17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изживях истински катарзис - то милото провинциално девойче благодари на Вселената за това, че е част от сърцето на тоя Бог!

Имам си пари и мога да поръчам жигуло да ни оправя и двамата .

Да е живо и здраво бебето. Хубаво като баща си и умно като майка си. Дядото трябва да е много горд......

Гущерче, недей ги слуша тия. На оная и работа брояч няма, пък и нали знаеш навремето знатните тъкачки работеха на много станове, а шофьорите стохилядници ги награждаваха...

И мастурбанти като тебе сме виждали, айде нема нужда.

На такива животът им е като едно лай.о,поръсено с брокат.

Винаги съм се чудел някой като има пари на талази не може ли да си намери нормална, добре изглеждаща жена. Пък ако иска да си шиба боклуците иначе. Парцалесите се съмнявам да са добри майки. Да не говорим, че липсата на искреност е силен антиафродизиак. Явно на баровската секта /защото у нас са именно това/ вкусовете са доста странни.

Родила две деца, гледа си ги, добре изглежда...

Да ви го начукам в плиткоумните богати изродски кратуни.

това нещо на първата снимка, с черното, дето мяза на Майкък Джексън - жена ли е? И този, тлъстия и е направил дете!? Хм .... Странно! ... Много странно! ...

Пак ли за тайното раждане става дума?!

Момата май е родила от Луи Витон и от Роберто кавали...ах мечта от илиянци..

Лика прилика са си двамата, и като външност /ужас/, и като "интелект"/ тоест без/. Много точно са се намерили.

с какво толкова си по-умна и по-красива от тях.

Така снимани един до друг на диванчето, като ги погледна ....ами Хриси изведнъж ми става симпатичен, съпоставен с биологичната единица до него, от която ми настръхват чак космите в носа..

Блазе им на Гущерови! Снаха, подпечатена от десетки мъжории....

И тест за бащинство?

130 лв тест за ковид. Но преди това е минал по-евтино.

Просто да се насереш от умиление....

Възмутително е непрекъснато да ни навирате в очите хора, станали милионери с кражби. Я кажете откъде старият Гущер в зората на демокрацията се сдоби с парите си? Все едно не знаем как при раздържавяването най-верните комунисти получиха куфарчета с пари, за да почнат "демократичен" частен бизнес и парите да си останат пак в тях. Аман от мутри и възползващи се от тях чалтарки! Тия ли мръхльовци трябва да служат за пример?

ДИР, докога ще ни занимавате с това силиконово нещо?!? То от него нищо човешко не е останало!!!

Тоя що няма една снимка на която не се е разплул на диван??

Ми Джаба. Какво очаквате?

Българските партии, всички без изключение, създават такива хора.

Колко силна трябва да е любовта към парите, че да си лягаш с такова нещо?!?

Колко трябва да са те повредили и отегчили парите, получени наготово от мама и тате , че да си лягаш с такова нещо всяка вечер :))))

Че какво му е на момчето, на мен пък ми е симпатично.

освен омерзение, какво друго да изпитва човек, когато чете подобни пасквили за нищоправци... Аман от такива платени самореклами...

Я купила некое бебе. Сурогатна може би?! Изобщо не й вярвам. Разкрачила се,като че ли пикае и държи бебешка количка. Е,това поза ли е?Акъл ли е? Картина на майката?

Ето това е мечтата на всяко провинциално девойче което дойде да изебе половин София. Светлана бивша Гонзовица, да не забравя само че Мара отварачката си отиде от този дом по бели гащи и без 5 лева. Да е жива и здрава, забележете че не и пожелавам да е умна или красива защото това не е възможно а и не съм лицемер.

тази му роди 2 чавета и няма начин да си отиде без нищо.

Tо не е лесна работа да мижиш и да се прежалваш заради мангизите с този охранен нерез. Че и любов моя да го зовеш и деца да му раждаш... Ашколсун, че го може. Отварачката не издържа дълго

На мен ми иде да повърна като гледам и чета.

Имал бол пари украсил къщата! Междувременно 40 годишен циганин преби баба на 91 година за 400 лева! Контрасти! Данъци платил ли е? Или такива мастодовти не ги проверяват за данъци?

Отврат, как може да ги дават за пример тези престъпници?

Ти пък за какъв пример говориш?!

От партията майка са! 80% от идиоти те си мечтаят партията майка пак да е на власт и на този баща му да им е партиен секретар

Боклуци! Как може да публикувате статия за поколение крадци! Баща му откъде има тези милиони и имоти, проверен ли е?! Хайде марш, да ви вземат дяволите! Хората учили по 10 години и специализирали тънат в мизерия, вие пишете за проститутки и крадци, че били родили! Мерд!

Престанете с тези глупаци, крадци, неморални хора!

Леле майко- виждам гущери. Мисля си само дали ако този сополив дебеланко беше обикновен човек, а не богаташко синче, тази плеймейтка щеше изобщо да забележи съществуването му, какво мислите?

Тези двамата колкото повече ги гледам, толкова повече започвам да разбирам, че този Християн е по-симпатичният от двамата!

По принцип не одобрявам хейта на хората, които коментират под тези шаблонни статии. Но на снимките бебешката количка е използвана като аксесоар - различна за мен гледна точка.

не, директно ще снася в нея

Комунисти на рояци. В БГ продължава да е див комунизъм. Ще ги храните още няколко поколения тези кърлежи...

Прочетох свръх сладкият шербет и две мъжки следи се търкулнаха по бузите ми.Едвам се сдържах да не се разрева с глас от умиление и само наличието на съпругата ми ме възпря.И сега с мъка се въздържам ,да не се разхлипам

Аз не виждам някой да посреща някого от родилното, ДИРа вие как го видяхте това посрещане?

Поснах една сълза от умиление..

Интересно как ли се казва бебето? Сигурно Добромир-АнелЧо:)))))

Много ми е интересно как се казва бебето, сигурно Добромир-Анел:))))))

в предната серия на тази "статия" мисля, че се стиснахме ръцете, че ще е Дамян, ама е твърде вероятно и към по-хард загловия да минат... може и направо Лусифър да го назоват ;)

Много смешна картинка е българският "хай лайф". Американските "инфлуенсърки" тип кардашиян-ите, джен(д)ър-ите и там всички останали, ако пръднат от щатите, нашите тук се насират. Разликата е, че там диктуват правилата и са успели, съответно правят много пари, докато тукашните овчици само копират, следват примера, но пък грам не са успели и ако не са дебелите тюлени (чичковци) до тях, чийто бащи и дядовци навремето са точили държавни пари като обезумели, простите девойки щяха все още да си гледат козички и кокошчици с баба и дядо на село. Толкова са ми смешни вече, че се изтърква вече. Едни и също изглеждащи, все едно от конвейер са излязли всичките "плеймейтки", златки, патки, николети, и тн, даже и местата на които ходят са еднакви, единственото различно е нивата на фотошоп и филтрите, които всяка от тях ползва. Театър Сълза и Смях!

Само да светна мазните кюфтета, че на Запад най-богатите хора са супер дискретни и живеят скромно, дори аскетично. Вещоманията е запазена марка на новобогаташите сред мафиотите и тото милионерите.

Наистина си приличат с Мегз. С малко повече фантазия, може да мине и за Галена, Мария, Емануела и т. н. А като поостарее - за Донатела Версаче! Нали един доктор ги тунингова!

просто се смея...

Лиготии!

титла майка на годината и да се сврършва... аман

За пореден път:Не ни занимавайте, не ни интересува нито амабата, нито гущера, нито отрочетата им!!!!!!!!!!

Ние така се изокваме за кой ли път, те обаче не им пука и ни се тикат...

""" Декорацията включва ...., на някои от които е изписано: "Добре дошло, бебе!" "Благодаря ти, любов моя! Обичам те!", гласят думите на Светлана към клипчетата. """ Той праща кошница за бебето. Тя му благодари?

Много мазно кюфте е тоя , баща му изглежда по - добре .

От всички пластмасови чучела тя ми е най-страшна.

Остави, Барбито на детето изглежда по-естествено....

Фъргай семиту пак бабе, че ни остана многу време. Давай!

НА НЯКОЙ ДРУГ.НА ТОЯ ТЛЪСТ ЕВНУХ САМО ЩЕ МУ НОСИ ИМЕТО.

Драйфа ми се от тая измет..