17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А ,сега прочетох коментара на 123-още един нормално мислещ човек.

Прозтак!Задължително е да имаш здрава ,силна връзка с майката на детето си.За да можеш и с него да имаш Един от вас двамата е повече от луд Дай да си направим бебе,ами хайде.Това да не е игра на дама.Нарисуваш ,скачаш,и като ти омръзне я триеш.Нещастници прости.

отношението си към чалгата...

След като прочетох това словоблудство първо настръхнах, после ми се сгади....

Та как беше псевдонимът на тоя? Глупи Глуп? Или Тъпчо тъп? Остарях, взех да забравям! Помагайте, че се излагам пред внуците!

момче не е редовно

Вие сте луди и безотговорни поради това... може би се правите на интересни, но животът е сериозно нещо...

Направихте едно прекрасно нещо,но то не е нещо,а човек,който има нужда от много грижи и безсънни нощи,а и любов,а и по възможност от двама родители.

Интересно ми е, какво, за такива като тоя палячо, е "сериозна връзка"? Защото за един нормален мъж, по-сериозна връзка с една жена от това, да ѝ направиш дете, аз не знам! И такива са еталон за младежите, дава им се трибуна, водят се ВИП-ове?!?!?! Ами то каквато ни държавата, такива ни и ВИП-овете - пълни ментета!

От представянето на новината излиза, че Венци Венц и най-добрата му приятеска са решили да направят коледен подарък - бебе на някого. Може би баба, бездетно семейство, близки приятели тръпнат в очакване, как ли ще изглежда творението заченато с толкова любов... или се ражда нова инициатива "ДАРИ бебето си на близък човек".

Инициативата добре, но такива не могат да участват - не са им годни гените да даряват бебета...

Охх прочетох всички коментари и съм съгласна на 99%,но мисля,че не е луд този,който яде баницата!!

Този абориген е мъжката алтернатива на силиконовите цици.

Ква тогава не сериозна ли шибън джендър

Хахаха тоя ще ме убие от смях. Аз съм женен мъж с дете ама съм си наумил, че искам да имам извънбрачно дете преди да навърша 35. Някоя мома желаеща хагаха. Тоя е пълен дебил.

Ще си помисля 1 месец и може да се навия ; )

Аз пък искам подаръка. Изпращане - по куриерска фирма по ваш избор. Само да питам подлежи ли на връщане ако нещо не ми хареса. Пълни убитаци и тоя и оная.

да ползва речник на 13 годишен, ми се драйфа. И точ пундьо се мисли за мъж, че и брада си пуснал за по-убедително. Ама то се започва от мозъка мъжката част бе, сульооо - чуй си изреченията и не се показвай повече, че вониш на дълбоки комплекси.

Ами то който има съмнения, че ще го различат по първичните полови безези като пол, набляга на демонсрация на вторичните! А иначе, как очакваш, да е интересен за пуберите, ако не ползва речника им? Нали точно такива им (ни) набутват като модел за подражание. В една нормална държава, такива като него едва ли биха имали трибуна и по местни кабеларки, но ние сме друга мая!

Този е много нормален,че се прави на откачалка,това е бизнес.Ненормални са онези,които му се кефят,и го мислят за уникум.А е пълен бездарник.

Аз мислех,че този само се изрисувал като туземец,но той има поведение,мисли и инстинкти на папуас.

Всъщност папуасите съвсем не са първобитни и ниско интелигентни хора, както ги мислиш.

Тоя няма сериозна връзка и с главния мозък.

Много добре казано :)

Ми то и от самолет се вижда, че е несериозен.

Така,прочетох коментарите, меко казано негативни. Каквото и да говорим става въпрос за пари. Човека е решил че може да изкара някой лев от '' музикалния си талант ''. Разбира се му е напълно ясно че е кръгла нула,но какво от това, има си начини, малко рекламка тук, там, едно друго. Тъй че хора, става въпрос за бизнес. Може да кажем за него всичко, но той има една едничка цел, пари. Логично всеки си казва, кой пък ще му даде пари на тоя. Да така е, аз не бих му дал и стотинка, младежите които евентуално го харесват, не дават пари за музика, има от къде да си я дръпнат. Но така или иначе неволно всички му даваме някоя паричка, дали с кликването върху някоя статия, дали с гледането на някоя реклама или по друг подобен начин. Еми това е.

Явно добре му действа рекламната стратегия, щом вече 2 или 3 г. води "Гласът на България". Това е на днешно време-пълни бездарници да ни се показват за звезди, а после се чудим защо младите били кифли и наркомани.

Венци или незнам кой си не известен,дето си решил да се размножиш до 30години си явно и малоумен.След раждането идва отглеждането докато малкото дете стане стойностен човек Ти татенце къде ще си през това време. Вероятно ще зачеваш следващото дете,защото ще си на 40 години.

Човече, пише се "Не знам"!!!

Размножаването без брак не е ли демоде отдавна? По белия свят хората отдавна се завърнаха към старите ценности и институция на брака, защото мнозина разбраха накъде е тръгнало всичко... Тук в дивото обаче, бясното чифтосване и раждане без брак все още се счита за модерно.... както винаги сме в позицията, в която и да бягаме срещу онези дето са за стигане, пак няма как да ни се получи....

отива светът... ...защо се размножават такива.... трябвало да уцели яйцеклетка до 30-тия си рожден ден, уцелил, браво - магаретата, свинете, еуглените също се размножават.... при хората освен биологичния проект има и друг наречен РОДИТЕЛСТВО, който трае цял живот, този малоумник очеизвадно не е чувал, че хората не само се размножават.... ''майката''...била предпожила, между две линийки бяло, явно... закон за забрана на размножаване за такива индивиди

Отдел закрила на детето да се самосезира.

Ако това на снимката е момичето - доста цветно и мешано ми се види . Нищо чудно, че се е съгласила- сигурно и тя така е създадена

Този кво друса?

Този кво друса?

Това жалко джудже е пълно нищожестео, как създадено и популяризирсно - не е ясно. Жалко., че такъв човечец сипе глупости и определя поведението на куп боклуци

Бизнес батка, бизнес...Ако трябва да се направи на "интересен" и една метла в г......а ще си сложи и ще се мисли за райска птица.....Такива индивиди трябва май да ги кастрират, колкото и нехуманно да изглежда........

Горното момиче,не разбира ли как я излага и колко държи на нея?! Всички родили жени,семейни или не, знаят,че бременността и повечето грижи остават за жените,дори мъжът да помага

Венци Венци след 10 години какво ще кажеш на детето си - “Миличко ти си един каприз , аз просто си следвам целите и си направих дете преди да навърша 30, т.е. отметнах те от списъка по същия начин както си казвам , че аз на 18 трябва да взема шофьорска книжка . А за гледане и възпитание сори ама не съм го мислил спасявай се само, какво ще стане с теб и как ще се чувстваш не ме интересува. Ти си коледен подарък...? Защо хората не уважават себе си и бъдещите си деца - дори и всичко казано от Венци да е така, трябва да е яко прост да го сподели в публичното пространство , защото децата растат и задават въпроси и няма как да са доволни някой ако им каже такова нещо ...

потърсих текстове на тоя дето искал да има нещо прекрасно... боли ме фара за него, ама тая дето е с него има ли връзка с главния си мозък? това, предполагам, е посветено на нея - тука е текстописец с някой си Павелл. моля дира да не се правят на интересни и да не цензурират самия Венци Венц: "Настръхват ти яйчниците, засичайки ме на радара Като прилеп те правя с главата надолу, боли ме фара Венцара те кара да духаш глохара моето име е лесно, най-накрая известно.. запазих автентичния правопис. баа*си... стана ми адски жал за детето, на което ще налива в ушите подобни текстове. А това тука е пак на Павелл (на латиница) и на Венци Венц - поне е честен: Мислех пръстен да й купя Но май е по-добре навреме да се чупя Не,не няма да се влюбя Живота си е мой до ергенския запой ...,сукаса,к"во става,кепаса Татусите ми на са само за украса.

Хах, хипер гига мега съвременния Венц, как хитро ще закрепости френдката да къпе, сменя и будува на бебе, щот нали някои знаем, че последните не са куклички и украшения.

Всеки ли,който реши да се уригне трябва да набедим за певец ?

Като улични кучета.

помиярите по улиците, моля, те са просто бездомни

То е резултат от това, че повечето деца в Бг са родени без брак на родителите си (едно време им се викаше копелета). Сега вече ги правят без всякаква връзка- ето така, щот им е кеф.

Поне ги правят и ги отглеждат- циганките с по 5 брака и 15 от различни мъже ти ги хвърлят да ги гледаш ти т.е. държавата.

Тоя да се прекръсти на ГлупиГлуп

Е ма вижте ся, огледайте се, тенденция е младите да правят точно така, просто не се цепят по медиите... Пълно е с такива “семейства”. О времена, о нрави!

Не знаех,че е толкова лесно и безотговорно.Просто си правиш дете за забавление.

Така безхаберно се размножават само циганите.Като им гледам физиономийте от снимката,тези са точно такива.

Така, по приятелски ;) Friends with benefits... :) но чак пък бебе...

И аз не знаех кой е този, затова проверих, оказа се рап изпълнител. Нямам нищо против този музикален стил, но у нас ако някой иска да стане певец, певица, но няма никакви музикални умения, шанса му за успех е чалгата.Въпреки това има такива които не стават дори и за чалга изпълнители, спасението се нарича Бг рап. Не е нужно много, богат на цинизми речник, и в началото и края на всяка изпята, всъщност не изпята а изговорена дума, защото те не могат да пеят, а само рецитират, се добавя едно ъъъъъ, ъъъъъ. Разбира се за да има успех, трябва и публика, но като гледам младите как им се кефят, публика да искаш.

Объркано поколение.

Да си бяхте взели куче! Тъпанари!!!

в безотговорност.

Моля ви, не губете надежда, има хора, в сегашно време, които са истински ревностни ортодоксални ХРИСТИЯНИ, които и днес са гонени само заради вярата си в Светата троица Не, не са от България Имам щастието да срещам такива Е, слава Богу, има и вярващи българи, но начинаещи в сравнение с тях Пази ги Боже

ХА-ха-ха :))) Кой ги гони, инквизицията ли?

в Германия: "Мисленето е като търсеното в Гугъл, но по-яко" !

По-добре щастливо дете със самотна майка, отколкото нещастно дете със семейство, в което родителите не се обичат и са само де юре семейство. В което бащата пие, пърди, мързелува и когато говори с жена си само когато иска да му донесе ракията или да иде да му купи бира....или да му изпере гащите, дето не ги е сменял 1 седмица. Или обратното жената да е като пчеличка и да хвърчи от цвят на цвят и всички да я знаят що за стока да е, а мъжа и да страда, щото все още я обича по някаква причина и детето да вижда това. Или всяка вечер скандали и бой. Моралистите по-долу, стожери на семейните ценности и морала хубаво да се замислят какви са им техните семейства и дали има любов в тях още.

Ако и може майката да носи детето си на рамене и да играе футбол

дали има щастливо дете със самотна майка?

Живота како/бате/ е както си го построиш.Като не ти харесва да правиш салати не си избираш такъв мъж,А иначе незнам някой да не пълди та това да е нетърпим момент.

А най-добре щастливо дете с двама родители!

С този външен вид не вярвам бъдещият баща да е метросексуален! Детето май ще пита след време защо има двама татковци, когато не е при мама. Да си направиш "дете преди 30" ...правенето брои ли се за празник? "Днес се навършват 3 години откакто си направих дете"...Има ли го това някъде? Според мен не си успял да си направиш дете преди 30! Венци Венц!? Май трябва по- често да си идвам в БГ. Ако идваш насам се прекръсти на Венци Бенц. Ванила Ванил, Пъф Пъ, Джей Дже... Само на Марки Марк му се получи. Пп: Кефи ме да съм трол, когато чета глупости!

Нещо повече да напишете за тази незнайна ''звезда'' дето сте я турили тук освен поредните му глупости за да му се чуе името... От 10 писания в ''звезди'' рядко ще се намери ЕДНА реална истинска постигнала нещо качествено в шоубизнеса, и всичко друго платени писания най вероятно за някакви дето освен родата им никой несе вълнува от тях

Тоя станал донор?!? А детето ще расте както емодерно без баща!

Ти нямаш и сериозна връзка с главния си мозък, бе пич.