Ванеса Паради и Уинона Райдър в защита на Джони Деп

Две бивши партньорки на актьора свидетелстваха в негова полза в дело за клевета

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Някакви лайняни тролове са омазали целите коментари на темата тука... Истината е, че коврата Хърд е доказан престъпник - и оттук-нататък бял ден няма да види. Най-добрият ѝ вариант е да стане порно-звезда - но най-вероятно отива в затвора. Никой повече няма да иска да я доближи, след като истината излезе наяве.

Какви са тези снимки на предишните му гаджета от зората на връзките им.Давайте актуални снимки.

Уинона и Ванеса завиждат защото дори след дълго съжиттелство не ги заведе пред олтара.А на Амбър веднага предложи брак.Това е женска злоба,друго няма.А Джонито не заслужава нито една от трите,ама като са патици.Мислят само за пари.

Хахахаха - какво, какво? Мечтай си за Джони Деп, патко заспала.

Аполо не знаеш Джони какво аркохолно и дрогирано петно е ... не е нещо ново. Никоя със здрав разум не си мечтае за него, повярвай ми.

Жени, оставете тези мъже, щом Джони е насилник, всички са такива. Ползвайте мене.

Джонито е пич но много глупаво постъпи като се хвана с тая пачавра Хърд, която обикаля и търси да захапе някой с пари и слава.. мисля че и около Елон Мъск се беше навъртала по едно време, но той се усети навреме и я разкара...

Значи излиза за, че разни отрепки от женски пол могат да обвиняват богати мъже за въображаени изнилвания отпреди 15-20 години, а бивши дългогодишни партьорки на Деп не могат да го защитят. Феминизмът е фашизъм и светът не върви на добре.

Отдавна стана ясно, че всъщност Амбър Хърд е налитала да бие Джони Деп, има записи...палачинката се обърна и май са я уволнили от Аквамен 2 Амбър Хърд освен за шибане не става за друго...

Ами може Джони Деп да е "мръднал", по късно от вземане на наркотици? Защо се допускат "свидетели", с които Деп е имал контакти, преди 30 години??

Лъжесвидетелки...

Една жена да каже за мъж, че е щедър - това е голям комплимент. Дори след като вече не се обичат и понасят хората, остават спомените за хубави качества.

Щедър и мил баща, но не и съпруг, нито любим! Обективно погледнато Деп не се ожени за майката на децата си. Очевидно тя не е заслужила да бъде госпожа Деп, за разлика от младата златотърсачка. Който каквото си търси - си го намира, рано или късно! Тази жалка история е много поучителна за всички - и за младите златотърсачки, за развратните, самозабравили се мъже, за наивните жени, които правят прекалено много компромиси със себе си, и дори - за старите моми! И жените, разбира се, както обикновено, враждуват помежду си!

Абе всеки казва, че Джони Деп е бил готин пич и че добре се работело с него... Все мъжете са ви виновни напоследък...

Що за свидетелски показания?! Първо - нито една от двете не му е била съпруга. Второ - нито една от двете не е била с него в разгара на кризата на средната възраст, понеже Джонката, бидейки пич, заряза вече вехтата си вече любовница Ванеса, за младо, сочно парче, че и се ожени за него - види се възлагал е надежди са щастливо бъдеще, понеже Амбърчето е в разцвета на красотата си, а той - на кариерата и мъжката си сила. Но изтрезвяването и сблъсъкът с реалността често са болезнени! Амбърчето си е намерила каквото си е търсила - хубав кютек от чиче, а чичето - едно хубаво дело, защото е лишен от щедрост и в чисто мъжки и в чисто човешки план.

Деп, че е магаре си е факт, но Амбърчето е само млада и хубава, но нечистоплътна като човек. Колко мъже пробва да върже и колко бързо я зарязваха, после почна с жени... само дето не е решила още каква е. Зениците на тази жена са …… жалка!

Просто краставите магарета се надушват през девет хълма!

Заедно с него, той винаги ги е подкрепял финансово, та как няма да го защитават?