17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Благодаря ти, Виктория, че ни покани в дома си за този страхотен концерт! Наистина се насладих на музиката.

"...музикалната надпревара беше изместена за 2021 година заради пандемията в Европа." - Дир, вие някога четете ли си новините, преди да ги публикувате? Над 200 държави се борят с вируса, вие за Европа говорите :D Дано за 1 година светът се справи. На Виктория пожелавам успех, има достатъчно време да измисли едно положително зареждащо и вдъхващо надежда парче :)

Ей, кофти народ сте. Прости и злобни същества. Да ви спре нета доживот дано! Хейтъри непрокопсали!!! Нещо хубаво да видите и ще се пръснете от злоба. Е нема се оправи България, заради такива олигофрени като вас!

На кое завиждаме бе, жмульо ?! На свещите и посредствената оесен, изпята по пижама ли ???

На всеки, постигнал някакъв успех или получаващ някакво внимание.

И на менен ми е интересно откъде се появи тази Виктория? Имаше ли някакъв конкурс? Може би таен, та точно нея избраха? И кой я избра? Иначе пее нормално и нищо особено. Гласче.....

Що свещи са отишли... Много окултна атмосфера, чак да се чудиш какво е предназначението и. Дано е събрала някой лев от гледане, дърва за камината (спирт, ако е етанолова)

ще предизвика пожар

Да е домашен стриптийз да гледаш, а то ...... ни има за гледане , ни за слушане !

Това момиче не разбра ли, че няма шанс на джендърската Евровизия, освен ако не си е сменило пола или да парадира, че е обратна? Този конкурс отдавна не е за нормални, а щом не сме и подписали Ист. конвенция.... Мисията е невъзможна

и кво пее?

От де пари за това жилище в София,за лаптоп и прочее? Един лаптоп в Технополис е 500-600 лв. Този път няма да критикувам,че е с пижама ...нали си е вкъщи.

секи може да си земе лаптоп

Имам 59 лв в джоба за х време

Искаме още, искаме още!.... :) :) :)

Нема нужда