Аксиния напусна ”VIP Brother” разплакана

С емоционален плач и признания за обич към съквартирантите Аксиния напусна "VIP Brother". Тя излезе от шоуто по воля на зрителите, които гласуваха за нея с 38% положителен вот. Певицата не успя да пребори конкурентите си Ирен Кривошиева и Владо Данаилов.

Обратно в новината

Коментари - Аксиния напусна ”VIP Brother” разплакана | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Като и гледам снимките в някакъв друг ''жанр'' на шоубизнеса е била...Не разбирам за какво пишете за нея сякаш някой я помни с нещо..

Това беше едно много лъскаво маце, което и музицираше добре, даже й бяха направили няколко доста прилични клипа и песнички.

тази не съм я чувал, но виждам, че в нея има повече пластмаса отколкото в автомобил модел 2017-та година. иначе би могла да работи доста успешно в дъскорезница и ще измести бобрите с тези големи зъби. но биха я взели и в Кирков заради камбестия нос - ще прави туршия.

Супер е!

Веселина, аз съм гледал интервюта на този Владко. Честно да ти кажа, стана ми мъчно за Стефан Данаилов. Той не заслужава такъв син, този определено не е нормален.

В нормално семейство ли е расъл, че да е нормален? Чудо е, че не се е пропил, не е станал наркоман и т.н. при такива родители, особено бащата.

И защо тези двамата са във В.И.П Брадър изобщо??? Какви Випове са те точно? Някаква смешна женица си легнала с Лабмо преди сто години, родила му син и е ВИП??? И как пък няма да го е срам - единствения му син се изтъпанчва по телевизията, пърди пред цяла БГ, държи се инфантилно и откачената му майка се опитва да се покаже колко е широко скроена, измисляйки си "бяла книжка по етикет", в която пишело колко нормално било да пърди някой и всички други да му дишат "аромата". То не да го е срам човека, ами сигурно му идва в земята да потъне....

на мен пък ти ми се виждаш откачен, поради това спри да пишеш в интернет, че адски ме дразниш Аз... айде да видим сега, ти ли си последна инстанция?

Иска си по-сериозно онождене. Ноооо! Ламбо е невинен, той е жертва! Трябва да я съди за сексуално посегателство и уронване на престижа и останалите - също, начело с Аня Пенчева.

Тези от Нова Тв умеят да съсипват здравето и живота на випове и обикновените хора(Галя от"Каризма",Васа Ганчева,Коцето и Райна,Елена и Миро...)Човек когато взема решения за участие в реалити шоу трябва да се замисли за последствията от манипулациите на продуценти и сценаристи.Парите и популярността не са толкова важни.колкото здравето и авторитета .Аксиния се пробва веднъж и за какво трябваше повторно да се подлага на това унизително изпитание.Акси бъди усмихната,позитивна ,вярвай в доброто и УСПЕХ!

Видях едно чувствително, искрено, добронамерено, усмихнато, силно момиче! Човек, който не каза една лоша дума против някого. Напротив - само хубави неща, включително и за опонентите и отстранилите я двуличници. Ако мислете, че е лесно - пробвайте се и вие! Пък дори и тук. Дали ще успеете да похвалите някого, който е бил жалък и груб с вас?!?

taka e .

И има хубави гърди, както е видно от последните снимки ;-)

Като ви гледам правописа стигам до извода,че само неграмотни гледат това т.н.шоу.По-добре си запълнете времето с ограмотяване.

И ти трябва да поработиш върху правописа си, но както и да е.

говориш глупости Жана, момчето е добро и готино, и защо Данаилов да се срамува че му е син, нали му е такъв? да не е допуснал това и да е бил до Ирен за да го възпитава........ какво искате от жената не разбирам?!?!?!?

ей хора, как може и докога ще даваме път на циганите, възмутен съм и ме си повдига от психологията на дребните човечета.

Изключително важна новина! Ще си я запиша в дневника.

Тая е такава смешка ... тъпа е почти колкото Златка ... а това не е много висока летва.

никога не съм я харесвал, но ми стана жал за това момиче. доста е лабилна. дано се вземе в ръце. все още има време

Ауу голяма трагедия, какво ще правиме сега?

po dobre za neia 4e e napusnala

силно се съмнявам, че има някакъв зрителски вот. по скоро тези от предаването си работят по сценарий и всичко е пунт и пластика.

Може би е добре,че напусна Аксиния.Тези широки,многозъби усмивки и спонтанен плач са характерни за емоционално нестабилни и истерични жени.

Тия искат скандали клюки разправии.Абсурд е някой да е гласувал за тая Ирен и сина и.Просто предаването явно боксува и те разчитат на скандалите там и тия двамата са им удобни-хем комерсиални и продажни хем не им пука да извадят цялата си гнусотия на показ.

Много е обичаш ,ама Мариана "твоята приятелка " те нуменира . Тази Мариана била всъщност много двулична и сега е разбрахме що за човек е." Тя показа на хората ,че не е тази за ,която се представя навън.

Браво - 8 правописни грешки. Поздравления!

от Пловдив е момичето, простено й е..

Опиши ги по-точно!

По-скоро плача беше истеричен.

Изключително неприятно и глупаво същество. Много антипатична.

Жена с много фино излъчване, чувствена, красива. Не й беше мястото в сеирджийско шоу като ВИПБРадър, нека хиените вътре се изядат.

Ко речи?

Как няма да се разплаче, като всичко беше манипулирано. Някои имат голям интерес да смачкат Стефан Данаилов и ще държат откачения му син там, докато той си замине, като Васа Ганчева.

Чалга-шоу в една чалга-псевдодържава.