И Константинов разочарован от Мариана Попова

"В къщата намерих идеалните условия за почивка и срещнах прекрасни хора. Някои обичам по-малко, а други повече”, сподели напусналият вчера Къщата на VIP Brother Юлиан Константинов.

Обратно в новината

Коментари - И Константинов разочарован от Мариана Попова | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ina

И забелязвам, че повечето откровено си признават, че не знаят кой е Юлиан на световната сцена.От къде да знаят, не са го давали нито в една турска сапунка? Ами който не знае да чете преди да бае, има си Уикипедия поне за тази цел. Та направете си труда да цъкнете и да си изясните загадката. Просто проблемът е, че името му трябва да се изпише на английски и нещата стават пределно ясни...

Поведението му показва точно обратното. А и това не е поведение на успял и интелигентен човек.

Ina

А някой да забеляза случайно, че Юлиан беше единствения в къщата, който през цялото време беше самия себе си - без да се опитва да се докарва пред публика и продуценти, без да разиграва тактики и стратегии. Явно си беше влязъл за кеф и развлечение човека и си правеше до край каквото му скимна без да му пука от нищо. Това е шоу, а той правеше именно това....

Едва вчера разбрах, че Юлиян е изгонен. Браво на публиката, която е гласувала така. Не може човек на толкова години да се гаври с друг.(Вярно е, че Къци е досаден и всичко друго) но не бива да се гаврим с хората. Не бих пуснала и един есемес за когото и дабило, но в този случай Юлиян превилно беше ИЗГОНЕН!!!

Юлиян и Патрашкова са обсебени от Къци.В къщата и извън нея само Къци им е в мозъка и устата.Много се страхуват ,че Къци може да се върне на ТВ екран.Чисто човешка злоба и завист струи от всяка тяхна дума.Не приемат критика и съвети от никой,заслепени от голямото си самочуствие,че са много ерудирани и велики.Затова и двамата не приемат Мариана Попова и Къци.

нямам представа защо се толерира Фънки това поведение не присъщо на човек който и да е той Юлиян не му ли е неудобно ако иска да е лидер не значи ,че трябва да минава през трупове да се осъзнае и да върви по земята, а не в облаците питам се кой е той? един от нас

Оставете вече Юлиан, по-противен е този Фънки-дебелокож, грозен, прост. Той постоянно се измъква- ту бил малко зле, ту бил купонджия... Ама моля ти се, с това къркане и дебелашки хумор и безконечното повтаряне на йес, йес-толкова жалко изглежда. Тъпанарският му хумор бързо прелива в замислена депресия, когато усети, че не е в центъра. Моля, да му дадем пътя, че вече е гнусен тюфлек.

браво - много точно казано.

pehoko@

Най-самовлюбеният човек в къщата бе изгонен ... от Марияна, затова и не му се ще да пие кафе с нея. Той толкова много се обича, че просто му е абсолютно непоносимо, че някой не иска да го харесва. Седеше му се много вътре, дори повече от на Къци, но получи звучен шамар, даже не очакваше, че ще го изгонят и беше като препикан при Ники Пънчев.

Разочарована съм от всички в "къщата",но най-много от Константин! За човек , като него не е най-доброто,което показа - злоба, липса на уважение към всеки,който има мнение различно от неговото и егоцентризъм. Още в предишното шоу в което участваше се замислях за реакциите му понякога, но мислех,че това е решение на режисьорите. Сега показа истинския Константин - самовлюбен ,дребнав,злобен....Съжалявам - не мисля,че съм крайна с оценката си.

Йога и айкидо - безмислени занимания?.......... Прости му ,Боже! И здравословният живот е точно това, което трябва да се налага като стил на живот, а не пияндурски простотии. Къци има други недостатъци, но йога и айкидо... Иска се доста воля, за да бъдат практикувани, а това явно за някои хора е недостижимо. Интересно за децата си какво би предпочел някой от компанията по чашка в къщата, вкл. и Фънки, който общо звето е сладур.

ЖАЛКО, ЧЕ НЕ СА НА ФОКУС И СИЛНИТЕ СТРАНИ НА ХОРАТА ПЕЕНЕ (НЕ САMО ПИЕНЕ), РЕЖИСУРА (НЕ САМО КОНФЛИКТИ) ! ТОГАВА ТОВА РЕЗИЛ ОПЛУВАНЕ НЯМАШЕ ДА ГО ИМА. ХОБИТО НА БЪЛГАРИТЕ Е ДА ПЛЮЯТ!

Питам се дали само ми се е привидяло или наистина този човек вечно ходеше с мазна косица!?Ако имате впечатления, моля споделете ми ги, щото ми е много важно!!!

yes !

Това, че е начетен, знаещ, много добре информиран и т.н и т.н не го прави добър човек!

Да,бе,всички мъже от чужбина са дъ бест и там все едно няма разводи

А КОЙ Е ОЧАРОВАН ОТ НЕГО,ДАЛИ СИ Е ЗАДАЛ ТОЗИ ВЪПРОС

Съжалявам всички, които го плюят. Така трябва според мен да се държи като ВИП ( мисля, че той и Люси са истинските). Другите са дребни душици - Къци и Марияна. Нищо интересно. Но те са подходящи за простотията, която се шири в тукашните писания. Жалко, по-лошо от лошотията е простотията.

Е сега не мога да взема решение от кои да бъда- от простите или от лошите?

Питай Радой Ралин. Ако не знаеш кой е, значи си от .........

Напълно разбирам Марияна за мнението й за мъже като Юлиян и Николай Мартинов, които са типични балкански субекти!Всяка жена, която се е докоснала до възпитанието на отношението на един западноевропеец към жените, просто не би си хвърлил и плюнката на български мъж. Моят мъж е българин, но слава Богу, в него няма нищо балканско. В противен случай никога нямаше да се оженя за него, а ако се прояви нещо тутакси се развеждам без да ми мигне окото...

Отмъстителен човек - не му харесва Марияна, защото не му се води по акъла и освен това го номинира, а защо той не даде медальона на някой от любимите си приятели. Интересно какви са според Юлиян достойните постижения и смислени занимания на Златка /освен истеричните изблици и груби обидни думи/, че я цени повече от Къци, който със своите "безсмислени занимания" незнайно защо му пречи на съществуването. Ясно е кой е дребната душа в случая.

НЕ ЗНАЕМ ДАЛИ ЮЛИЯН Е ТЕНОР ИЛИ БАС, ЗАЩОТО НЕ ГО ЧУХМЕ :)) АКО НЕ ЗНАЕМ, ЧЕ Е ОПЕРЕН ПЕВЕЦ, ПО МАНИЕРИТЕ НЯМА ДА СЕ СЕТИМ :)) ИВКЛЮЧЕТЕ ЗВУКА НА ТЕЛЕВИЗОРА, ГЛЕДАЙТЕ ЕЗИКА НА ЬЖЕСТОВЕТЕ ВСИЧКО:)) ДУМИТE: КАЗВАМЕ ЗА ДРУГИТЕ ТОВА, КОЕТО МИСЛИМ ЗА СЕБЕ СИ, ДРАЗНЯТ НИ САМО ТЕЗИ, С КОИТО СЕ ЕДНАКВИ:) У НАС ПРОСТАЩИНАТА СЕ УВАЖАВА И ПРИЕМА ЗА МЪЖКАРСТВО :))

Абсолютната истина!

Изключително неприятен човек. Много се радвам, че повече няма да му гледам неприятната физиономия...

Май нещо не ти се е "отворил парашута" този път, а? И по презумпция, как беше там - "....гроздето е кисело". Па и си ми един убаве-ец, еша си немаш! И да мъ прущавъш, амъ нещу ни сме тъ чули нигде дъ пйейеш пу свитъ. Май саму ти си знайш, че си пивйец...Пунйе пей нйе зад гърбъ на хорътъ.

аругантен комплексар.Какъв оперен певец? Безличен,груб,невъзпитан индивид.Пълен простак със самочувствие на велик човек, ама не къкто казваже един велик журналист Петко Бо чаров

Юлиян , как пък веднъж не спомена нещо за своята собствена фамилия , а за тези на другите знае за дрънка. И как се прави на ударен,че нищо не бил казал за семейството на Къци и Марияна му била виновна, дано му пуснат записа и да му кънти в ушите дълго време , защото това го изгони от къщата. Много велик няма що , Марияна си е много точна и интересна за разлика от него. Той гледаше като насран като го изгониха , хич не му се вярваше.

Тук само жени ли пишат? Че Константинов е високомерен е така, ама да кажете, че Къци е мъж, пич, при това духовно израснал :D е повече от смешно.

абе само жени работят по офиси и канцеларии. нормално е само жени да пишат. мъжете сме изключение

Мариана се държи лошо,но винаги е готова да се извини.Юлиян като магаре на мост се мисли за винаги и вечно прав дори когато му показват реални кадри от изпълненията му в къщата.

Гледал съм не повече от 3 предавания ... и този ми направи изключително лошо впечатление. Много педерастко поведение. Мъжкарското в него беше само надуването му... иначе има душичка на обикновен пу.йо. Къци, колкото и дразнещ да е е много по-качествен човек :)

МНОГО СЕ РАДВАМ ЧЕ ТОВА УБИЙСТВЕНО ГРОЗНО СЪЩЕСТВО ИЗЛЕЗЕ. ПРЕДСТАВЕТЕ СИ КАК ВЪЗПИТАВА СИНОВЕТЕ СИ ВКЪЩИ, ГОРКИТЕ ДЕЦА, С ТАКЪВ БАЩА САМО МОГАТ ДА СЕ СРАМУВАТ. ПРОСТАЩИНА И НЕЧИСТОПЛЪТНОСТ ЛЪХА ОТ НЕГО, НЕ МОГА ДОРИ ДА ГО ГЛЕДАМ БЕЗ ДОРИ НИЩО ДА НЕ ПРАВИ! МЕФИСТОФЕЛ, КАКТО КАЗА ЕДИН ТУК! ИЗЛОЖИ СЕ МНОГО, АКО ВЪОБЩЕ РАЗБИРА КОЛКО МНОГО ГО МРАЗЯТ ХОРАТА!

Напълно съгласна съм с теб!Пълно отвръщение от този надут пуяк.Дано поне 5 мнения да прочете тук.Но на такъв жалък и дребен човечец няма да му пука.Него само Къци го дразни,показвайте му го Вип Брадър!

Г-н Константинов, човек, който не умее да губи с достойнство е жалък!

Юлиян Константинов изяде това, което сам си надроби! За мен този човек е злобар и обича да се подиграва с по-слабите, което не му прави чест! Бил го срам да сложи костюма на прасе, че децата му ще го питат-"защо го е облякъл", а сега нямали да се срамува от поведението си в къщата, как мислите? Радвам се, че го няма вечееееееее!!!

Простак мислиш ли че достоина жена като Мариана Попова ще седне да пие кафе със теб!!!Ти ходи да си пиеш със алкохолика Фънки!

Дано г-н ЮК прочете поне едно мнение за себе си... Съмнявам се. Жалко. От всички негови изказвания личи /и личеше/, че егото му е пострадало доста. Аз поне така мисля. И както той казва: да е жив и здрав и нека си бъде "VIP"....

А от себе си разочарова ли се Юлияне?Вторачил се е в Къци и не престава като недооценено дете да обижда и да дава неприятни квалификации за хората,които не го харесват.Той си мисли,че пионерските му идеи да се гаври и унижава Къци са много оригинални.И кои се възхищаваха от него в къщата-търбуха Фънки и псуващата и плюеща хубавица Златка.

Аз харесвам Марияна, има доста по- големи боклуци вътре. А Константинов е много нафукан и не е чак такъв гений!Орлин Горанов например е пич и много по- забавен от него на живо!

Юлиан напусна къщата по няколко причини. Първо, защото е надут пуяк. Вярно е, че е интелигентен. Въпреки че ме отвращава, не мога да не го призная. Но може да си интелигентен и да не си умен, както и обратното. А той е тъпак, предразположен към фашизъм. Второ, Юлиан е лъжец! Няколко пъти говори против семейството на Къци - не можел да си представи как заедна карат колела, как белят нахут и други простотии. А когато Маряна (която не ми е любимка) му го каза, той отрече. Трето. Юлиан е двуличен. Когато "полагаха" цветя около леглото на Къци, беше много "весело". Но, когато Къци дал идея (глупава според мен) до обградят Багата с цветя за рождения му ден, това вече е глупаво! Четвърто. Юлиан е инфантилен. Кой мъж на 46 г. (изглежда доста по-възрастен) си прави типично комсомолски шеги? Осоляване на риби, поставяне на цветя и какви ли не глупости. Не че Къци няма грешки и не е особняк, но Юлиан е типичен гадин комсомолец, даже комсомолски секретар - всичко знае и за всичко е прав. Пето. Какво прави "великия" оперен певец в Нова телевизия? Чухте ли го веднъж да си поддържа гласа или да изпее нещо? Каква глупост беше онази сценка с Патрашкова и Ники! Ами за латино сериала какво да кажем? Мога да изреждам още. Ето затова го изгониха зрителите, а не защото завиждат на неговата интелигентност.

за този господин чух за пръв път пак в едно шоу участваше,а къде е пял и какво е изпял,може ли някой да ми каже,

съм съгласен, че Къци е изключително "псевдо" в много отношения. Наистина има нещо инфантилно в него. Но това да го казва точно Юлиан Константинов е нелепо. Поведение и номера на комплексирано момченце в седми клас, но с бели коси. Цялостно ми прилича изключително много на един друг псевдоинтелектуалец от медиите, но той е с плешива глава и малко по-висок. Демонстративно натрапване на знания като на любознателен гимназист, прочел три детски енциклопедии, без никаква задълбоченост в тях. Вероятно за Асан от с.Мечка или баба Гица с осми клас от Чупрене е било изключително впечатляващо как знае столицата на Белгия или колко бързо се е разпознал Христо Стоичков. Това едно на ръка. Другото е, че наистина има много спортна или състезателна ( дано да е такава ) злоба в него. Но проблемът е, че той нещо е смесил понятията и я пренесъл изцяло в живота си. И основното му занимание беше да се търсят начини да се гаври с един очевидно по-слаб от него човек. С халтурата на режисьор също затвърди впечатленията, които е успял да създаде. Като цяло един изкривен образ на псевдоинтелектуалец с псевдоевропейско поведение, наложен в последните 15г. в България. Една Люси изглежда многократно по-приятен, възпитан човек, отново със спортен хъс, но без да показва такава злоба и стремеж да мачка един аутсайдер. Един Фънки наистина прекалява с бруталностите си на моменти, но като цяло не претендира да е такъв, какъвто е ясно, че не е. Юлиан, Бони, Къци са най-неприятните образи от къщата за мен.

Най-после този самовлюбен и арогантен дядка си получи заслуженото. Кой е той, за какъв се мисли, всеки човек сам по себеси и своите критерии е успял в живота си. Кой е тоя да напада всички и да се самоопределя за бог - нещастник. Колкото до Къци евалла възпитан, чист, не пие, не пуши, спортува, не обижда никой. А тоз отврат искаше да мачка всички в къщата - и какъв лъжец беше само - отрича всичко което е казал за всеки. Относно пеенето му явно е един посредствен певец от миманса.

Злобен човек с дребна душица е Юлиан.Тотално ми рухна в очите.

След като "Константинов не приема зрителския вот като наказание за перманентните си подигравки към Къци Вапцаров, а като нормално стечение на обстоятелствата", дано приеме като нормално стечение и отстраняването си от "АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ"

Освен злобен, е и отмъстителен. Само Марияна не я харесва, защото не му се водеше по акъла, а и го номинира. А и медальона не подари на приятелите си. Интересно какви са уменията, достойните постижения и смислени занимания на Златка /освен истеричните изблици и агресивните думи/, та я цени повече от Къци, който със своите "безсмислени занимания" не виждам да му пречи на съществуването, нито пък му нарушава спокойствието. Това показва, че именно Юлиян е дребната душа. Подобен род хора винаги намират отдушник, върху който да си изливат яда, в момента е Къци, утре ще е някой друг.

Спомнете си как този същия "господинчо" беше пребил един журналист, защото му направил забележка къде е паркирал

А мен ме разочарова Юлиан. Силно. В един момент попадам на негово изпълнение в Реквием на Верди с дуригент Кл.Абадо, и световните оперни светила Аланя и Георгиу, в следващия Юлиан със Златка във ВИП брадър . Какво става! ?

Не е вярно ,че 0станаха само шушумигите .

Защо хората гледат това предаване? Някога някой научил ли е нещо или е видял нещо красиво? Гледате само за да се ядосвате!Това е мазохизъм! Има и други програми-там няма да се натоварвате!Избор голям-нерви няма!

БОЖЕ,ОПАЗИ БЪЛГАРИЯ ОТ ХОРА,КОИТО ХАРЕСВАТ ТАКИВА НЕДОРАЗУМЕНИЯ КАТО КЪЦИТО....

В манталитета на Юлиан и другите, които се подиграваха така грубо с Къци се крие разковничето на положението в България в момента. Тотална нетолерантност към всеки, който живее по начин или има разбирания различни от тези на стадото. Подобно нещо в момента няма как да се случи в развитите общества, затова и държавите им са толкова напред в сравнение с нас. Докато този манталитет не се промени, няма как да ги настигнем, но за съжаление, не виждам как това би се случило скоро. Затова и всичко читаво се изнася от тази държава...