17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еха, отбор мършляци........що не пуснахте обикновени хора, избрани по жребий..............

Мъка мъка. Ще гледаме пак социалните аутсайдери (не, няма да ги гледаме)

А Тишо/Мелиса с големия...скутер?

Чудя се как риалитата в БГ имат изобщо гледаемост като се въртат едни и същи муцуни и скачат от формат във формат от Фермата в черешката на тортата, пък не знам си още къде, и така по веригата докато се извъртят във всички риалита за сезон .

Искате да кажете първата нагласена, дето беше ясно, че ще спечели още от началото и ѝ подарихте наградата

Хепито да се окъка

Който има интерес да гледа подобни олигофрений трябва спешно да направи две неща: 1. Да мине елементарен тест за интелигентност. 2. Да иде на доктор.

Вземете и прочетете една хубава книга , отидете на театър или просто се разходете из най-близкия парк. Няма по-голямо затъпяване и деградиране от това да гледаш нагласени предавания с безпринципни хора , ламтящи за едни кинти! доста ниско ниво са тези предавания , но явно това печели в днешно време...

"Фермата" е формат, който е най-близо до душевността на и затова е и най-гледан !

...душувноста на българина..

Аз съм обикновен човек и не желая да участвам.

Огладняли са изпадняците!

Ако гражданите се прибираха на село да поддържат наследството от баба и дядо вместо да гледат подобни сурогатни псевдо-патротични пумии по ТВ, щяхме да имаме провинция за чудо и приказ.

Емблематични участници са Райно, Мустафа, Альона, Майора, Финци , Стоян , Митко полицая и мама Галя. Никой друг!

Кой нормален човек ще участва в такова нискокачествено предаване. Спрях да я гледам тази ферма, коато се вбесих как хвърляха зелки за да улучат една бъчва...Ужасно тъпо...

И Михо.

Служителите на конкурентните ТВ имат разпореждане да плюят по най-гледаното предаване...

една от целите на предаването бе "умнико" !

На теб ти трябва спешно тест за правописа

Явно пак ще гледаме дразнещото "празно канче".

Много тъпо пак да участват едни и същи хора-колко пъти??? Толкова ли не може да се даде шанс на други .Аман все едни и същи лица...

Пускат сащите щот нови хора ни искат да стават за резил. Марзеливи или многу шоращи ракиа или бира-ко ша напраят вав таз ферма...нищу. ша са изпокарат сичкити, ша има псувни, клетви и калнения и баш накрая-кой уткаде е. Мани таз рабута-саму си мисля да ни стани кат в Ергенина-да са замерват сас гащи.

Правописа не е тест за интелект. Ти си пиши правилно глупостите и консумирай риалити форматите. Схвана ли съдържанието на коментара?

Роди се нова професия - участник в реалити.

Пак ли тая простотия? Не им ли писна на тия телевизии да занимават хората с тия евтини порнографии? ТКЗС-та разни, Игри на ербапщина, Стари ергени и т.н. простотии. После се чудим защо населението било затъпяло до n-та степен.

За съжаление пак.Малкото мозък ,който е останал в социума трябва да се екстрантира до последната клетка

Аз селска душевност нямам

Гледах предаването само когато в него бяха: 1. Владимир Николов 2. Деян Каменов Всяко българско момче /младеж се нуждае от такива примери като тях двамата. За момичетата/девойките също е полезно да видят какъв трябва да бъде един мъж - поведение, отношение, държание, изказ.

То това е целта - запълване на телевизионно време с подобни лайна дето голям процент от зрителите не биха и не гледат, обаче помага за тоталното вдебилване на тези дето решат да го гледат и го гледат. После въпросните дебили ги гледаме в новините и навсякъде около нас - карат пияни, дрогирани, хвърлят боклуци навсякъде, слагат си силикони и екстеншъни, продават се за едно голямо уиски в дискотеката и тн. В България риалити форматите трябва да бъдат забранени със закон, защото не водят до нищо полезно за обществото, а само спомагат за неговото опростачване. Пробвал съм да гледам малко от някои от тези бози и просто след има-няма 10 минути го махам. Просто не мога да издържа подобна лигня направена като за бавноразвиващи се. Фермата особено е много тъп тип риалити и няма нищо общо с истински земеделски живот или фермерство. Ако ги закарат в едно стопанство някъде и им дават реални задачи като да гледат животни, да обработват земя, да поддържат стопанството то тея "звизди" ще умрат от глад на третия ден. Вероятно не го правят, защото тогава и животните в стопанството ще умрат под грижите на тези "звизди" и тогава някое НПО ще ги съди за смъртта на животните пък и хайванчетата какво са виновни, че са им са се паднали глупаци с две леви ръце.

Андрей, ти ли си? Айде не пиши глупости. Никой не ви гледа скапаните бози още по-малко пък да ви завижда. И вашата боза е същата като на конкурентите ви - скапана, вкиснала, вмирисана и не става за нищо.

Пълни глупости. Нито на единия, нито на другия опосум или на който и да е от БТВ му пука за провинцията и възраждането на българското село. Предаването се прави, защото на БосфорТиВи им излиза по-евтино и доходоносно да платят на опосумите за поредния сезон от тоя шит и така да си запълнят определен часови диапазон, защото иначе няма какво да дават. Човек ако им погледне програмата ще види каква трагедия е - стари филми и сериали дето ги дават за 2867826782 път, няколко тъпи риалитита и голямо количество турски сапунки плюс обзорни предавания представящи различни неща и гледни точки според това кой е силния на деня или кой е платил повече. Единствено дето дават футбол в каналите им та има какво да се загледа човек. Като изключим това дори още утре БТВ да спре и да я няма повече на никой няма да му дреме.

И сам не си вярваш на това дето написа. Кое точно е най-близко до душевността - коварството, предателството, кретенията или некадърността дето струят от тоя формат? Само частта с алманаха е интересна и си заслужава, но е прекалено кратка. Останалото е панаир за глупаци, който може да се сравянва с надяждането с хотдог по селските панаири в САЩ. Има същото интелектуално послание и значение тоест никакво ама нали има сеир за тъпаците да се радват.

Деян е участник още в първото риалити - Стар Академи 2005

остави , че е едни и същи образи ще дават ами вече след толкова сезони е натрапчиво и безинтерестно , че даже е започнало да прилича на вип брадър ....

Много си проЗт.

Гледа ли го някой,това предаване за олигофрени?

Ама толкова сте прости,че събирате старите участници,едни и същи мутри няма да е интересно.Дайте шанс да други хора.

Ае няма ли да вдигнете тая награда вече. Кво са сто палки ,на фона на милионите ,които и без това правите? Ванко,Анди,патоци...я се вземете в ръце,скръндзи...иначе голям го вадите,а?

АБЕ НАЙ ТЪПОТО ПРЕДАВАНЕ АМИ НИКИ КЪНЧЕВ ЩО СЕ БУТА ПАК ТЕЛЕВИЗИЯТА АМИ ЗАКЪСАК Е ЗА ПААААРИ

Селския Биг Брадър ли почва?

Досада!

Гледа ми се порно с хепи Ванче...все се мисля че ще е много всеотдайна и без задръжки...