17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Красив и талантлив.А дали е на ляв,десен бряг или по средата няма значение.Нито афишира сексуалната си ориентация,нито досажда като плаща да пишат за него непрекъснато.

Сладур! Искам да изпапкам твоя... обяд!

Обаче като водещ на "Сървайвър" беше много готин, парче и половина:) Докато сега е заприличал на застаряващ чичак:( Защо не се поддържа, не зная...

абе той пак е готин, ама в един сериал го гледах- много е татуиран и не му отива на сериозната главна роля:)

За съжаление, старостта не прощава на никого.

До стайлинг е. Мисля, че целенасочено се загрозява, за да не го тормозят фенове и фенки, не е лесна неговата, ще го разкъсат направо мераклиите!

Е Парцалев /мир на праха му/ като беше гей, да не би да не е забавлявал с комедийния си талант, цялата страна! Докат на Владо му е дооооста спорен таланта!

Абе какво се чудите! И Фреди Меркюри на външен вид го докарваше на мъжкар, с тия бицепси, изсечено скулесто лице, анцуг и мустаци... Ма цял свят го знаеше, че е с ,,десен волан,, Така че важното е със какво ще го запомни историята:-| На Него му пеят песните в целия свят, а на Владко му се радват доомакините, като видят д-р Карагьозов...

Баси - как може този толкова красив и талантлив мъж да е на левия бряг ... Предпочитания. Кво да правиш ...

И като млад, и сега не е особено красив. За таланта не знам.

По които и стандарти да го гледаш си е красив. Съвсем друг е въпросът дали е твоя тип красота. Така че, не злобей!

Не афишира и така трябва, за да няма обидени. Дали е на левия или десния - някой да му е светил?! Стереотипът за актьор е или женкар или гей - ходи си избери статус, който ти харесва, един от двата!

мустака и лек удря на некой от другия бряг с него

Е па той си е.