Коментари - Вижте новото музикално видео на Виктория, която ще ни представи на Евровизия 2021 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Аз не разбирам нищо от английски език, но от изпълнението и клипа си мисля, че става въпрос за някоя изгубена, отказала се от живота/лутането в началото е все едно е в лудницата/ и накрая се дави в морето. Които знаят английски - преведете част от замисъла на песента. Може би авторите трябва да правят и субтитри. Слаба песен и изпълнение.

литва - номер 1! Светлината на европа.

Докъто слушах ми идеше да си измъкна ръката и да се ударя с нея по глвата! Хаха Болезнено тъпа и мрачна песен! А момичето има талант, но без собствен стил май май!

дори в стриптийз бар....и 20 лв. няма да изкара. България има уникалните НЕРАВНОДЕЛНИ ТАКТОВЕ. Аве напишете песен с неравноделни тактове, ве некадърници. И не мъчето момичето с тази пошлост от клипа!

Виктория е талантлива...трябва са има успих но се съмнявам че ще успеес тази песен

Към Виктория: Мила виктория, имаш талант, имаш добри гласови данни, умения да интерпретираш, както и много артистизъм... Съветът ми към теб е да намериш свой собствен стил. В момента просто имитираш Били Айлиш( като копието е по-добро от оригинала, но все пак е само копие...) Не задълбавай в тези мрачни и депресивни нотки! И поработи още върху имиджа си. Ти си красиво момиче и нямаш нужда от мрачно излъчване. Вкарай в сценичния си образ повече светлина, чистота и невинност. Желая ти успех!

дама ,това няма да е тя..чистота невиности тн

Напротив! Този имидж й е.наложен от продуцентите! В момента това не е тя!!!

Подкрепям дамата!

С цялото ми уважение към таланта на Виктория (тя го има!), песента е бъркоч от шептене, пози, заклинания, паузи, надценен минимализъм, нови имитации на Били Айлиш и вкус от претопляне на предишната й песен. Резултатът е мъчителен за слушане и гледане.

С такава песен шансът за победа е нулев.

cwetence

Въпреки текста, песента е по-депресивна дори от предишната... Клипът е груб и недоизпипан. Виктория е талантлива и й желая успех!

Българската Били Айлиш. :) Пее много хубаво,но тази песен почти няма мелодия. Трябва да обръща по-голямо внимание на мелодията и ритъма и нещата ще станат.

Отново на английски... Изобщо не ме интересуват такива.

сладурана е, но песента е меко казано - безлична

това бездарие. Не я знам от къде се взе тази ,но като пеене е слаба, клипа е повече от слаб, тя може да изглежда доста по-добре , но визията в момента е ужас. няма какво да слушаш, нито да гледаш!

cwetence

Тя не е слаба певица... Хората, правещи песни за нея, са за бой...

да бе да ...никой не може да те накара да изпееш нещо, ако ти считаш , че е боклук!

Съжелявам но е посредствено, чуваш и забравяш

Но доста по-добре от предния опит с мрачното видео. Дори и визията и е по-приятна.

Все едно аз съм го продуцирал, трябва и една фирмичка за тол такси да му спретнем.