17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз съм за световен комунизъм,за да няма такива като тия......

Хубаво е, че Рания не се забулва.

видяхте годеницата, на снимките е само Рания!?

Много е красива и хубава , но къде и са потурите ?

Хубава е защото е млада,като мине през автосервиза за няколко ремонта и ще стане още по хубава.Не казват каква е по народност,защото Рания е палестинка.

Абе....харабия е тази, младата. ко кат у суратя мяза на асъл змиа. Нали ша му лапа, ша му варти масура и ша дава де що дупки има по себе си. Пък и тоз принц кой знай колку гювендии има вав двореца си-щракни сас прасти и охраната ша му доведе тутакси я мис америка 2008 година, я мис тайланд 2009 година, или мис Вирджински острови 2010 година. Сичку е за паре и подарачета, коли и чанти манти. Дреме му на тоз тарикат коя ша му е жина.

Дреме му. Тая ще му развъжда семето, няма значение как изглежда, а чия семка е тя самата. Кръвната линия е важната, другото е бошлаф и пластична хирургия. Да де - и пари.

Дъртата е по-красива, но арабките масово са с правени носове и нищо чудно и нейния да е фалшив. А младата е по-естествена. Дори испанската кралица е с правен нос, вижте щерките ѝ с какви картофи са.

Рания е красавица, но много е ремонтирана.

Отстъпва,майката е по красива и изискана.А годеницата с орлов нос и поглед на змиичка.Момчето е симпатяга.Дано саудитите чрез тази не разрушат най демократичното кралство в региона,съвременни хора независимо исляма ,нямат забулени жени,нито изискват.Крал Абдула е пряк потомък на пророка Мохамед, действителния наследник но уважаван монарх в целия свят.

Да мрът всякакви араби.. Когато утрепят араби в ТЪМНОТО, хем ВЗИМАТ пари, хем СПАСЯВАТ България и цяла Европа..

В сравняване на красота м/у годеница и майка в едно изречение има нещо болно, сбъркано. А момата не можа ли да измисли нещо друго, освен да минава през 9-те кръга на Ада?

И двете не са красиви в лице, но са добре гримирани, слаби и добре облечени.

ма много нисички тия мъжчета, всичките.....

Е точно щото е нисък я направил кралица. Комплексите на мъжете винаги идват дюшеш.

Е какво значение има? Важното е да са чаровни и свестни

красива била Рания, ама не сме я видяли по бански, както всички други претендентки за мис "нам кво си"!

Теб ако видим по бански предполагам че ще се изплашшм.

Под венчило се минава в тракийската Вяра. Вярата в Бог АР (Слънцето символизиращо Синът). Венецът е символ на Божественно покровителство. Венчаният от КиБела се превръща в духовен божи син. В тракийската Вяра Венецът се дарява от Богинята Майка КиБела(Бялата държаща КИ-венеца обожествяващ). Бог Отец само наблюдава от Небесата. Той не се намесва в плътския живот на човеците. Негово е Царството Небесно на душите. Прекият КРЪВЕН наследник на най-големият български светец Св. Цар Константин Велики е Св. имп. Флавий ПЕТЪР САБАЗИУС ЮСТИНИАН-УПРАВДА (21 ноември). Чрез баща си САБАЗИУС и леля си ЛАДА. По майка Петър Юстиниан е от ЮСТИНИТЕ на вуйчо си. Вуйчото е също тракиец. Тракиеца Петър Юстиниан НАЛАГА ЧРЕЗ ЗАКОН в имперската религия БРАКЪТ ДА БЪДЕ СВЕЩЕН ПРЕД БОГА. Както са правили неговите тракийски предци. От Петър Юстиниан до днес бракът е обет пред Бог и този обет се узаконява чрез ВЕНЧАЕНЕ....минаване под БОЖЕСТВЕНИЯ ВЕНЕЦ. Или арабите населяващи днес Йордания са се превърнали в исти тракийци?!

Йордания е една от малкото нормални страни в онзи район.

Да, по същата логика България е една от малкото ненормални страни в Европа.

"Рания" на село викаме на един голем съд къде варим компоти в него.

арания се вика

Напротив, при нас му викаме рания и това е официалното изговаряне и изписване, иначе идва от харания.

Старата е по-хубава, да, но с какъв грозник си лега ... Това същество жената е способно на всичко за слава и пари.

... не точно. Алтернативата е жива и омъжена или ...Х

Запомни: жената си ляго с портфейла на мъжа. Или с илюзията колко е пълен с пари. Ако мъжът може да цитира сюнетите на Шекспир....това е само бонус към портфейла.

Ма ти дебил ли си, аз какво ти обяснявам горе?

Т'ва Шекспир какъв чевръст сюнетчия е, друг равен на него до сега не се е раждал! Даже ходжата не може да се мери с него! И Надтрадин ходжа и той!

Веднага се разчиства, като чу сюнет. Шекспир е бил откровен минетчия, което е било част от морала.Леонардо също. Няма нито 1 древногръцки артефакт, където мъж и жена правят любов. Или поне се целуват. Само мъжки....взаимопонимания.

Яжте ми ура - - старата е 1000 пъти по-красива и класна

прав си, но няма да ти го ядем.

Сам си е отгризнал К-ъто.

Какво ни занимавате с разни рязани тарамбуки?

Няма по-красива от Рания

не може да се мери с Рания, тя ми е любимка, уникално красива е. Просто е красив човек.

Много ясно, според стелиян , Рания била нещо като злата свекърва, дето одобрявала снахата става ли не става ли за синчето й, тоест няма да одобри някоя по-красива от нея, че току от снаха, станала втора съпруга на краля:)))

Рания не беше ли американка

Разкошна жена е Рания - и красива, и много, много стилна. Това за стила човек си го носи у себе си, или го има, или не. Нагледали сме се на милионери с визия на клоуни. Стил с пари не се купува.

И много омъжила се по сметка за ниската жаба. Брат и разни далавери върти, докато техния народ също мизерства. Душичка е.

Тя че разкошна да ама морал нулев

Вдигали наздравици?! Сериозно ли?! Наздравици в арабския свят няма, освен ако не са с портокалово сокче. По-скоро са прочели някоя молитва заедно. Много сте некадърдни и необразовани дирници!

В Йордания не са толкова отдадени на традиционния ислям. Самата Рания е много светска жена. Краля и той подкрепя мидерния начин на живот. Известен е с това, че е заклет фен на Star Wars

знам, но кандидат-булката е от саудитска арабия и годежът е бил в рияд. наистина ли си представяш наздравиците там? а дори в йордания, колкото и да е "светска" в мюсюлманска държава забрави за алкохола. дирниците са забравили да допълнят само и че е имало хапки от бекон за ордьовър.

Първо в Йордания е разрешена продажбата на алкохол. Второ не само там. Трето дори и в СА може да се купи. Но ако те спипат, лошо. Разходи се до Агаба и виж какво правят гражданите на СА.

В нашта маала има по-убави.

знаеш ли, че има такива съдии в България - мъжленца с малки п..........ца комплексари

Принцовете в Персийският залив все повече ПОБЕЛЯВАТ, докато принцовете на АЛБИОНа все повече ПОЧЕРНЯВАТ

Ха-ха...верно !

"Статията" не съм я чел, обаче този защо си е сложил покривката от масата на главата?! Да не е с умствени отклонения?

В тоя род принцовете колко поколения наред трябва да ги женят за високи булки, за да престанат да бъдат джуджета?

Хаха-хаха... Ко да правиш... Ръстът не върви с короната и почестите

Авторът на статията от личен опит ли ни споделя как върви динамиката - син-майка- бъдеща снаха? :)) Питам щото е доста странна позиция за съвременен млад човек, живеещ в социалния медиум на 21 в.

Са много малко жените и мъжете, които преодоляват динамката тип "собственост" и "проекция" на родителите си. Дори да изглежда, че са "свободни", повечето цял живот питат майките си и търсят начин да им угодят. В Българската народо-психология това е стандартната динамика. В живота на масовата жена, одобрението на роднитите и, приятелките и играе ключова роля. Естествено винаги има хак за тази ситуация - пари в огромно количество и "купуване" на Булката. Дори и в такъв сценарии, властовите механизми остават и продължават да оказват влияние. От мъжка стана деформацията се изразява в едипов комплекс, мъжете търсят образа на мама с продължение. Голяма част смятат това за достойно и по-важно от майката на децата им. Такава психологическа динамика създава хаос в децата и те често подсъзнателно възприемат баба си и дядо си за първичният модел. В съвременният свят на нормализирана от обществото безотговорност към децата, заменена с егоцентризъм и консумеризъм, е много рядко семейство съзнателно да ограничава достъпа на родителите си към формиране на личностите на децата си. След това се чудят, защо децата им са депресирани, объркани и ги отхвърлят.