17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Но е очарователна и харизматична. Харесвам я. Има нещо в нея, някакъв живец, който я прави много по-атрактивна от много бездушни красавици.

повече грозна, отколкото хубава,не е глупава, но куха душевност и снобка, снобка и конска физиономия..не е секси, а е студена и ПРЕЦЕНЯВАЩА и то демонстративно, а това отблъсква мъжете

Явно я познаваш лично, щом даваш такива характеристики. Давай, разкажи нещо повече!

приятел - не е необходимо да я познаваш лично. Всъщност за нас тя е без значение..По важно е да познаваме тези, които управляват държавата.......

Никога не ми е допадала като жена, но мисля че като човек е готина.

Ужасена съм от повечето злибни коментари. Не знам как една жена може да получи такива обръщения. Какви ли са вашите жени, що за нечувани красавици са явно... И слаби, и стройни, и с вкус облечени! Не дъвчат дъвка, не дигат скандал, не са безпардонни, не са навъсени...Късметлии сте си вие...

не съм женен точно защото филма наложи модела "кранта", но пък мога да си позволя много по-красиви ,когато пожелая.

Пожелаваш ли? Иначе всяка година има нова емисия 16-годишни дебютантки, красиви като капки на входа на нужника.

Филмът е откровена порнография,сурогатни майки....и не и красавица....нз...

ще сиостане такава щото има вид на конлагеристка крава!

За мен няма по - малоумен и изкривен филм от секса и града. Това е един от малкото филми, които мразя. Представят нещата абсолютно нереално. Реклама на дрехи и обувки. А в Щатите се бачка 24/7 ! Та след доста дълго мрънкане и увещаване от страна на жената, с огромна мъка и отвращение, изгледах една или две серии (повече неможах). Помня само как две от кухите лейки обсъждаха, как едната няма пари за наема. Едната и казва " ама ти имаш обувки за 40 000$...." ( но няма 1000 за наема) ?!?!?! Събирателен образ на съвременната жена. И някъкси се намери един глупак ( с много пари !!! ) да плати наема. Та след като тръгна сериала в България , сите чагаджийки тръгнаха с обувки с червени подметки. Абсолютна отврат.

Абсолютно точно! А червените подметки са запазена марка на обувките Лубутен, които се приемат като върха на лукса в чалгаджийските и снобарските среди.

Да, и пише по 20 реда колонка един път месечно, за което и плащат заплата, достатъчна да живее повече от сносно в Ню Йорк.

Майка ми е на 60 и изглежда доста по-добре и на живо и на снимки, които не са обработени както са на СДП. Освен това и аз, и брат ми сме родени от нея, а не от сурогатна майка както нейните деца. Айде у лево тая бозаджийка!

Това кариера в порнографски филми! И като знам,че съм го гледала и не загрявах.....ужас

Живееме в ж.к. Толстой и сме големи фенове на Сара Джесика паркър. Имаме плакати на Сара Джесика Паркър навсякъде по стената. Понеже сме под карантина от две седмици си търсиме друго семейство от квартала фенове на Сара Джесика паркър, за да се събираме заедно и да си играеме на секса и града.Търсете ни в соц мрежите има ни навсякъде здрави сме и имаме три кутии презервативи

А слагате ли си маски или само презервативите нахлузвате?

Само Елла Барух( фейсбук никнейм Алла Борисовна) има допирни точки със Сарочка.....и двете "раждат" чрез жени-инкубатори....купени на черния пазар за женска плът. Опитвам си да си представя лицата на Сара и Елла, когато казват на мъжете си за първи път: Скъпи, инкубаторът ми е забременял и ще ставаш баща.

Изключително красива жена! колко пъти съм джъркофвал над нейни снимки! И на 55 е същата секси сладуранка, каквато беше и на 12!ММММ!

за тая леща, грозилище разкрасено с модерната технология изживяващо се като звезда

Грозно, отвратително чудовище...

Когато сексуалността е в дефицит тогава самотата не е алтернатива а единствена възможност. При животните е същото. Не всички дават потомство. Истината не щади никого.

Вечният PhotoChop:-)

Много яка мацка

Филма е хубав,забавен,мислите също. Но,това не отменя факта ,че тя е доста грозничка

Но пък е от нашите....

Това е нейния чар.

леле как са и надули лицето като балон от тунингжване ботокс и разни дра преди беше изпето и слабо като чироз

Точно. А я думала, думала почему Вовка Путин поход на Сару. Или наоборот....

На бългагски името звучи по-скоро Кери вместо Кари. Иначе мислите са много точни, просто страхотно казано. Честит Рожден Ден Сара

Заради този сериал много жени се събудиха самотни на 40 и усетиха какво е мъж да говори с тях и да не иска да спи с тях. Сериалът е доста добър.

точно ! познавам една компания кукувици , от които от 5 броя 4 са сами а 5-тата е разведена .

Боже, как мечтая да съм сама!!! Няма нищо по-хубаво от свободата! Защо мъжете си мислят, че всички жени след определена възраст умират да са с някой с цената на всичко! Не, скъпи мъже, не е така!

Ами.. Има разлика дали си "сам" или "самотен"... Няма нищо лошо или неприятно мъж да иска да говори с жена, без да спи с нея. А - и много мъже са самотни. По горе-долу същите причини :) Само дето голямата част смятат че за това са им криви жените. :) И да - сериалът е добър.

ако нямат акъл - ни за говорене стават , ни за е..не

А след тези душевни организми жените спират телевизора с въпросният сериал и се обръщат към мъжа пред тях: Къде са ти парите, бе?!