17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма край ....

Таа па, а знаеш ли колко ме боли Фаро за влюбването ти, Патрик и баба ти?

Kenn1111

Има конкретен въпрос и такъв отговор.Тя избягва отговора.Кото потвърждава че не е била влюбена и в бащата на сина си а просто.....брак по сметка.И това с най желаната да си го избие от главата хората винаги са я смятали и за студена и за надменна и за налцис.

май яко те подгонила критическата..

Това "разнесАха" доста боде очите, допускам, че е грешка от недоглеждане. Иначе съм съгласен с написаното-това с "влюбването" е най-мимолетното нещо на този свят и не е никакво основание да създадеш семейство. То може да представлява интерес само за пъпчиви тийнейджъри с незасъхнало мляко около устата.

И какво като не е била "влюбена" в тоя тумбак?

Тая коя беше?

Обикновено ходя сутрин по голяма нужда, но след прочитането на тази фамозна тирада, ми се наложи по вечерно време да се освободя от фекалиите.

Браво на Венета! Истинска жена!

Тя си противоречи. Хем признава, че не е била никога влюбена, как казва, че влюбването траело 2-3 месеца. Като майка на тийнейджър би трябвало да се замисли колко ще го заболи Патрик, когато разбере, че майка му не е била влюбена в баща му. Обърква му представите за любовта - не е била влюбена, но спала с него и се оженили. Горкото дете.

Тази бръщолеви глупости, имала хубав развод, никой развод не е хубав. БГ кучките са така, след 10тата година искат да пробват друг уй или отиват някъде за повече пари и подават за развод тоест предават мъжа си. Това е масовия случай, ако има скандали и бой вече е друго нещо. Българките са мързеливи, не искат да гледат деца, едно е достатъчно колкото да покажат че не са ялови.

шапка ти свалям...

патка! Безинтересна патка!

Извинявай, не искам да те обидя, но нещо не се връзват нещата. Хубав брак и тогава защо ти е развод. Много по лесно е да се разведеш, отколкото да устоиш на изкушенията и да останеш с бащата на детето ти до края на дните си и в добро и в лошо. Слаб характер си и със слаба ценностна система!

Венета, на никой не му пука. Дир.бг, защо ни занимавате с т и п _ и ?

Ох, сега остава и Николета да измъкнете от нафталина..

а никаква жена не е тази. Влюбването е най- свежия и истински момент в една връзка, това което сваля всички маски, задръжки и преструвки, и оставаш уязвим, оголен и жив. Естествено че минава, и не всяко влюбване завършва в трайна връзка, но горко на тези, които никога не са изпитали тази еуфория, язък им за преценките, претеглянето и сметките.

Прав си, слаб характер и ниска ценностна система. Само едно се чудя, ти защо си създал семейство със “самотна” майка мъченица, гледайки чужди й дете? Кой тук е със слаб характер и ниска ценностна система?!

Тъпа, разшлякана селска пръчка с цици до пъпа!

много, много добре казано...патката да вземеда го прочете някак, да разбере "нещата от живота"

Влюбването е характеристика и проява на илюзия. Проекция породена от егоистични нужди нямаща нищо общо с любовта. Жените сте болни от илюзии, правите избор “както го усещате” и после ревете и създавате нещастни деца. Само инстинкта на жената и желанието и за грижа създават шастие. Останалото е манипулация да нямате зррави семейства. Фактите го доказват, но желанието за победа над релаността ви мъчи докато умрете.

тоя ицъкления го взе защото имаше индийски рестарант и го даваше бизнесмен но след това жената разбра ,че не може да и смогне на харчовете и вече не и е нъж , а баща на детето и кратко и ясно

Само ако знаеха колко Са глупави:)))

Жените ви разболяха с мечтата да се мъже. Програмираха ви, че да се грижите за мъжете и децата си е “тежка и неблагодарна работа”. Друго си е кариера. Да гърбиш за шефовете и после да си купиваш курвенски парцалки докато търсиш “принца”. Рационализацията на женската лудост е най-гнусното нещо след фалшивата идея, че истинският мъж няма емоции и които не ги подтиска е гей. Простащина и неграмотност в галактически размери:)

Дъртата вещица се обажда чат-пат, да не я забравим. Ама то след нейните бестселъри, продали се в милионни тиражи, може ли да я забрави човек !

Който не прави секс със жена си е гей.

Най-отвратителното нещо е точно в този момент да ти забият нож в гърба. Дано да има възмездие.

Права е. И аз така се омъжих. И вече 27 години съм омъжена, с две деца. Не съм се влюбвала, а гледах да е добър и отговорен човек. А доста страстно влюбени приятелки вече отдавна вече са разведени с деца.

Отвратитетелни сте дами и Господа, зависливи озлобени и мерзки... На такиви мекотела като вас дир,бг трябва да сложи етикета „Достъп забранен”... по добре храчете гнусната си отрова по обезобразените си бесформени тела а не по едно невино младо сащество венета раикова ...вашия социален статус е на едноклетачни амеби или най много чехълчета, а ващо обществено пространсво е полуразрушената панелка с искарани радитори и искартени плочки в мухлясълите ви бани и паднали тавани върху неоправените ви легла. вие злобни човечета се таркаляте по цял ден в вмирисаните си юргани и се чудете по кой свесен и оправен човек да плюйте. Оставете венетка да се радва не живота да обича и да бъде обичана, да къса емоциянално от забранения плод с които си сака както зборуваат бракята македонци. и защо трябва да се влюбищ за да се исчукаш с някои , ражда се дете това е магиа. ... вие изкахте да сте на неино място нали... изкахте да мачкате чаршавите с нейния мусколест мачо Ташо/ да бъдете убладавани неколко пътя на вечер и да усещате твърдоста на желанието ... дори и мажете сред вас биха минали на другиа бряг при вида на този аполон Ташо ....но тя няма да ви го даде, въпреки че му е била вечи един як шут в гъзъ, а вие ще си останете с пръст във вмирисаните и вонещи ости... браво венета цяла балгаря е с теп моето невино момиче като пролетно кокиче.... не само си красива но си ибезкрайно интелегентна.... като винету си, нашиа кумир.... обичаме те.... от една твоя сестра по душа и от целиа бългърски народ

е не може цел живот с курви, па после що жена ти не е вярна, ... преебаването става още през 60-те на миналия век, сексуална революци, на секи купон забиваш ново гадже, ... и са хващане за палците, резултата от 9М на 6М, ... би му маамата и финикийците се водат за изчезнали, ...

Тая как преследваше Малък Тошо навремето да му ла ..ка пи...ка хахаахах

Какво ни занимава със себе си тоя крива нива!

малеий, в такъв случей, кой зная що за клюн имаш, ...

Тишовица!

Тази шафрантия прилича на кремълския гном. ха...ха...ха... Жужето трябва да си сложи такава руса перука, ще му тича много на ботокса. ха..ха...ха... сложило си ботокс освен на лицето и на дупито , пък в главата плешиво. ха...ха...ха... ама които е плешив значи има много тестостерон, жужета са извесни с големите си, ама меки патлаци. ха...хйа...ха/..

кифло, ти на Шиман ли учи та се надуваш като жаба, ... май си от Шивашкия на Кръста, или по зле от некакъв затънтен чукар в дълбоката провинция ?

Schilo

Пак ли трябва да ти припомням, че си тъпо парче?

Така ли? Само за вас комунистическите гейове, пасивните хюмнета на ботоксовото жуже ли искаш да се говори? ха...ха...ха... Слез от токчетата и се приземи при народните вълнения. ха...ха..ха... И ти ли като ботоксовото злобно жуже имаш повече вълна в дупито отколкото върху празната си крива комунделна тиква?>ха..ха..ха,, ахахахахахахаха

Хахахахаааааа :))) поздраФления за Ероничния кометар :)))

Венета НЕ е кифла, както пишат всички. Навремето се водеше интелектуалка, сухар, за една бройка да остане стара мома. Една такава придирчива и кисела. Затова и не се е влюбвала, много е студенокръвна. В един момент се усети обаче, че часовника тиктака и се разбърза. Избра Тишо по една единствена причина - той й погали егото и беше сигурна, че за него тя е номер 1. Ако помните (в Биг Брадър) Тишо, без да е виждал Венета наживо, сподели със съквартирантите, че тя му е идеала за жена. Е, как да не се впечатли самовлюбената Венета... :)

Тази е селска пръчка. Колкото по-малко Венета, толкова по-добре за България.

Не знам за ДИР , ама мен даже ме домързя да го преместя , още си е в левия крачол . Аз , такова , само до заглавието стигнах .

Комплексалката срам за Попово... На тази пача живота и е са е известна! И не и се получава...да си вземеш мъж от Биг Брадър...да си кръстиш детето Патрик...да гониш софийските бохеми за да те вкарат в играта...

Направо е герой !

То понеже при мъжете няма интереси и те никога не предават жените си... хахаха

Разревах се... "То сърцето ми разсече с половин сърце съм вече" народна песен

Тъжна история...

че пише, че е интелигентна и че не и харесват жълтините които се били разнесли за нея .... ( казала водещата на жълто предаване )

какво аджеба е правил там 13 години, след като не е бил обичан - това се усеща във всеки един жест на човека с теб.

Ванко 1: За Венета Райкова Ванко 1 ще сподели: „За мен не е някакво значимо събитие, че съм бил с Венета Райкова. Бил съм с много по-класни жени от нея, на които тя може само да им носи куфарите. Бях женен с три деца, когато Венета ми е правила фелацио”, ще разкаже скандалният изпълнител. „Тя ми беше приятел и ако през 2003-та ми казваше купи ми Golf и бях хубав, то след това станах лош”. След този разказ Ванко 1 ще уточни, че ако водещата има претенции, то той може да осигури поне 30 свидетели, които са наблюдавали любовните им игри на жълтите павета. /БЛИЦ