Украйна обяви Филип Киркоров за заплаха за националната ѝ сигурност

Певецът с български произход е включен в „черния списък“ на страната

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В УКРАЙНА ГЕЙОВЕ НЕ ИСКАТ, А И ВЛАДО ПУТКАТА БОТОКСОВИЯ НЕ СИ ГО ДАВА, ЗАЩОТО ДВАМАТА И БЪРКАТ ПО ДУПКИТЕ

Той вчера каза в ефир, че е горд , че е в този списък. То кой нормален човек не би бил. Украйна си е фашистка държава. Ако бях на мястото на Путин, щях да скъсам отношенията с нея и да забраня достъп дна стоки и услуги.

ахахахахахах ей тея урки и те тотално изчаткаха

А бе, познавам и украинци и руснаци. Различават се очевадно като характери, въпреки, че са били както се казва до вчера заедно. Англичаните напомпаха отново като световни провокатори ситуацията с техния боен кораб, предупреден да не навлиза в чужди териториални води !! И ПРАВИЛНО СА ПОСТЪПИЛИ РУСНАЦИТЕ !! Чий х*уй търсят те във водите на Черно море ?! Фолклендските острови са на Аржентина, но преди години обявиха война на Аржентина, когато решиха да си ги вземат ?! "Короната" цица от целия свят (не искам да ставам банален да ги изброявам), а в Англия има множество потомствени фамилии, които живеят на държавни разноски до гроб !!!

С какво заплашваш укрите чак толкова, че са те обавили за "заплаха"?!

Обаче украинките не са заплаха за Турция дето са я напъплили там Факт !

Филип Киркорян е чифут по майка и кръстен чифут(арменец) по баща. Кое му е "българското"?

И ние трябва да пратим нашите педераси подарък на путкин! Венсеремос и наздраве !

Съвсем сички ли ще ни водиш ?

После в Украйна не били фашисти

Не на Русия ! ДА на Косово , да на Украйна. ! В политиката няма приятели , а интереси !

Оплачете се на арменския поп или на капитана на английския кораб! Това е малко все едно във Франция да бяха слушали певците на ИДИЛ, след атентатите...

Дебилна демокрация по американски.... тези ще се затрият.... Дневални трябва да му бъде позволено да обикаля и да рушка, но един певец да пее в Украйна не може.... да ти пикая на измислената демокрация...

ОДОБРЯВАМ! Трябва пълна изолация на рашисткият концлагер и изпедерастялите руски подчовеци-терористи.

Просто кретен

Си го е преместил в другия крачол. Този има пари да си живее 100 живота където иска, дреме му за фашистката им държава.

Ако този им е заплаха представям си до къде са изперкали...

Откакто попадна в алчните лапи на САЩ и ЕС , Украйна умира пред очите ни! От Фашисткият Преврат през 2014,с участието на САЩ ЕС и техните Нацисти Бамдеровци. ... ...Украйна Загуби близо 12 милиона от младото си население!! 80% от черноземната им земя вече е собственост на Американски,Израелски и Германски ..собственици. Всичко което струва нещо вече разпродадено,Разфасовано Загубено за хората живеещи там!! ... Хора Изчезват от улиците за Органи Цели хотели са превърнати в места за Отглеждане на хиляди Бременни украйнки които раждат Серийно ,за да бъдат продавани бебетата им на Запад ! Телевизии и вестници се затварят от Спецчасти и полиция,журналисти изчезват... Трагична държавица .. Така че,в уКрайна може да се случи Всичко ,колкото и ужасно и невероятно да звучи !

Schilo

Щом като и хората на изкуството представляват за укрите заплаха, значи съвсем са изперкали. Скоро очаквам да започнат да горят и книги. Кладит сами ще си дойдат.

Не знам за горене но много книги вече са забранени в Украйна! "Украинските митници публикуваха списък с руски книги, чието внасяне в страната се забранява, тъй като пропагандират "човеконенавистничество, фашизъм, ксенофобия и сепаратизъм", пише "Комерсант". Списъкът, разработен от Службата за сигурност на Украйна, включва 38 литературни творби на руски език от различни жанрове, научна фантастика, политическа публицистика, исторически трудове, сборници с журналистически статии. Ако митничарите ги открият в нечий багаж, от собственика може да се потърси наказателна отговорност, посочва вестникът. "Имам усещането, че Украйна започва да копира далеч не най-добрите руски практики. И там те дори стават още по-лоши", цитира изданието руския политолог Александър Верховски. "Да се забраняват каквито и да било медии, филми или книги е недопустимо от гледна точка на принципа за свобода на словото. Затова смятаме наредбата на украинските власти за неправилна", заявява пред всекидневника Йохан Бир, шеф на отдел в "Репортери без граници". Това са "действия, позорни за страна, която иска да стане част от европейската култура", коментира украинският наблюдател Михайло Погребински. Според него с тази забрана Киев поднася възможно "най-добра идея на пропагандистите, недружелюбни към Украйна". Прочети още на: https://www.dnes.bg/world/2015/08/11/ukraina-zabraniava-ruski-knigi-kopira-ruski-praktiki.272896,3

Ха Ха Ха филип киркороф човек на изкуството. зайчики малчики ли е изкуство е, руско педерастче?

Schilo

Друго си е Азис, казваш? Разбирам те!

Укрите трепят журналисти, затвориха действаш депутат от парламента им че бил про руски, забраняват на хора на изкуството да посещават страната.. все Демократични стандарти. Ама западняците все у Навални се оглеждат! Да ви таковам и у демократите!

Мотивите са ясни: Причината за крутите мерки на Вилнюс спрямо Киркоров е подкрепата му към руската политика по отношение на Крим. "Изпълнители, които подкрепят окупацията на Крим не трябва да се толерират в нито една демократична държава. Ние имаме твърда позиция към подобни публични фигури, следователно нямахме никакви колебания да добавим Филип Киркоров към списъка на хората, които не са добре дошли в Литва", По същата причина и самата пострадала Украйна го банва.

олигарсите са превзели цялата икономика на страната, Порошенко е също олигарх! И те подобно на руските олигарси представляват заплаха за сигурността на ЕС и НАТО, както и руските такива и за това на Украйна не трябва да й се дава никакъв шанс за евро-атлантическа интеграция! Още повече, че на нейна територия още се воюва и те не искат да приемат никакви договорености и примирия за спиране на огъня! Унгарците отдавна наложиха на Украйна пълно вето за каквато и да било интеграция на тази държава в евро-атлантическите структури! Да умират там, хич не ми е зор за тях!

Демокрация по краварски! Мууууууу…

“Певецът с български произход . . . " Опаааа ! Достатъчно ли е да си роден в България и да имаш българско гражданство, за да си с български произход ? Май не ! В България живеят хора от какви ли не етноси, както и смеси м/у тях, какъвто е случаят с Киркоров, без обаче да са с български произход. P.S. Тоя надут пуяк и аз не го понасям. Но няма български произход.

твоят произход какъв е? Ромски?

Баща му е български гражданин.

Русия може само да е доволна, че този малоумен народ се разкара от тях. Западът сега да ги храни.

Умрял е запада за тези трътльовци!

Е сега Немецко не защитава педитата,интересно

Укрите са малоумни! Но от тъпанари, какво може да се очаква!

Бяха на Шипка. 53-ти Подилски полк, 55-ти Житомирски полк, 56-ти Волински полк. 3 полка по 7000 КАЗАЦИ, под командуването на ген. Радецький. Вижте на картата на Украйна къде са : Каменяц-Подилск, районът е Подилля сега ; Житомир ; Волинска област с център Луцк !

Укри тогава е нямало, били са руски войници.

Утре и баба Алла да обявят за враг номер едно

А ,,Ритоня,, кога ?

Хех, Филип заплаха за укрите?.. Смех.

По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес Как се вписват тези факти в образа на легендарната армия, състояща се само от „герои и освободители”? Ситуацията в руската армия напомня на „животинската ферма” от произведението на английския писател Джордж Оруел, пише авторитетното американско списание Forbes. „Гладни, недоспали, пребивани от офицерите и останалите войници, възможно, дори занимаващи се с проституция, за да се нахранят”, така описва авторът руските войници. От своя страна германският вестник Sueddeutsche Zeitung отбелязва, че в последно време сред руските наборници има все повече бивши криминални престъпници. Вестникът задава въпроса, как се вписват тези факти в образа на руската армия, състояща се само от „герои и освободители”. Броят на населението на Русия намалява непрекъснато, хиляди млади хора на донаборна възраст са или болни, или наркозависими, но МО е принудено да попълва редовете на военнослужещите с млади мъже с криминално досие, коментира авторът, като добавя, че тази тенденция носи в себе си взривоопасен потенциал, водещ до изблици на насилие в армията. Der Standard пък отбелязва, че нерядко издевателствата, които новобранците са принудени да търпят от старите войници завършват с тежки осакатявания и дори смърт. По данни на Международната комисия на ООН за борба със сексуалната експлоатация, Русия е сред лидерите по принуждаване на войниците да участват в проституция и порнобизнес. По данни на вестник „Събеседник” някои от войниците са принуждавани да стават проститутки, други търгуват със себе си по собствено желание (като с част от печалбата си плащат за правото да излизат свободно от казармите). Клиентите основно обслужват новобранците, особен „интерес” имало към студентите. По данни на международния гей-гид Spartacus, в самия център на Москва може да бъде „купен” войник или курсант. Цитират се дори коментари на „ползватели”, които препоръчват секс-турове във военните части в Подмосковието, където офицерите изнасяли на КПП-то фотоалбуми със „секс-бойци”. Цените, ако се вярва на изданието, варират от 100 до 500 долара за нощ, пише „Комсомолская правда”. Някои войници, не издържайки на насилието се самоубиват, а военните го приписват на „неуравновесена психика”. През 2007 година към правозащитната „Войнишки майки от Петербург” са се обърнали редници от военна част номер 3727 в Санкт-Петербург, разположена в самия център на града и съвсем близо до Дворцовия площад и Ермитажа. По техните думи, освен изнудване, мъчения с електрически ток, бой с металически табуретки, старите войници принуждавали новобранците да проституират. „Старите кучета” редовно ги принуждавали да им носят пари, ако нямали-изпращали новобранците в града да просят, ако парите им се виждали малко ги пребивали и „предлагали” по-лесен начин-да практикуват мъжка проституция. При това, както заяви пред радио „Эхо Москвы” правозащитникът Руслан Линков, ръководството на щаба на вътрешни войски и военната прокуратура са били наясно със случващото се в тази военна част. В създаването на „клиентска мрежа” участвали високи чинове от командването на частта. По думите му, сред клиентите на войниците-проститутки имало дори генерали от вътрешни войски и служители на ФСБ. Съпредседателят на „Войнишките майки” Ела Полякова казва, че в списъка на така наречените „клиенти” имало полковници от ФСБ и генерали в оставка”. „Русия е най-благоприятната страна за любителите на острия армейски секс”,споделя опит в Spartacus потребител, който дори дава подробни указания и упътвания. Не е тайна, че мястото, където гей-проститутки предлагат себе си е площад „Героите на Плевен” и именно там може да бъде „нает” за цяла нощ военнослужещ. Кореспонденти на News2You.net со влезли в ролите на застаряващ холандски бизнесмен-гей и негов преводач и отишли на площада, за да проверят дали войници от руската армия „заработват” като проститутки. На площада те видели само няколко в нищо неотличаващи се по външност млади мъже, но не и жени. „Гей-бизнесменът” останал в колата, а „преводачът” тръгнал да се договоря. Сергей, който работи на площада му казал, че курсантите обикновено идвали след отбоя. Действително, малко по-късно, когато почти се стъмнило, пред паметника се появили трима млади мъже-късо подстригани, движели се „в крак” като на плаца, пише авторът. Той ги заговорил и им казал, че придружава чужденец, който е любопитен… Единият от военнослужещите веднага го прекъснал с думите: „500 рубли за час, 50 хиляди за цялата нощ. Чужденецът активен ли е?” И след утвърдителното кимване от страна на преводача, старши курсантът посочил един от спътниците си: „Ти ще отидеш”. По-късно те обяснили на курсанта, че са журналисти и обещали да запазят в тайна името му и военното училище, в което учи. Младежът, когото те нарекли условно „Вася” се съгласил да разкаже как руските войници и курсанти стават проститутки. „Бях в първи курс, извика ме ротният командир. Започна да ми говори, че определял местата за разпределение след завършване на училището. Аз съм бил определен някъде в Сибир. След като помолих да не е толкова далеч, той ми отговори, че не може сам да реши въпроса, но има „много приятен и влиятелен познат, чийто баща работи като кадровик в щаба. Веднага се обади, уговори ми среща с него. Даде ми разрешение за отпуск и ме изпрати на КПП, където дойде БМВ, и шофьорът ме закара в някакво жилище. Там го очаквал 30-ина годишен мъж, който първо го напил, така че младежът на практика нямал спомен от случилото се.

Състоянието ти е сериозно! Вземи медицински мерки, но мисля, че вече е необратимо.

Троле, колко ти е тарифата?

Тия са дотолкова послушни пред американците че дори не се замислят. Май ще задминат и България по тъпота.

Никой не може да задмине по тъпота слугите на Путин. Хем са бедни, хем не са свободни.

Ти да видиш, а случайно да ми кажеш САЩ ли окупира украински територии или Рашка говняшка?

Ако не беше ги окупирала, сега там / Крим и Севастопол/ щеше да бъка от американски бази. Анадъмну?

Украйна забранили педала фил киркоров! Сега всички путлерасти ще се разплачкат! БУХАХАХАХА

Да ама не всички педали са забранени в Украйна, ти например нямаш забрана и спокойно можеш да вееш шарения байраки задника с големия отвор!

Тия и от Киркоров ги е страх.

Ще настане глад за политици Мда

Правилно. Украйна е нормална и не търпи руски педали.

Правилно. Само американски педали търпи Украйна.

Има много места по света, в които управляващите се отличават с липса на здрав разум.

При украинците педалски номера не минават.

И рашките го разследват за хей пропаганда... Не му е лесно.... :D

Тази Украйна днес много наподобява на Македония през 1947 г. Жалко, много жалко за читавите обитатели на тази територия.

Браво на вас, че ни изкопахте Черно море с лопати нявгаш. хе-хе