирачо". Едни други с оранжеви окраски прее-таковаха държавата с един фалит.

Би трябвало да се запознаеш къде отиваш-в Испания финансово престъпление е равно на убийството. Зетя на Краля влезе за 6 години в затвора като през 2016 беше осъден за присвояване на 12 млн!

Роналдо, Меси и други бяха сигурни в невиновността си ! Булка не се прави на луда ами вади чековата книжка и се разплащай ! Не си в Булгаристан, където можеш да си разиграваш коня, ще те опиндизят и ще оставиш ерген Пике-то !